Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Η Μις Κόσμος που δεν έγινε πρόεδρος της Βενεζουέλας

Η «Barbie» από τη Βενεζουέλα και Μις Κόσμος, Irene Saez θα μπορούσε να είχε γίνει πρόεδρος της χώρας. Και επειδή η Ιστορία κάνει γενικά χοντρές πλάκες, όλα πρέπει να τα περιμένουμε σε αυτήν τη ζωή...

Πως μια Μις Κόσμος δεν έγινε Πρόεδρος

Στις εκλογές του 1998 για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας, η Irene Saez έδειχνε να είναι το απόλυτο φαβορί! Η Irene ήταν διάσημη στη Βενεζουέλα καθώς το 1981 είχε πάρει τον τίτλο της Miss Universe στο διαγωνισμό που έγινε στην Νέα Υόρκη. Στις αρχές των 90s και μετά τις σπουδές της αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και εκλέχτηκε δήμαρχος στην πλουσιότερη περιοχή του Καράκας με ποσοστά ρεκόρ, μάλιστα τη δεύτερη φορά την ψήφισε το 97% των κατοίκων.

Λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές η δήμαρχος «Μπάρμπι» δημιουργεί το κόμμα IRENE, ακρωνύμιο με λέξεις που σχημάτιζαν το όνομα της (!), αλλάζει το μαλλί αλά Εβίτα Περόν και ετοιμάζεται για την κούρσα. Οι δημοσκοπήσεις ένα χρόνο πριν τις εκλογές της έδιναν το φοβερό ποσοστό του 70% τη στιγμή που οι αντίπαλοί της (ανάμεσά τους και ο Τσάβες) συγκέντρωναν μόνο 10% ο καθένας.

Τα ποσοστά έδειχναν ότι η πρώην Μις Κόσμος θα ήταν η επόμενη πρόεδρος της Βενεζουέλας και είναι σίγουρο πως αν την έπαιζαν στο στοίχημα η Saez θα είχε απόδοση ίδια με αυτή που θα είχε η Μπάρτσα αν έπαιζε απέναντι στον... Πλατανιά.

Ομως από τα ιδιωτικά ΜΜΕ της χώρας είχε τέτοια προβολή που καταντούσε σκάνδαλο. Βέβαια ακόμα και τα κανάλια που τη στήριζαν έκαναν τη γκάφα να τη χαρακτηρίζουν συνεχώς ως «εντυπωσιακή ξανθιά», «Μπάρμπι», «πρώην βασίλισσα της Ομορφιάς» κλπ κάτι που στην ουσία δεν τη βοηθούσε καθόλου.

Εκατομμύρια ξοδεύτηκαν για την προεκλογική της καμπάνια και ενώ όλα έδειχναν πως πήγαιναν αρκετά καλά, λίγους μήνες πριν τις εκλογές η Irene κάνει το μεγάλο λάθος. Παρότι κατέβαινε ως ανεξάρτητη δέχεται την στήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων της Βενεζουέλας, τα οποία ο κόσμος είχε σιχαθεί (κάτι μας θυμίζει αυτό). Ετσι ενώ οι ψηφοφόροι πίστευαν πως η Irene ήταν κόντρα στο σύστημα, η επίσημη στήριξη των δύο μεγάλων κομμάτων ήρθε να τους ανοίξει τα μάτια.

Η δήμαρχος που απαγόρευσε τα φιλιά στο δρόμο...

Η Irene Saez όπως στο παρουσιαστικό είχε το look της κλασικής Βορειοαμερικανίδας, έτσι και στα μυαλά δεν διέφερε: οι απόψεις της ήταν άκρως συντηρητικές και έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει στα ζευγάρια να φιλιούνται δημοσίως στις πλατείες του δήμου της!!! Η Saez είχε δώσει οδηγίες στη δημοτική αστυνομία να επεμβαίνει δυναμικά στις περιπτώσεις που κάποιο ζευγάρι φιλιόταν για αρκετή ώρα ή αγκαλιαζόταν στο δρόμο. Φυσικά σε πολλούς ανθρώπους αυτό το μέτρο φάνηκε γελοίο, όμως παρ’ όλα αυτά η αστυνομία διέσυρε αρκετά ζευγάρια.

«Η Ωραία και το Τέρας»: Η μεγάλη ανατροπή

Ενώ η Saez ξεκίνησε τόσο δυναμικά στις δημοσκοπήσεις, τον Απρίλιο του 1998 χάνει μεγάλο έδαφος και τα ποσοστά της ξεπερνά ο αντίπαλός της Ουγκο Τσάβες. Την περίοδο εκείνη τα μέσα αποκαλούσαν το "ζευγάρι": Η ωραία και το τέρας...

Οταν τα πρώην ισχυρά κόμματα είδαν πως η Saez «πέφτει» τότε αποφάσισαν να αποσύρουν τη στήριξή τους και αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Irene, καθώς τους επόμενους μήνες κάνει μια τεράστια βουτιά στις δημοσκοπήσεις. Τελικά στις εκλογές που έγιναν το Δεκέμβριο του 1998 η Saez δεν κατάφερε να πάρει ούτε το 3%. Ο Τσάβες εκλέχτηκε Πρόεδρος με 56,2%.

Αν τα πράγματα είχαν έρθει κάπως διαφορετικά ίσως η Saez να ήταν η πρώτη Μις Κόσμος που θα γινόταν πρόεδρος στη Βενεζουέλα. Αυτό βέβαια δεν θα έφερνε τίποτα καινούριο στην Λατινική Αμερική, θα ήταν απλώς μια είδηση της μιας εβδομάδας.

 

 

 

 

Αυτή είναι η Ωκεανίς που μας την πέφτει Αγρια!
Νεκροκεφαλή Εσύ; Λιβάνι Εγώ!
Ο Ανθρωπος με το Μεγαλύτερο Πουλί στον Κόσμο!
Τι συμβαίνει στο Πουλί σου όταν πάρεις Viagra
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: