Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
12 Photos In Gallery
            

Juliet Anderson: από Δασκάλα στην Αθήνα Πορνοστάρ

Η διάσημη πορνοστάρ Juliet Anderson είχε δουλέψει και στη χώρα μας, καθώς πέρασε δύο χρόνια από τη ζωή της (1967-1969) στην Αθήνα διδάσκοντας Αγγλικά...  Δέκα χρόνια αργότερα "δίδασκε" άλλα, πιό ενδιαφέροντα, πράγματα!
Η Juliet Carr, γνωστή με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο Juliet Anderson και περισσότερο αναγνωρισμένη ως «Aunt Peg», είχε μια αρκετά ασυνήθιστη καριέρα στο χώρο του πορνο.


Η μικροκαμωμένη ξανθιά, που γεννήθηκε στο Burbank το 1938, ξεκίνησε την adult καριέρα της αρκετά μεγάλη, στα 39 της χρόνια.
Εκείνη την εποχή εργαζόταν σε μια διαφημιστική εταιρεία και θέλοντας να ασχοληθεί και με κάτι άλλο απάντησε στην αγγελία του διάσημου σκηνοθέτη πορνό Alex DeRenzy, o οποίος έψαχνε για νέα πρόσωπα.
Για την Juliet δεν ήταν η πρώτη της φορά μπροστά από την κάμερα. Λίγα χρόνια πριν είχε παιξει σε διάφορα sexploitation φιλμ, αλλά με την ταινία "Pretty Peaches" του DeRenzy μπήκε για τα καλά στο χώρο του πορνό.
Απο εκεί και πέρα η καριέρα της παρουσίασε γρήγορα ανοδική πορεία και πρωταγωνίστησε σε 80 ταινίες τα επόμενα 10 χρόνια. Το παρατσούκλι "Aunt Peg" της "κόλλησε" όταν σε μία ταινία κάνοντας σεξ με έναν ανηψιό της, εκείνος αναφώνησε "Αχ θεία Peg"! Κατόπιν το παρατσούκλι έγινε... ρόλος και η Juliet τον υποδύθηκε σε διάφορες ταινίες όπως στο «Aunt Peg Goes Hollywood» και στο «Aunt Pegs Fulfillment». Επαιξε επίσης σε πολύ επιτυχημένα φιλμ, όπως τα: «Tangerine», «Vista Valley PTA», «Dixie Ray Hollywood Star», Outlaw Ladies», «Taboo 1 & 2», «Hustler Video Magazine 1», και στις μισές από τις 24 ταινίες της σειράς «Swedish Erotica».

Ανακάλυψε τη Nina Hartley

Στην Carr επίσης πιστώνεται η ανακάλυψη της παγκοσμίως διάσημης star Nina Hartley, την οποία συμπεριέλαβε το 1984 στην ταινία «Educating Nina», που η ίδια η Carr σκηνοθετούσε. Επειδή όμως δεν μπορούσε να βρει εταιρεία διανομής για την ταινία, την οποία χρηματοδοτούσε η ίδια, αποφάσισε να εγκαταλείψει την adult βιομηχανία.
«Ηταν ένα τεράστιο εγχείρημα, με δυνατό σενάριο, ταλαντούχους καλλιτέχνες και εκπληκτική εμπορική αξία», έγραφε η Carr. «Ομως αυτό το αριστούργημα σήμανε την οικονομική και συναισθηματική μου καταστροφή. Καθώς ήμουν η πρώτη γυναίκα παραγωγός X-rated films, οι άνδρες οι οποίοι κυριαρχούσαν στο χώρο με φοβήθηκαν και με εκδικήθηκαν με το να μην κυκλοφορήσει ποτέ το "Educating Nina". Συντετριμμένη εγκατέλειψα την adult βιομηχανία».

Δασκάλα και παραγωγός

Σύμφωνα με το website της, ακολούθησε έναν Αμερικανό εραστή της στην Ιαπωνία, το 1960, τον παντρεύτηκε, έφτασε στο σημείο να χειρίζεται επιδέξεια τη γιαπωνέζικη γλώσσα και παρακολούθησε μαθήματα το Πανεπιστήμιο. Το 1965, ζούσε στο Μεξικό, όπου δίδασκε αγγλικά στα στελέχη της IBM και δύο χρόνια αργότερα βρέθηκε να κάνει παρόμοια εργασία στην Αθήνα. Το 1971 ήταν από τις κορυφαίες ραδιοφωνικές παραγωγούς στη Φινλανδία, όπου έκανε προγράμματα στα εγγλέζικα για τους Φινλανδούς.
Ανάμεσα σε όλες τις δουλειές που έκανε, ήταν γραμματέας σε έναν παραγωγό ταινιών με γυμνό, υπάλληλος στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avis, σερβιτόρα σε μπαρ, μοντέλο και ως υποδοχή στα κεντρικά γραφεία της Burger King, όλες στο Miami. Αργότερα πήρε ειδικότητα στο θεραπευτικό μασάζ, ένα επάγγελμα το οποίο άσκησε μέχρι τον θάνατό της.
Το 1996, η Carr, ήδη μέλος του AVN Hall of Fame, συμπεριελήφθη και στο Legends of Erotica Hall of Fame.

15 Γυναίκες αποκαλύπτουν τις Φαντασιώσεις τους
Ο Βίκτορ Ουγκό ήταν μία Μηχανή του Σεξ!
Ολόγυμνες Ρωσίδες και Ρώσοι
Στο Μπαλκόνι Οπως σας γέννησε η Μάνα σας!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: