Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Η Μαζοχίστρια Θαυμάστρια του Χιτλερ και τα Οργια με τα SSΑργά μια νύχτα στο προπολεμικό Μόναχο, μια νεαρή Αγγλίδα ντυμένη στα μαύρα συνοδευόμενη από έξι αξιωματικούς των SS, ανεβαίνει τις σκοτεινές σκάλες στο διαμέρισμά της.

Μόλις μπαίνουν μέσα ανάβει δύο μεγάλες λαμπάδες σε κάθε πλευρά του κρεβατιού της και το φως τους αποκαλύπτει το τεράστιο πανό με τη σβάστικα στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι και τα πορτρέτα του Αδόλφου Χίτλερ στους πλαϊνούς τοίχους.

Μετά βγάζει με στυλ τις μπότες και τα γάντια της, πετάει τη μακρυά φούστα της, δένει με ένα ναζιστικό περιβραχιόνιο τα μάτια της και ξαπλώνει στο κρεβάτι με ανοιχτά τα χέρια και τα πόδια.

Ο ένας από τους άντρες δένει τα χέρια και τα πόδια της στις τέσσερις γωνίες του κρεβατιού, ενώ ένας άλλος, προφανώς γνωρίζοντας το τελετουργικό, πηγαίνει στο γραμμόφωνο και βάζει τη βελόνα στον δίσκο με το Horst-Wessel-Lied, τον ναζιστικό ύμνο.

Αυτό ήταν το έναυσμα για τους άλλους αξιωματικούς, οι οποίοι βγάζουν τις μπότες, τις ζώνες και τις στολές τους. Στη συνέχεια, καθώς το εμβατήριο ακούγεται από το γραμμόφωνο, μπαίνουν στη σειρά για να κάνουν σεξ με αυτήν την πρόθυμη γυναίκα.

Ετσι πέρασε ένα άλλο τυπικό απόγευμα για τη Unity Mitford, σύμφωνα με μια εντυπωσιακή νέα βιογραφία για τη γυναίκα που σκανδάλισε τη Βρετανία του ’30, καθώς έγινε μέλος στον πιο στενό κύκλο του Αδόλφου Χίτλερ

Μετά τον πόλεμο, οι Mitfords προσπάθησαν να δικαιολογήσουν αυτή τη σχέση. Η οικογένεια υποστήριξε ότι η λατρεία της Unity για τον Χίτλερ ήταν μια ανοησία ενός μάλλον ανόητου κοριτσιού.Ο Χίτλερ και η Unity στο Bayreuth στη Γερμανία το 1936

Αλλά ο συγγραφέας David Litchfield αντικρούει την ιδέα ότι υπήρχε κάτι αφελές ή ρομαντικό στη σχέση αυτή.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα όργια στα οποία έπαιρνε μέρος με τους Ναζί, γινονταν με την έγκριση του Χίτλερ, ο οποίος απαιτούσε από τη νεαρή Αγγλίδα να του περιγράφει τα πάντα, μετά.

Ολο αυτό ήταν μέρος μιας μορφής σαδομαζοχιστικής λατρείας που επέβαλε ο Φύρερ, ο οποίος απαιτούσε από τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του να του αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν την υπέρτατη θυσία και να προσφέρουν σε αυτόν τη ζωή τους.

Ο Litchfield ισχυρίζεται ότι έχει αξιόπιστες πηγές. Η μητέρα του, Kathleen Atkins, ήξερε τη Unity Mitford από παιδί, ενώ η γιαγιά του, Milly Howard - Brown, ζούσε στη χιτλερική Γερμανία.

Πληροφορίες αντλεί επίσης από οσα θυμάται η φίλη του, βαρόνη Gaby Bentinck, της οποίας ο πατέρας, Heinrich Thyssen, ήταν βιομήχανος και είχε χρηματοδοτήσει με μεγάλα ποσά τον Χίτλερ στην πορεία του προς την εξουσία. Η ίδια σύχναζε στους ίδιους κύκλους με τη Unity Mitford. Είναι όμως αυτοί οι ισχυρισμοί τα κουτσομπολιά της υψηλής κοινωνίας, ή υπάρχει κάποια αλήθεια μέσα σε αυτά;

Για τον Litchfield δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Unity «ψαχνόταν» με το σεξ. Μεγαλώνοντας στο Swinbrook House, κοντά στο χωριό Oxfordshire Burford, ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της ήταν ο Hieronymus Bosch, διάσημος για τα πολυάριθμα έργα ζωγραφικής του, που χαρακτηρίζονταν από σεξουαλικές και βίαιες εικόνες .

Σύντομα άρχισε να ζωγραφίζει και εκείνη σκίτσα που σόκαραν, σύμφωνα με την Kathleen, τη μητέρα του David Litchfield. Η κόρη του τοπικού γιατρού, θυμήθηκε ότι η Unity της έδειξε ένα σημειωματάριο στο εξώφυλλο του οποίου είχε ζωγραφίσει δύο φιγούρες να κάνουν σεξ. Παράλληλα, θυμήθηκε, ότι μία φορά είχε σηκώσει τη φούστα της μέσα στο τοπικό ταχυδρομικό κατάστημα για να αποδείξει ότι δεν φορούσε ποτέ της κιλότα.Η Unity (αριστερά) και η αδελφή της Diana με μέλη του ναζιστικού κόμματος.

Ζούσε μαζί με τις πέντε αδελφές της και ένας θαυμαστής της την περιέγραφε ως «εκπληκτικά όμορφη, θαυμάσια ή Grecian (δηλαδή Ελληνίδα)». Εχει γραφτεί ότι την πρώτη σεξουαλική της εμπειρία την είχε με τον Oswald Mosley, ηγέτη των Βρετανών φασιστών και πατέρα του Max Mosley, πρώην προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Ο Oswald χαρακτηρίζεται από ένα βιογράφο ως «γενναίος, με αυτοπεποίθηση, πλούσιος και όμορφος». Η Unity τον γνώρισε το καλοκαίρι του 1932, όταν αυτός και η αδελφή της Diana, είχαν εξωσυζυγική σχέση και σκόπευαν να χωρίσουν για να παντρευτούν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την Kathleen Atkins, η 18χρονη τότε Unity δεν δίστασε να χάσει την παρθενιά της από τον άντρα που είχε παράνομο δεσμό με την αδελφή της. Λέγεται ότι έκανε σεξ μαζί του πάνω στο τραπέζι του μπιλιάρδου, τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια η Atkins θυμάται ότι η αδελφή της το είχε μάθει, αλλά δεν είχε αντιδράσει. Μάλιστα από εκείνη τη στιγμή η Diana παρακολουθούσε πάντα την ερωτική ζωή της αδελφής της κατά τη διάρκεια των χρόνων που έζησαν μαζί στη Γερμανία.

Η Unity πίστευε ότι ήταν στο πεπρωμένο της να βρεθεί κοντά στον Χίτλερ. Μάλιστα οι γονείς της, David και Sydney Mitford, καυχώνταν για τη σχέση της οικογένειας με την πόλη του Καναδά που ακούει στο απίθανο όνομα, Σβάστικα, στο Οντάριο .

Εκεί διάλεξε να χτίσει το χρυσωρυχείο του ο παππούς της Unity, ο Bertie Mitford, του οποίου η απόφαση να επενδύσει σε μία πόλη με ένα τέτοιο όνομα επηρεάστηκε από την ενθουσιώδη υποστήριξη του για την Αρια φυλή και τον γερμανικό εθνικισμό στις ημέρες πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Οι πολιτικές απόψεις του τον οδήγησαν να γίνει φίλος με την οικογένεια του Γερμανού συνθέτη Richard Wagner, του οποίου τα έργα αργότερα έγιναν από τα αγαπημένα του Χίτλερ.

Και ήταν ύστερα από πρόταση του παππού η εγγονή του, Unity, που γεννήθηκε το 1914, να πάρει και το όνομα μιας από τις πιο διάσημες όπερες του Βάγκνερ: Die Valkyrie, δηλαδή Βαλκυρία.

Αυτή ήταν μια απόφαση που, όπως θα δούμε, θα έχει τις πιο σκοτεινές συνέπειες για την Unity Valkyrie Mitford.Η Unity το 1938 σε γιορτή του ναζιστικού κόμματος με τον Jullius Streicher (αριστερά).

Η Unity όταν ήταν 19, τριγυρνούσε στο χωριό και χαιρετούσε ναζιστικά τον κόσμο φωνάζοντας «Heil Hitler» και βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Γερμανία με την αδελφή της Diana για μια εκστρατεία του κόμματος το 1933.

Αν και για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα συναντήσει τον Χίτλερ, τελικά κάποια στιγμή καταφέρνει να τον δει από κοντά: «Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, ήξερα ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στη ζωή μου».

Χωρίς να έχει καμία αμφιβολία για το που την είχε ορίσει η μοίρα της (!), έπεισε τους γονείς της να την αφήσουν να τελειώσει το σχολείο στο Μόναχο, θέλοντας όχι να τελειώσει το σχολείο αλλά να μάθει γερμανικά προετοιμαζόμενη για τη συνάντησή της με τον Χίτλερ.

Το ότι έμαθε γρήγορα τη γλώσσα ήταν σημαντικό κατά τον David Litchfield.

Στο πρόσωπο της δασκάλας Frau Baum, η Unity δεν βρίσκει μόνο μία επιδέξια δασκάλα, αλλά και μία πιστή Ναζί που φανατίζει τον ήδη δικό της υψηλό αντισημιτισμό: «Θέλω όλοι να ξέρετε ότι μισώ τους Εβραίους», γράφει η Unity σε επιστολή της προς ένα γερμανικό προπαγανδιστικό φύλλο.

Η Unity έκανε τα πάντα για να συναντήσει τον Χίτλερ. Οπως υποστηρίζει στο βιβλίο του ο Litchfield, προσπαθούσε να συναντήσει ανθρώπους που θα την έφερναν κοντά στον Φύρερ. Οταν η Diana, που στο μεταξύ είχε πάει και εκείνη στο Μόναχο, επέστρεψε απροσδόκητα νωρίς ένα βράδυ στο διαμέρισμα που έμεναν, άκουσε από το δωμάτιο της Unity βογγητά και τον ναζιστικό ύμνο να παιζει στο γραμμόφωνο.

«Αργότερα, με μεγάλη υπερηφάνεια και χωρίς ίχνος ντροπής, η Unity παραδέχτηκε ότι το σεξ με τους αξιωματικούς των SS ήταν η απόλυτη ευχαρίστηση», γράφει .Και ήταν αυτοί οι στρατιώτες που της είπαν που θα εμφανιστεί ο Χίτλερ. «Το κρεβάτι της ντυμένο με σημαίες με τη σβάστικα και στους τοίχους οι εικόνες του Φύρερ, ήταν ο βωμός αφιερωμένος στον μεσσία της, στον οποίο «έδωσε» το κορμί της προσφέροντάς το σε εκείνους που ήταν πιο κοντά του. Στους πολεμιστές του».

Οσον αφορά την αντίδραση της Diana, σύμφωνα με τον Litchfield, δείχνει ότι βρήκε τον ηδονοβλεπτικό ρόλο της, συναρπαστικό. «Με τη σύμφωνη γνώμη της η Unity θα επαναλάμβανε συχνά το όργιο. Πολύ συχνά έκανε σεξ και με αρκετούς αξιωματικούς των SS, αλλά μόνο με έναν κάθε φορά».

Αυτό το σεξ με τις «καταιγίδες», έτσι αποκαλούσαν οι αδελφές τους στρατιώτες, κράτησε πολλούς μήνες ελπίζοντας ότι ο Χίτλερ θα την πρόσεχε, καθώς η Unity επανειλημμένα γευμάτιζε στο αγαπημένο του εστιατόριο. Τελικά εκείνος την κάλεσε στο τραπέζι του στις 9 Φεβρουαρίου 1935.

Περιγράφοντας τη στιγμή σε επιστολή προς τον πατέρα της λέει: «η πιο θαυμάσια και όμορφη μέρα της ζωής μου», σημειώνει ότι μίλησε μαζί του μόνο για μισή ώρα, αλλά σίγουρα του έκανε εντύπωση. Στο ημερολόγιό της αποκαλύπτει ότι από τότε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1939, συναντήθηκαν τουλάχιστον 140 φορές, περίπου μία φορά ανά δεκαπενθήμερο .

«Αφού είχε δώσει μία από τις υστερικές εμφανίσεις του σε μία ακόμη εκστρατεία του κόμματος, επέστρεψε στο σπίτι εξαντλημένος», γράφει ο David Litchfield . «Χωρίς ενέργεια ακόμη και για να μιλήσει, άκουσε μουσική μαζί της, προφανώς το Ride Of The Valkyries του Wagner. Η σχέση τους φαίνεται να ήταν πλατωνική μέχρι μία φορά, όταν, όπως καυχήθηκε η Unity στοn Gaby Bentinck, της έφερε μια σαμπανιέρα και άναψε κεριά στο διαμέρισμά του .

Σίγουρη ότι ο αγαπημένος της Φύρερ της ήταν έτοιμος να την αποπλανήσει, η Unity έμεινε έκπληκτη όταν, ύστερα από κανά δυο ποτηράκια, της ζήτησε να του περιγράψει με λεπτομέρειες τις ερωτικές συναντήσεις της με τις «καταιγίδες».

Ηταν σοκαρισμένη για τι πως ήξερε γι’ αυτές τις συναντήσεις, αλλά από τις ερωτήσεις του κατάλαβε ότι δεν ήταν θυμωμένος, αλλά γοητευμένος και ακόμα ερεθισμένος. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν του ομολόγησε ότι μόνο αυτόν σκέφτεται κατά τη διάρκεια των οργίων, τα οποία είχαν ένα νόημα υποταγής σε αυτόν. Τη διέταξε να συνεχίσει τις ερωτικές συναντήσεις με τις «καταιγίδες» και στη συνέχεια στις ιδιωτικές τους συναντήσεις τις περιέγραφε στον Χίτλερ.

Από αυτά τα σαδομαζοχιστικά σενάρια, στα οποία προσέφερε τον εαυτό της στους μπράβους του, οι δύο τους ανέπτυξαν μια θανατηφόρα φαντασίωση εμπνευσμένη από το μεσαίο όνομα της, το οποίο προέρχεται από ένα νορβηγικό μύθο.

Η λέξη Βαλκυρία (Valkyrie) περιγράφει τις αθάνατες γυναικείες μορφές που αποφασίζουν ποιος θα σκοτωθεί στη μάχη και στη συνέχεια τους φέρνουν στο βασίλειο των νεκρών, που το κυβερνάει ο θεός Οντίν (Odin).

Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι με αυτό το όνομα, βάφτησαν χρόνια αργότερα την επιχείρηση δολοφονίας του Χίτλερ, οι αξιωματικοί που επιχείρησαν να τον σκοτώσουν στο καταφύγιό του το 1944. Η Diana Guinness (δεξιά) με τους γιους της και την Unity Mitford. Η Diana ήταν παντρεμένη με τον Bryan Guinness, ιδιοκτήτη της Guinness Brewing Company, πριν παντρευτεί τελικά τον Oswald Mosley.

Δίνοντας στον εαυτό του το ρόλο του Οντίν, ο Χίτλερ θα δει τη Unity ως την προσωπική του Βαλκυρία και σύμφωνα με τον David Litchfield, θα την πείσει ότι θα μπορούσαν να είναι μαζί, όταν οι δύο τους βρεθούν στη μετά θάνατον ζωή.

Αυτήν την ιδέα υποστήριζε και ο bisexual Ούγγρος αριστοκράτης Janos Almasy, που ήταν πρωην εραστής του αδελφού της Unity, Tom, ο οποίος σύντομα έγινε και εραστής της ίδιας της Unity. Μάλιστα εκείνη περιέγραφε τη σχέση τους ως «άγρια πορνεία».

Οι συναντήσεις τους γινονταν στο κάστρο του, στα αυστρο-ουγγρικά σύνορα. Και όπως ο Χίτλερ και η Unity, έτσι και ο Almasy ήταν γοητευμένος από την αποκρυφιστική πρακτική της νεκρομαντείας, τη δύναμη να είσαι σε θέση να ελέγχεις τη ζωή και το θάνατο. Του άρεσε δε να στερεί από τους εραστές του το οξυγόνο τη στιγμή του οργασμού με μια θηλιά από μετάξι.

Σύμφωνα με τον Gaby Bentinck, η Unity ενθουσιαζοταν με τα «gaspers», αυτά τα επικίνδυνα ερωτικά παιχνίδια του Janos, ο οποίος φαίνεται ότι δεν ενδιαφερόταν και πολύ για τη ζωή της, καθώς την παρότρυνε να κάνει αυτό που της έλεγε ο Χίτλερ: να πάει να τον περιμένει στην «άλλη ζωή». Για τη Unity ήταν η υπέρτατη θυσία και η απόλυτη εμπειρία.

Οσο για τον Χίτλερ, ο Litchfield εικάζει ότι, ενώ τον διέτρεχε ένα ρίγος στην ιδέα ότι εκείνη θα μπορούσε να το κάνει, ήταν αναποφάσιστος να την διατάξει, καθώς ακόμα απολάμβανε τη θνητή παρέα της.

Η στιγμή φαίνεται να έφτασε κατά τη διάρκεια ενός γεύματος στο Μόναχο, στις 5 Αυγούστου του 1939, λιγότερο από ένα μήνα πριν οι δυνάμεις του εισβάλουν στην Πολωνία. Οπως είπε αργότερα η Unity στην Kathleen Atkins, ενώ οι υπόλοιποι μιλούσαν μεταξύ τους, ο Χίτλερ στράφηκε προς το μέρος της και της είπε πως αν ξεσπάσει ο πόλεμος θα ήταν αδύνατο για τον ίδιο να περνάει λίγο χρόνο μαζί της και πως έπρεπε τώρα να πάει τον περιμένει στην άλλη πλευρά».Δεν είχε δει τον Χίτλερ ξανά πριν από τις 4 Σεπτεμβρίου, όταν, μετά την επιβεβαίωση ότι η Βρετανία μπήκε στον πόλεμο ενάντια στη Γερμανία, κάθισε σε ένα παγκάκι σε ένα πάρκο του Μονάχου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με ένα πιστόλι.

Η σφαίρα παρέκκλινε και μολονότι διαπέρασε τον εγκέφαλο δεν τη σκότωσε. Ο Χίτλερ την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια την έστειλε πίσω στην Αγγλία.

Στην Αγγλία υπήρξε δημόσια κατακραυγή όταν ανακοινώθηκε ότι η γυναίκα που είχε ανοιχτή συναναστροφή με τους εχθρούς της Βρετανίας, δεν θα αντιμετώπιζε κατηγορίες και δεν επρόκειτο να ανακριθεί από τις υπηρεσίες ασφαλείας .

Καθώς ανάρρωνε και ανέκαμψε πλήρως δεν έδειξε καμία μεταμέλεια. Για εκείνη, το πιο τραυματικό μέχρι το θάνατό της, ήταν η είδηση ότι στο τέλος του πολέμου ο Χίτλερ είχε περάσει στην άλλη πλευρά, ενώ η ίδια, η Βαλκυρία του, παρέμενε ζωντανή.

Το τέλος της ήρθε το 1948, καθώς υπέκυψε στη μηνιγγίτιδα, η οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκε από μόλυνση στο παλιό τραύμα της. Αμετανόητη μέχρι το τέλος, αναμφίβολα πίστευε ότι ο Χίτλερ και εκείνη μπορούσαν ακόμα να επανενωθούν στη μετά θάνατον ζωή .

Οπως σημειώνει ο αρθρογράφος της Daily Mail, David Leafe, για εκείνους που πιστεύουν σε τέτοια πράγματα, το ραντεβού τους θα μπορούσε να είναι μόνο στην Κόλαση - όμως για κάποιον που έστειλε εκατομμύρια αθώους στον τάφο, ακόμα και η Κόλαση δεν είναι μεγάλη τιμωρία.  


Γειτόνισσα Αφέντρα με Φετίχ τους Κορσέδες
Η Φαντασίωση με έναν Ωραίο Κώλο
Απρίλιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
«Εφερα τη Φίλη μου να πηδήξουμε το Φίλο μου»!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: