Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Και οι γιαγιάδες "χτυπούσαν" τατουάζ

Τα τατουάζ μπορεί να έγιναν μόδα στον καιρό μας, όμως ήταν ας πούμε "in" και πριν από εκατό χρόνια και βάλε. Η ιστορία του tattoo φυσικά μας πάει χιλιάδες χρόνια πίσω, αλλά από τις αρχές του 20ου αιώνα (και πιο πίσω ακόμη) υπήρχαν τολμηρές γυναίκες που διακοσμούσαν με μελάνι το κορμί τους για να βγάλουν ένα πολύ καλό μεροκάματο.

Η σύγχρονη ιστορία του τατουάζ στις γυναίκες δεν ξεκίνησε ως μόδα, αλλά ως ένα επάγγελμα με πολύ καλά φράγκα... Πριν ακόμα ο Samuel O'Reilly εφεύρει την ηλεκτρική μηχανή για τατουάζ το 1891, μερικές Ευρωπαίες και Αμερικανίδες χτυπούσαν τατουάζ για να επιδεικνύουν το σχεδόν γυμνό κορμί τους στα πανηγύρια. Οι θεατές γούσταραν πολύ την όλη κατάσταση αφού τους είχαν πληροφορήσει ότι αυτές οι γυναίκες ήταν πρώην σκλάβες των άγριων, οι οποίοι τις "σημάδεψαν" με το ζόρι.

Ετσι η φαντασία του κοινού έπαιρνε φωτιά... Οι performers, οι οποίες φυσικά ποτέ δεν είχαν δει "άγριο", πληρώνονταν με τρελά λεφτά για την εποχή, όμως όταν κυκλοφορούσαν δημοσίως ήταν αναγκασμένες να κρύβουν τα τατουάζ τους, αφού ο περισσότερος κόσμος δεν ήταν εξοικειωμένος με αυτήν την εικόνα. Θεωρούσε το τατουάζ ως κάτι το περίεργο και το εξωτικό.

Από την άλλη, πλούσιες κυρίες (και κύριοι) "χτυπούσαν" τατουάζ συνήθως σε κρυφά σημεία του κορμιού τους και στις διάφορες συγκεντρώσεις που έκαναν τα έδειχναν ο ένας τον άλλον. Τότε τα τατουάζ ήταν ακόμα μια μόδα για λίγους που δεν είχε περάσει σε όλον τον κόσμο, εξαιρούνται βέβαια οι ναυτικοί... 

Οι tattood ladies συνέχισαν να γοητεύουν το κοινό και τον 20ο αιώνα και μερικές performers εργάστηκαν σε περιοδεύοντες θιάσους μέχρι και τη δεκαετία του '80. Βέβαια όταν το tattoo έγινε μόδα και έπαψε να είναι κάτι το παράξενο, τα σόου με τις tattood ladies σταμάτησαν.

Σίγουρα οι γυναίκες αυτές που είχαν γεμίσει το σώμα τους με tattoo, γιαγιάδες πια, θα το διασκέδασαν πολύ βλέποντας κορίτσια και αγόρια να "χτυπούν" κανένα τριανταφυλλάκι στο πόδι ή κανέναν ινδιάνο στον ώμο...

Στις ρετρό φωτογραφίες που κυκλοφορούν, εκτός από τις performers, γνωρίζουμε και τους tattoo artists οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους cool τύπους που χτυπούν τατουάζ σήμερα. Αυτοί οι προχωρημένοι καλλιτέχνες μοιάζουν περισσότερο με γιατροί παρά με τατουατζήδες. 


Η Pam Nash, "πρωταθλήτρια" στα τατουάζ το 1940 προσθέτει λίγα λουλούδια στο γιαπωνέζικο τοπίο που είναι ζωγραφισμένο στην πλάτη της.

Ο tattoo artist George Burchett, φτιάχνει μια πεταλούδα στο μπούτι μιας κοπέλας. 

Ενας Δανός καλλιτέχνης φτιάχνει ένα τριαντάφυλλο στο μπούτι της πελάτισσάς του το 1969.

Μία φαν του Gary Cooper θαυμάζει μέσα από ένα καθρέφτη το τατουάζ με το πρόσωπό του που έκανε στον ώμο της.Ο διάσημος Λονδρέζος καλλιτέχνης George Burchett σχεδιάζει ένα φίδι στο μπούτι μιας γυναίκας.

To γυμνό κορμί της Pamela Nash με την Ολιβ (από το κομικ Ποπάυ) στο πόδι

 

 

Performers ποζάρουν γυμνές

Τατουάζ στο στήθος το 1965

Η Pam Nash συμπληρώνει το γιαπωνέζικο τοπίο

Τατουάζ στην πλάτη με τη θεά Κάλι

Τατουάζ κομικ στα μπούτια

Η Maud Wagner, μια από τις διασημότερες tattoo ladies στην Αμερική (1907) 

Τατουάζ με το Μυστικό Δείπνο της Emma de Burgh (1897)

Το Ολόσωμο τατουάζ της Betty Broadbent (δεκαετία του '30)

Και μερικές φωτό ακόμη:Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Καλή Βδομάδα με Γυμνά Next Door Κορμιά
Η Γειτόνισσα με τα Μεγάλα... Μπαλκόνια
Τα... Υγρά Ονειρα κυριαρχούν στον Υπνο μας
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: