Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
16 Photos In Gallery
                

Οι αμαρτωλές Γυναίκες της Βίβλου στο Hollywood

Από την πρώτοπλαστη Ευα μέχρι τη Σαλώμη: Η Βίβλος (κυρίως η Παλαιά Διαθήκη) είναι γεμάτη από αμαρτωλά ζευγάρια και σέξι γυναίκες που αποπλανούσαν ήρωες και βασιλιάδες... Ο κινηματογραφιστές ιδιαίτερα στις δόξες του επικού Hollywood έχουν κάνει δεκάδες ταινίες για αυτές τις femmes fatale. 

Solomon & Sheba (1959)

Η σεξοβόμβα της εποχής Gina Lollobrigida υποδύεται την πιό «καυτή» βασίλισσα της Βίβλου η οποία «παίρνει» τα μυαλά του βασιλιά Σολομώντα (ακόμα και οι δίκαιοι έχουν αδυναμίες). Ενώ η σέξι βασίλισσα (της Αιθιοπίας ή της Υεμένης) έχει ως σκοπό να ξεγελάσει το Σολομώντα για λογαριασμό της Αιγύπτου, πέφτει θύμα της γοητείας του Yul Brynner (ο οποίος στην ταινία εμφανίζεται με μαλλιά). Η ιστορία του ζευγαριού έχει γυριστεί αρκετές φορές σε ταινία ή σήριαλ με πρώτη το 1921 και πιο πρόσφατη μία του 1995.

Samson & Delilah (1949)

Είναι μία από τις πιό πανούργες γυναίκες της Βίβλου. Η Δαλιδά ξελογιάζει το δυνατό Σαμψών με σκοπό να του κόψει την κοτσίδα (τα μακριά μαλλιά του έδιναν υπεράνθρωπη δύναμη). Για τη διάσημη ξελογιάστρα έχουν γίνει τέσσερις ταινίες και η πιό γνωστή είναι η χολιγουντιανή παραγωγή του ’49 με πρωταγωνίστρια τη Hedy Lamarr.

David & Bathsheba (1951)


Ο βασιλιάς Δαυίδ μπορεί να ξεπάστρεψε το Γολιάθ, αλλά με τις γυναίκες ήταν λίγο «αδύναμος» χαρακτήρας. Ο άτακτος βασιλιάς βάζει στο μάτι την παντρεμένη Βηθσαβεέ και στέλνει τον άντρα της στην πρώτη γραμμή της μάχης ώστε να μείνει χήρα. Μάλιστα στην ταινία του ’51 ο Gregory Peck (Δαυίδ) φαίνεται να αναγκάζεται να στείλει τον Ουρία (το σύζυγο δηλαδή) στο θάνατο γιατί παρά τις εντολές του δεν έκανε σεξ με τη γυναίκα του την ημέρα της άδειάς του. Ο λόγος; Η Βηθσαβεέ είχε μείνει έγκυος από το Δαυίδ και έπρεπε να καλύψουν το φούσκωμα... Βέβαια ο Ουρίας κουρασμένος πήγε για ύπνο χωρίς να αγγίξει τη γυναίκα του και έτσι έφαγε το κεφάλι του... Την αμαρτωλή γυναίκα στο σινεμά (μεταξύ των άλλων) έχει παίξει η Susan Hayward.

Οι Δέκα Εντολές (1956)

Ο Μωυσής (Charlon Heston) στην ταινία του 1956 όταν ακόμα νόμιζε ότι είναι Αιγύπτιος τα είχε με τη σέξι Nefretiri (Anne Baxter). H «καυτή» Αιγύπτια προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κρατήσει κοντά της όταν εκείνος μαθαίνει ότι είναι Εβραίος αλλά χωρίς αποτέλεσμα... Πολύ δυνατός χαρακτήρας ο Μωυσής.


Η Βίβλος - Ιωσήφ (1995)

Η ιστορία του Ιωσήφ (όχι του ξυλουργού) έχει γίνει αρκετές φορές ταινία... Τα βάσανά του (ένα φορτίο) δεν σταμάτησαν όταν τα αδέλφια του τον πούλησαν για δούλο αλλά συνεχίστηκαν και στο σπίτι του Ποτιφάρ όπου εργαζόταν ως υπηρέτης. Η αφέντρα του την «έπεσε», αυτός αντιστάθηκε και εκείνη τον κατηγόρησε στον άντρα της ότι ο Ιωσήφ της έβαλε χέρι... Ετσι καταλήγει στις φυλακές του Φαραω. Στη σειρά του 1995 γυναίκα του Φαραω είναι η Monica Bellucci!

Esther and the King (1960)

Η ιστορία είναι παρμένη από την Παλαιά Διαθήκη και περιγράφει το ρομάντζο της Εβραίας Εσθήρ με το χήρο βασιλιά της Περσίας Ασούηρο (πιθανόν πρόκειται για το βασιλιά Ξέρξη). Στην ταινία πρωταγωνιστούν η γνωστή από τη Δυναστεία Joan Collins και ο Richard Egan. 

Αδάμ και Ευα (1956)

Δεν είναι τυχαίο ότι το Hollywood στις δόξες του δεν έχει κάνει ταινία αποκλειστικά για το αμαρτωλό ζευγάρι. Ολες οι ταινίες που έχουν πρωταγωνίστρια την Ευα είναι μεξικάνικης, αιγυπτιακής (!), ιταλικής και δανικής παραγωγής. Η μαμά Ευα που δάγκωσε το μήλο παραήταν τσίτσιδη για τις αμερικάνικες ταινίες... Η μόνη αμερικανική παραγωγή για τους Πρωτόπλαστους έγινε 100 χρόνια πριν.

Σόδομα και Γόμορα (1963)

Η δίδυμες πόλης της αμαρτίας έχουν πολύ ζουμί μεν, αλλά δεν έχουν κάποια διάσημη πρωταγωνίστρια (της Βίβλου). Στην ταινία του 1963 η Anouk Aimee (8 1/2, Dolce Vita) παίζει τη βασίλισσα Bera ενώ η Pier Angeli παίζει τη σέξι σκλάβα Idith.

Σαλώμη (1953)

Το πιο καταστροφικό κορίτσι της Καινής Διαθήκης έχει δώσει τροφή στον κινηματογράφο από το 1908 μέχρι το 2007! Ο χορός των επτά πέπλων μπροστά στον πατριό της Ηρώδη έχει γυριστεί δεκάδες φορές με πολλές σέξι ηθοποιούς, ανάμεσά τους και το sex symbol των 40s Rita Hayworth.

Στην ταινία του 1953 η γλυκιά Rita δεν παίζει την femme fatale αλλά αντίθετα χορεύει μπροστά από τον Ηρώδη για να σώσει τον Ιωάννη. Επίσης σχεδόν σε κάθε ταινία που αναφέρεται στη ζωή του Χριστού, υπάρχει το στόρι της Σαλώμης, όπως ας πούμε στη διάσημη σειρά «Jesus of Nazareth» που το ρόλο παίζει η Isabel Mestres.

Η πιο Εργατική Πορνοστάρ
"Εβλεπα τον Trump να πηδάει τη Φίλη μου"
Γυναίκες: παρατάνε τον Αντρα για τα Πολιτικά!
Σε τι ξεχωρίζουμε οι Ελληνες σε Ολο τον Κόσμο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: