Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Donna Summer (1948-2012): Ενα διαφορετικό Αφιέρωμα

Η μεγάλη ντίβα της Ντίσκο έφυγε στα 63 χρόνια αφήνοντας πίσω της δεκάδες επιτυχίες, όπως το «Hot Stuff», «She works hard for the money», «No more Tears», «Love to love you baby», «I Feel Love», «This time know its for real», «Could it be magic» κ.α.

Αντί για κάποιο αφιέρωμα στην καριέρα της σκεφτήκαμε πως θα ήταν καλύτερο να γνωρίσουμε μια άλλη πλευρά της Donna Summer: την πιο καυτή πλευρά της... Διαβάστε παρακάτω ένα μεγάλο μέρος από τη συνέντευξη που είχε δώσει το 1979 στο Penthouse και στον Elliot Mintz.
 
H εικόνα σου είναι αυτή της υπερσεξουαλικής και πολύ ερωτικής γυναίκας. Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ αυτού που δείχνεις προς τα έξω και της «αληθινής» Donna Summer;
 
Δεν θα έλεγα όχι. Πιστεύω όμως ότι στην πραγματικότητα δεν είμαι η σούπερ σέξι. Είμαι αισθησιακή και πολύ ερωτική αλλά η σεξουαλικότητά μου υπάρχει περισσότερο σε ένα φαντασιακό επίπεδο.
 
Ποιες είναι οι φαντασιώσεις σου;
 
Οπα ένα λεπτό δεν μιλάμε και τόσο ελευθέρα. Εντάξει θα έλεγα ότι έχω μια απίστευτη ικανότητα στο να φαντασιώνομαι. Μου αρέσουν πολλά πράγματα μόνο και μόνο γιατί βρίσκονται στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπαίνουν στην διαδικασία να χρησιμοποιήσουν την ικανότητα να φαντασιώνονται. Πολλοί θέλουν μόνο πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους και όχι να διασκεδάσουν με αυτές και έτσι με αυτό τον τρόπο εξαντλούν τους εαυτούς τους. Η φαντασίωση αρχίζει και γίνεται εφιάλτης ενώ θα έπρεπε να είναι διασκέδαση. Υπάρχουν ορισμένες φαντασιώσεις που δεν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, είναι πράγματα που δεν θα μπορούσες να τα κάνεις ποτέ στη ζωή σου.
 
Ποιες είναι οι δικές σου;
 
Πως θα μπορούσα να σου πω μια από αυτές; Λοιπόν θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω αλλιώς. Ας πούμε ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ ντροπαλή όσον αφορά τους άντρες. Δεν έχω πάει με πολλούς στη ζωή μου. Τώρα θα μπορούσα να σκεφτώ πως θα ήμουν αν αυτό που φαντασιώνονται οι άλλοι για μένα ήταν πραγματικότητα. Παίρνω διάφορα γράμματα τα οποία βασίζονται σε αυτή τη φαντασίωση. Πολλοί μου λένε τις φαντασιώσεις τους μαζί μου και δεν μπορείς να φανταστείς τι μου γράφουν. Ενας τύπος είχε τη φαντασίωση να με δει να κάνω σεξ με τη Raquel Welch και την Ann Margret. Εγώ θα είχα ένα μαστίγιο και θα τις έκανα ότι ήθελα... Ολα αυτά τα περιέγραφε σε 4 με 5 σελίδες λέγοντας μου ότι αυτή η φαντασίωση του γεννήθηκε όταν βρήκε ένα δίσκο μου στο δωμάτιο του γιου του.
 


Εαν η φαντασίωση είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, δώσε μας ένα παράδειγμα από μια τέτοια δική σου φαντασίωση.
 
Θα μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου να περπατάει σε ένα σκοτεινό διάδρομο πηγαίνοντας να κάνω το show μου και ξαφνικά κάποιος να μου ορμάει...
 
Αυτή δεν υποτίθεται πως είναι η αντρική εκδοχή μιας γυναικείας φαντασίωσης;

Οχι δεν το πιστεύω. Αυτή η κρυφή φαντασίωση του να σε βιάζουν είναι κομμάτι της γυναίκας γιατί μεγαλώσαμε έτσι. Δεν λέω ότι αναγκαστικά το φαντασιώνονται όλες οι γυναίκες αλλά προσωπικά μου αρέσει να σκέφτομαι πως κάποιος είναι δυνατότερος από μένα και πως μπορώ να στηριχτώ πάνω του.

Προτιμάς να κυριαρχείσαι σωματικά από τους άντρες;
 
Μερικές φορές το προτιμώ 100%. Και υπάρχουν άλλες φορές που δεν θέλω να με καταπιέζουν πνευματικά. Οταν σκέφτομαι την επιθετικότητα προτιμώ να είμαι αυτή που τη δέχεται παρά αυτή που την κάνει.
 
Είχες ποτέ γυναίκα ερωμένη.

Ποτέ και ούτε πρόκειται. Πρέπει να ομολογήσω οτι μου έχουν πέσει πολλές γυναίκες αλλά κατάλαβα ότι αυτό δεν μου πάει.
 
Θα σε πείραζε κάποια φίλη σου να σε φαντασιώνεται και ερωτικά;
 
Οχι αυτό δεν με πειράζει αρκεί να μη με ακουμπάει. Αυτή είναι μια από τις παραξενιές μου: γενικά δεν μου αρέσει να με πιάνουν.
 
Απο που νομίζεις ότι προέρχεται αυτή η φοβία;
 
Απλώς δεν νιώθω ασφαλής με τις γυναίκες. Νομίζω ότι αυτό προέρχεται από τότε που ξεκίνησα σε αυτή τη δουλειά όταν ήμουν 18. Οταν χόρευα και τραγουδούσα με έβαζαν πάντα ανάμεσα σε μεγαλύτερες γυναίκες στις οποίες άρεσε πολύ η φιδίσια κίνηση μου. Τότε άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως κάνω κάτι λάθος. Μίλησα με έναν ψυχαναλυτή και μου εξήγησε ότι ήταν θέμα αύρας.
 
Αυτήν την αύρα που εκπέμπεις στην δουλειά σου την εκπέμπεις και στη σχέση σου;
 
Ο συντροφος μου είναι Ιταλός, τον λέω «Ιταλό επιβήτορα» και για αυτόν είμαι η θεά του σεξ. Δεν πιστεύω ότι τα συναισθήματά του για μένα έχουν να κάνουν με το μύθο που με περιβάλλει, αλλά με τη χημεία που έχουμε.
 
Αυτή η χημεία έχει να κάνει καθόλου με το γεγονός ότι εσύ είσαι μαύρη και εκείνος λευκός;
 
Είμαι σίγουρη ότι έχει πάει και με άλλες μαύρες γυναίκες και η χημεία δεν δούλεψε όπως με έμενα. Οπως και εγώ έχω πάει με άλλους λευκούς άντρες και δεν ήταν το ίδιο. Το θέμα είναι πως αυτό που θεωρούν οι άνθρωποι ερωτικό ή όμορφο έχει να κάνει με αυτό που μας μάθαιναν από παιδιά. Μια φορά είχα πρόβλημα με έναν σύντροφο μου: τη στιγμή λίγο πριν τελειώσει αγχώθηκε φοβερά. Τότε γύρισα και του είπα πως δεν χρειάζεται να μου αποδείξει τίποτα, ότι δεν κάνει σεξ με την ντίβα αλλά με εμένα.Τι πιστεύεις για τη φαντασίωση κάποιων λευκών γυναικών ότι οι μαύροι άντρες είναι οι καλύτεροι εραστές;
 
Δεν ξέρω... Είναι σίγουρο πως οι μαύροι άντρες όταν το βάζουν κάπου, δημιουργούν ευχαρίστηση. Είναι το χρώμα, το άρωμα του σώματος, η διαφορά στην αίσθηση. Είναι διαφορετικό όταν το κάνεις με έναν μαύρο σε σχέση με έναν λευκό άντρα. Είναι διαφορετικό το άγγιγμα. Υποθέτω ότι μια λευκή γυναίκα όταν φαντασιώνεται έναν μαύρο ξεσηκώνεται. Η έξαψη πρέπει να οφείλεται στην αντίθεση. Ας πούμε ξέρω ότι ξανθοί άντρες τρελαίνονται για μένα. Ομως μιλώντας καθαρά σεξουαλικά νομίζω ότι δεν υπάρχει διαφορά στις φυλές. Είναι απλώς μια φαντασίωση ότι το πέος των μαύρων αντρών είναι πιο μεγάλο, πιο χοντρό ή πιο ικανό. Ή ότι οι μαύρες γυναίκες αντέχουν περισσότερο στο σεξ.
 
Μπορείς να σκεφτείς για ποιον λόγο είσαι τόσο δημοφιλής στην gay κοινότητα;
 
Είναι αστείο αλλά ένας από τους πρώτους άντρες που τα είχα ήταν ομοφυλόφιλος. Τότε δεν το ήξερε αλλά πάντα ένιωθα ότι είναι πολύ ευαίσθητος. Πάντως πάντα με τραβούσαν οι gay άντρες και πιστεύω ότι έλκονται από μένα γιατί βγάζω κάτι το μητρικό.

Η Donna Summer είναι «μανούλα»;
 
Νομίζω ότι έχω αυτό το «γήινο» μέσα μου που γοητεύει τους άντρες όχι μόνο σεξουαλικά.Τι συναισθήματα νιώθεις όταν ηχογραφείς ή λες ζωντανά κάποια τραγούδια στα οποία πρέπει να βγάλεις όλη αυτή τη σεξουαλικότητα;
 
Το Love to Love you Baby το ερμήνευσα σαν να έπαιζα μια σκηνή στην οποία ένας άντρας ή μια γυναίκα βλέπει τον έρωτά του για πρώτη φορά. Εχω βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Ημουν εκστασιασμένη χωρίς καν να με ακουμπάει. Ανάσαινα δύσκολα μόνο και μόνο γιατί το όνειρο βρισκόταν μπροστά μου. Η έκσταση έρχεται με διάφορες μορφές: δεν χρειάζεται να είναι σωματική. Ομως το τραγούδι μου ξεσήκωσε γενικά τις φαντασιώσεις του κόσμου.

Εκανες όλες αυτές τις αναπνοές, τα βογγητά του οργασμού χωρίς να σκέφτεσαι καθόλου το σεξ;
 
Το ξέρω ότι ακούγεται αστείο. Αλλά κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης είχα πολύ ρομαντικές σκέψεις. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που είναι εκστατικές και μοιάζουν πολύ με τον οργασμό. Π.χ μια μητέρα όταν αγγίζει το παιδί της και καταλαβαίνει ότι αυτό το θαύμα είναι δικό της μπορεί να νιώσει εκστασιασμένη.
 
(...)
 
Πότε πρωτοέκανες σεξ;
 
Ημουν 18 ή 19 χρονών. Η πρώτη φορά ήταν πολύ απογοητευτική. Μου θυμίζει το στίχο «Μόνο αυτό υπάρχει;» Ηταν πραγματικά ένα λάθος. Ημουν στη Βοστόνη εκείνη την περίοδο και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα έναν πολύ ιδιαίτερο άντρα. Ηταν πολύ ευαίσθητος, ποιητικός και εγώ ήμουν ξετρελαμένη μαζί του. Θα μπορούσα να αυτοκτονήσω αν τον έχανα. Τελικά χωρίσαμε και ο λόγος ήταν γιατί δεν έκανα σεξ μαζί του. Ελεγα τότε τα γνωστά: πως δεν θέλω να το κάνω πριν παντρευτώ κλπ.
Ετσι μετά το χωρισμό μας απογοητεύτηκα και σκέφτηκα πως για να είμαι με κάποιον που αγαπώ πρέπει να κάνω και αυτό το βήμα. Ετσι έκανα σεξ με τον επόμενο άντρα που τα έφτιαξα. Δεν ήμουν και τόσο ερωτευμένη μαζί του αλλά σκέφτηκα πως μάλλον πρέπει να το κάνω μαζί του. Η ψυχή και η καρδιά μου δεν το ήθελε αλλά φοβόμουν ότι θα τον χάσω και αυτόν. Αλλά στα αλήθεια απογοητεύτηκα.
 
 
Εχεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα για τα οποία ο κόσμος αργότερα θα σε θυμάται για αυτά;
 
Αυτό είναι κάτι το παράξενο, αλλά δεν με ενδιαφέρει αν θα με θυμούνται. Προτιμώ να θυμούνται την φιλοσοφία μου ως άνθρωπο παρά εμένα την ίδια γιατί δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο.
Ο κόσμος θυμάται τον Ιησού ή θυμάται αυτά που δίδαξε. Το να σε θυμάται κάποιος σαν πρόσωπο δεν είναι αρκετό. Πρέπει να σε θυμάσαι αυτά που έχεις διδαχτεί. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα.

Κεντήματα με Χυμένα Στόματα
Η Madonna Γυμνή στα 58 της!
Το Μουνί της Madonna «κράχτης» κατά του Trump
Οι Πίπες μπήκαν για τα Καλά στην Πολιτική!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: