Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Ηδη βρισκόμαστε στο πρώτο τρίτο του Ιούνη και πιστεύω ότι όλοι θα έχετε αισθανθεί τη μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει στη σεξουαλική σας ζωή. Διότι για όλα τα ζώδια, ο Ιούνης φέρνει μπόλικο και σε κάποια πολύ ποιοτικό σεξ. Να δούμε για ποιους θα κλείσουν παλιές πληγές, ποιοι θα πέσουν στο κρεβάτι με πρώην, ποιοι θα χωρίσουν και ποιοι θα κάνουν αχαλίνωτο σεξ, ξεπερνώντας τα όριά τους και θα πάνε το σεξ σε άλλο επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το μήνα θα απολαύσετε τις λαχταριστές σεξουαλικές εμπειρίες που πάντα ονειρευόσασταν κριαράκια μου. Και αυτό, γιατί θα αναζητήσετε, εκτός από το καλό σεξ και το συναισθηματικό δέσιμο. Δεν ενδιαφέρεστε για την ποσότητα, αλλά για την ποιότητα. Οσοι είστε singles, δεν ενδιαφέρεστε απλά να σας κάτσει, αλλά θα κάνετε σεξ, μόνο αν ταιριάζετε πνευματικά, ακόμα και αν πρόκειται για one night stand. Μετά τις 8 του Ιούνη, θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο που θα γουστάρετε πολύ να το κάνετε μαζί του, βεβαιωθείτε, όμως, ότι υπάρχει και επικοινωνία, οπότε το σεξ θα είναι συναρπαστικό. Μετά τις 17 μην πείτε όχι σε ένα ταξίδι, καθώς σας περιμένει μια αξέχαστη σεξουαλική εμπειρία. Οσοι είστε σε σχέση, μετά τις 21 του μήνα, θα επανεξετάσετε την ποιότητα της σχέσης και κάποιοι από εσάς θα δείτε ότι βελτιώνεται αισθητά και θα φτάσει σε νέα ύψη σεξουαλικής έκστασης. Οσοι, όμως, δεν βρείτε αυτό που ζητάτε και χωρίσετε θα επανασυνδεθείτε, ή θα γνωρίσετε το πρόσωπο το οποίο θα σας κάνει να... τελειώνετε με το που πέφτετε στο κρεβάτι μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ:  Ο Ιούνης σας φέρνει σεξουαλική αφθονία ταυράκια μου. Εξηγούμαι: Εχετε τη διάθεση να αλλάξετε τα πάντα και σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και σε ότι αφορά το σεξ. Οσοι είστε singles, μετά τις 8 του μήνα, θα έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε, να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες και να φλερτάρετε περισσότερο. Και επειδή αναθεωρείτε το τι ψάχνετε στο σεξ, θα περιοριστείτε στον εαυτό σας. Δεν είναι κακό. Το σόλο-σεξ είναι τέλειο. Το μυαλό σας θα γυρίζει συνέχεια σε πρώην, με τους οποίους ταιριάζατε στο σεξ και το πιθανότερο είναι ότι θα επιδιώξετε την επικοινωνία με σκοπό την επανασύνδεση. Τα άστρα σας ευνοούν να το κάνετε. Οσοι είστε σε σχέση, μιλήστε στο ταίρι σας για τις σεξουαλικές σας ανάγκες, καθώς το πιθανότερο είναι να δείξει κατανόηση. Και αν αυτό συμβεί, μεταξύ 21 και 26 του μήνα, αναγεννημένοι σεξουαλικά, θα ζήσετε μεγάλες στιγμές στο κρεβάτι. 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αυτός ο μήνας σας στρώνει το χαλί για να σας οδηγήσει στο πρόσωπο που θα ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες διδυμάκια μου. Θα δείτε ότι οι άνθρωποι θα κολλάνε επάνω σας σαν μέλισσες και θα θέλουν να βουτήξουν το δάχτυλο στο... μέλι. Ειδικά μετά τις 13 του Ιούνη, δεν θα ξέρετε με ποιον ή ποια να πέσετε στο κρεβάτι. Αν κάνετε τη σωστή επιλογή, θα ζήσετε ότι έχετε ονειρευτεί στο σεξ και μετά τις 21 του μήνα, θα νιώσετε έντονα συναισθήματα για το πρόσωπο που επιλέξατε. Οσοι είστε σε σχέση, μετά τις 17 του μήνα θα αισθανθείτε την καύλα να σας χτυπάει στο κεφάλι και αν είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας, μετά τις 17 του Ιούνη, θα ζήσετε τις ποιο άγριες σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Από το να κάνετε σεξ στα πλέον απίθανα μέρη, μέχρι να δοκιμάσετε στο κρεβάτι πράγματα που θεωρούνται ταμπού. Αν είστε τολμηροί το Σύμπαν θα σας βοηθήσει να ζήσετε την καλύτερη σεξουαλική ζωή που είχατε μέχρι τώρα. Απλώς αφήστε την καρδιά και το σώμα σας να σας οδηγήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτόν τον μήνα μπορείτε να έχετε ότι θέλετε στη σεξουαλική σας ζωή, καρκινάκια μου. Σας κυριεύει η καύλα, το πάθος και θα έχετε έντονη διάθεση για σεξ, μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι κάτι που αντιλαμβάνονται οι γύρω σας και πολλοί ή πολλές, μαγνητίζονται από την ερωτική σας ενέργεια και είναι ένα βήμα από το να πέσουν στο κρεβάτι μαζί σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να απολαύσετε το σεξ που σας προσφέρεται. Είναι καλύτερο να έχεις υπέροχο σεξ, από το να σκέφτεσαι μην πληγωθείς μετά. Απολαύστε το σεξ μόνο για το σεξ. Οσοι είστε σε σχέση, σπάστε τα δεσμά και θα εκπλαγείτε από το πόσο τολμηροί/ές μπορείτε να γίνετε στο κρεβάτι. Ειδικά μετά τις 21 του Ιούνη, τολμήστε να ξεπεράσετε τα όρια, δοκιμάστε να κάνετε πραγματικότητα τις φαντασιώσεις σας και θα κλείσετε το μήνα, κάνοντας συναρπαστικό σεξ.


ΛΕΩΝ: Κρατάτε το.. κλειδί του οργασμού στα χέρια σας λιονταράκια μου. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, ακούστε το σώμα σας και ζητήστε αυτό που πραγματικά θέλετε από το σεξ. Ο Ιούνιος σας έχει δώσει σεξουαλική ενέργεια και τραβάτε σαν τον μαγνήτη τα άτομα που θέλουν να κάνουν σεξ. Οι singles μέχρι τις 13 του μήνα θα επικεντρωθούν στις εσωτερικές αναζητήσεις τους σχετικά με το πως θέλουν να είναι το σεξ, μετά αρχίζουν τα ραντεβού, οι παρέες, τα social media και από τις 17 του Ιούνη και ύστερα, έρχονται οι μεγάλες στιγμές στο κρεβάτι. Επίσης, εμφανίζεται ένα γκόμενος, ή μία γκόμενα από τα παλιά, με μοναδικό σκοπό να σας ρίξει στο κρεβάτι. Οσοι είστε σε σχέση, μην διστάσετε να ζητήσετε από το ταίρι σας να βάλετε ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή. Τα άστρα είναι μαζί σας. Ζητήστε του καινούργιες στάσεις, να μην κάνετε σεξ μόνο στην κρεβατοκάμαρα, αγοράστε ένα sex toy και πειραματιστείτε μαζί. Μέχρι το τέλος του μήνα η σεξουαλική σας ζωή θα έχει απογειωθεί.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε το σεξουαλικό ζώο που κρύβεται μέσα σας να ξυπνήσει παρθενάκια μου. Το Σύμπαν φέρνει στα πόδια σας άτομα, τα οποία θα σας χαρίσουν συναρπαστικό σεξ. Αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Σκεφτείτε λιγότερο, πηδήξτε ή πηδηχτείτε περισσότερο. Οι singles μην  διστάσετε να πέσετε στο κρεβάτι με κάποιον/α που δεν είναι ο τύπος σας. Θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να σας οδηγήσει σε μονοπάτια ηδονής, που δεν τα είχατε περπατήσει ποτέ μέχρι τώρα. Μετά τις 17 του Ιούνη, πιθανόν να αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι, ένα άτομο, το οποίο δεν σας ενδιέφερε ποτέ σεξουαλικά. Τολμήστε να του ζητήσετε να σας βάλει στην κρεβατοκάμαρά του, από την οποία δεν σας βλέπω να βγαίνετε μέχρι το τέλος του μήνα. Οσοι είστε σε σχέση, ζητήστε από το ταίρι σας να ανταποκριθεί στην άγρια σεξουαλική ζωή που θέλετε να κάνετε. Αν δεν ανταποκριθεί, μυρίζει κέρατο και ετοιμαστείτε μετά τις 17 του μήνα, για σεξ στο αυτοκίνητο, σεξ στο γραφείο, σεξ σε τουαλέτα, σεξ στο ξενοδοχείο, όπου τέλος πάντων γίνεται με το τρίτο πρόσωπο. Τα άστρα, το δείχνουν! 

ΖΥΓΟΣ: Η ζυγαριά φαίνεται να ισορροπεί  στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ζυγάκια μου. Η σεξουαλική σας διάθεση είναι ψηλά, απλώς, άλλες φορές θα θέλετε να κάνετε βαθιά συναισθηματικό σεξ, ενώ άλλες, θα θέλετε να ορμήξετε στο άτομο που σας φτιάχνει, να του σκίσετε τα ρούχα και να του κάνετε το πλέον άγριο σεξ. Επίσης, επειδή η καύλα σας χτυπάει στο κεφάλι, θα έρχονται διαστήματα που θα παραχωρείτε εντελώς τον έλεγχο και ακόμα και αν σας κάνουν πράγματα που θεωρείτε ταμπού, θα απολαμβάνετε την κάθε στιγμή της εμπειρίας. Μην εκπλαγείτε που η σεξουαλική σας φύση αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Τη μια μέρα μπορεί να αισθάνεστε ντροπή, ενώ την άλλη θα είσαστε έτοιμος/η για άγριο σεξ. Μετά τις 21 του Ιούνη, όσοι/ες είσαστε σε σχέση, θα επικεντρωθείτε στην επικοινωνία και θα απολαύσετε μέχρι το τέλος του μήνα εγκεφαλικό σεξ, ενώ για τους singles, προκύπτει γνωριμία με ένα άτομο που είναι πρόθυμο να προχωρήσει μαζί τους αργά και σταθερά, προσπαθώντας να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους. Μην αφήσετε την ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιουδάκια μου δεν κρατιέστε με τίποτα τον Ιούνη. Χτυπάτε ότι πετάει και ότι κινείται, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Εξηγούμαι: Οσοι/ες είστε σε σχέση θα σκέφτεστε το σεξ με το ταίρι σας περισσότερο από άλλες εποχές. Το πάθος και ο ερωτισμός, όμως, ξεχειλίζει αυτόν τον μήνα και επειδή θέλετε να ζήσετε σεξουαλικές εμπειρίες, στο μυαλό σας θα τριγυρίζει η σκέψη, γιατί να μην δώσετε την ευκαιρία σε κάποια καινούργια πρόσωπα να πέσουν στο κρεβάτι μαζί σας και να ζήσετε μαζί καινούργιες εμπειρίες. Θέλετε να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει, να εξερευνήσει τις σεξουαλικές σας παρορμήσεις. Οι singles, αρκεί να είστε τολμηροί και δεν θα μείνετε ούτε ένα βράδυ μόνοι/ες στο κρεβάτι.Μετά τις 21 του μήνα θα εμφανιστεί το πρόσωπο, με το οποίο κάνατε αξέχαστο σεξ και η επανασύνδεση μπορεί να οδηγήσει το σεξ σε άλλο επίπεδο. 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξοτάκια μου, τον Ιούνη μπορείτε να πάτε τα πάντα σε άλλο επίπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Βρίσκεστε σε ένα σημείο της ζωής σας, όπου μπορείτε να έχετε ό, τι θέλετε, αρκεί να μην φοβάστε να το παραδεχτείτε. Απλά εστιάστε σε αυτό που θέλετε, πώς θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα και τοποθετείστε τη σεξουαλική σας ευχαρίστηση ως Νο1 προτεραιότητα. Ο έρωτας και το σεξ θα σας απασχολούν συνεχώς, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε singles. Εστιάστε στο με ποια άτομα θέλετε να κάνετε εσείς σεξ και όχι σε εκείνα που θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σας. Για εκείνους που έχει... συννεφιάσει λίγο η σχέση τους, από τις 17 του μήνα και μετά καλοκαιριάζει πάλι. Το σύμπαν έχει... συνωμοτήσει μαζί σας ώστε να εξαλειφθούν όλα τα προβλήματα και μέχρι το τέλος του μήνα, το σεξ με το ταίρι σας θα σημαίνει κάτι περισσότερο από το σεξ. Σεξουαλικά και ερωτικά ανοίγει μια νέα εποχή με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οτι επιθυμείτε κρυφά στη σεξουαλική σας ζωή, μπορεί να γίνει πραγματικότητα τον Ιούνη, αιγοκεράκια μου. Τα άστρα σας οπλίζουν με τόλμη αυτόν τον μήνα, με μια ξεγνοιασιά και θα σταματήσετε να παίρνετε τα πράγματα, πάντα σοβαρά. Ο αισθησιασμός και το πάθος σας κυριεύουν αυτόν τον μήνα και θα αναζητήσετε διέξοδο στην έντονη ερωτική ενέργεια. Μετά τις 17 του μήνα θα αισθανθείτε την απελευθέρωση και θα ξυπνήσει μέσα σας το σεξουαλικό ζώο. Είτε είστε σε σχέση, είτε είστε singles θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο έντονα σεξουαλικά πλάσματα είστε πραγματικά. Ειδικότερα για τους singles, μετά τις 21 θα επανασυνδεθούν με κάποιον/α από το παρελθόν, ή θα γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο μέσω των social media. Οι σεξουαλικές περιπέτειες σας περιμένουν αιγοκεράκια μου, στο χέρι σας είναι να τις ζήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ιούνης σας κάνει να ξεπεράσετε τα όρια και να πειραματιστείτε σε νέες σεξουαλικές απολαύσεις, υδροχοάκια μου. Οσοι είστε singles θα έχετε πολλές επιλογές στην ερωτική και σεξουαλική σας ζωή. Και όταν πέσετε στο κρεβάτι για να κάνετε σεξ, μην σκεφτείτε τίποτε άλλο, απλώς απολαύστε το. Διασκεδάστε το σεξ, χωρίς να σας ενδιαφέρει το αύριο, δοκιμάζοντας νέα πράγματα και αποκτήστε καινούργιες εμπειρίες. Μετά τις 17 του μήνα, θα επανεμφανιστεί κάποιος/α πρώην, ή ένα καινούργιο πρόσωπο, το οποίο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τη μαγεία του σεξ. Οσοι είστε σε σχέση, ζητήστε από το ταίρι σας αυτά που έχετε στη φαντασία σας. Θα παρατηρήσετε ότι όσο περισσότερο κάνετε σεξ, τόσο πιο σεξουαλικά ικανοποιημένοι θα είστε

ΥΧΘΕΙΣ: Ψαράκια μου, ο Ιούνης θα είναι ο σεξουαλικός σας... καύσωνας. Ολα τα υγρά όνειρα που βλέπατε, μπορεί τώρα να γίνουν πραγματικότητα. Είναι η ώρα να βουτήξετε βαθιά στην εξερεύνηση της σεξουαλικής σας φύσης, φροντίζοντας παράλληλα να γνωρίζει το ταίρι σας τι πραγματικά έχετε στο μυαλό σας, ώστε να σας ευχαριστήσει πλήρως. Οσοι/ες έχετε προβλήματα στη σχέση σας, τα άστρα θα σας δείξουν τον δρόμο για να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας και αμέσως θα παρουσιαστεί το νέο πρόσωπο που θα σας προσφέρει το σεξ των ονείρων σας. Για τους singles, κάτι παίζει στο χώρο εργασίας. ΄Η ένας/μία συνάδελφος σας γουστάρει τρελά και θα βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί του, ή θα κάνετε μια ξεπέτα στο γραφείο. Πάντως, σίγουρα μετά τις 17 του μήνα, τα άστρα δείχνουν ζευγάρωμα.

Παίρνουν Αύξηση αν φοράνε Φούστα Μίνι στο Γραφείο
Σκισμένο Καλσόν & Ψηλά Τακούνια
Ο Ιούλιος είναι ο Μήνας της Καύλας
Rebecca, το ... Νέο Καιρικό Φαινόμενο!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: