Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Μπορεί ο Μάιος να είναι αφιερωμένος στο σόλο – σεξ, όμως για τα περισσότερα ζώδια, τα άστρα υπόσχονται μεγάλες στιγμές στο κρεβάτι. Μερικές φορές, βέβαια, υπό προϋποθέσεις. Και όχι μόνο, καθώς, για κάποια ζώδια βλέπουν νέες γνωριμίες και μόνιμες σχέσεις, ενώ για κάποια άλλα προβλέπουν χωρισμό και αναζήτηση μιας πιο περιπετειώδους σεξουαλικής ζωής. Ας δούμε το σεξουαλικό ωροσκόπιο του Μαΐου.

ΚΡΙΟΣ: Ο Μάης σας βρίσκει σούπερ καυλωμένα κριαράκια μου. Σας βρίσκει να έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρείτε ότι μπορείτε να ρίξετε στο κρεβάτι όποια ή όποιον γουστάρετε. Και θα σας κάτσει, όπως λένε τα άστρα, απλώς διχάζεστε λίγο για το τι ακριβώς ψάχνετε στο σεξ. εξηγούμαι: Μέχρι τις 15 του μήνα, θέλετε το άγριο, το φλογερό σεξ, με ένα άτομο που θα ξεπεράσετε μαζί του τα όρια και θα ικανοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας, τα πάθη σας, τα φετίχ σας. Από τις 15 του μήνα και μετά, παθαίνετε μετάλλαξη, γίνεστε ευαίσθητοι και θέλετε να ασχοληθείτε με την ικανοποίηση της γυναίκας ή του άντρα που έχετε στο κρεβάτι σας. Βάζετε στην άκρη τα δικά σας θέλω και θέλετε να επικοινωνήσετε βαθύτερα μαζί της/του, καθώς δίνετε προτεραιότητα στο συναίσθημα. Τέλος, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε singles, μεταξύ 14 και 22 του μήνα, θα ζήσετε μια συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία.

ΤΑΥΡΟΣ:  Θα πάρουν... φωτιά τα σεντόνια ταυράκια μου αυτόν τον μήνα. Αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα και να ακολουθήσετε την καύλα σας και όχι τη λογική. Τα άστρα, σας έχουν ρίξει τη... μαγική σκόνη τους και ότι κινείται γύρω σας, ονειρεύεται να σας ρίξει στο κρεβάτι και να σας παραδοθεί. Μέχρι τις 15 του Μάη, θέλετε να βγάλετε την kinky πλευρά του εαυτού σας και να εκδηλώσετε τα ποιο τολμηρά σεξουαλικά σας χαρακτηριστικά. Και είναι η στιγμή που θα κάνετε πράγματα που δεν πιστεύατε ότι θα κάνατε, ποτέ, στο κρεβάτι. Ξαφνικά, όμως, το δεύτερο 15νθήμερο του μήνα, αλλάζετε και αναζητάτε την ποιότητα στο σεξ, μέσα, κυρίως, από τη συναισθηματική κάλυψη. Σας ενδιαφέρει περισσότερο να μένει ικανοποιημένο από το σεξ το ταίρι σας και αν δείτε ότι αυτό δεν συμβαίνει, μπορεί να πάρετε την απόφαση να φύγετε μακρυά. Παράλληλα, κάποια ή κάποιος πρώην θα επανεμφανιστεί και θα ταράξει τον κόσμο σας. Μην πάρετε καμία απόφαση πριν από τις 22 του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Χαρά στα σκέλια σας υπόσχεται ο Μάης διδυμάκια μου. Μέχρι το τέλος του πρώτου 15νθήμερου του μήνα, θα απολαύσετε το σεξ, χωρίς να σκέφτεστε τη σχέση με το ταίρι σας και οι σεξουαλικές σας περιπέτειες στο κρεβάτι θα είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε singles. Από τις 15 Μαΐου και μετά, δεν ψάχνετε απλώς το σεξ, αλλά θέλετε να γίνει η σεξουαλική σας ζωή μια συναρπαστική εμπειρία. Καινούργιες στάσεις, καινούργια μέρη για να κάνετε σεξ, τι θέλετε να σας κάνουν, πώς να σας το κάνουν, πότε να το κάνουν, πόσο άγριο σεξ θέλετε. Ζητήστε το από τη γυναίκα ή τον άντρα που έχετε στο κρεβάτι σας, με λεπτομέρειες και τα άστρα υπόσχονται, ότι εκείνη/ος θα ανταποκριθεί και η σεξουαλική σας ζωή θα γίνει πιο αισθησιακή. Ειδικά μετά τις 21 Μαΐου δοκιμάστε να ικανοποιήσετε τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας και θα ζήσετε τη μαγεία του οργασμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι ο τυχερός σας μήνας καρκινάκια μου, ο Μάης. Πάμε να δούμε πρώτα για όσα από εσάς είσαστε singles. Μην αγχώνεστε και κατά τη διάρκεια του πρώτου 15νθήμερου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε αυτοπεποίθηση κοιτάζοντας το κορμί σας, αποδεχτείτε το και αγαπήστε το. Κάντε συχνά σόλο – σεξ για να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε να σας κάνουν στο σεξ. Καταλάβετε ότι πρέπει να αποκτήσετε τόλμη, για να απολαμβάνετε το σεξ και να το απολαμβάνουν και όσες/οι πέφτουν στο κρεβάτι μαζί σας. Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη στιγμή, καθώς από τις 14 έως τις 22 του μήνα, θα σας χτυπήσει την πόρτα το άτομο, το οποίο θα νιώσετε ότι θέλετε να μείνει στη ζωή σας. Αν είστε σε σχέση, ο Μάιος είναι ο μήνας για να αλλάξετε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Ειδικά μετά τις 21 του μήνα, είναι η ευκαιρία να βουτήξετε σε βαθιά νερά και να φτάσετε το σεξ με το ταίρι σας σε άλλο επίπεδο.


ΛΕΩΝ: Από όλα τα καλά έχει ο Μάης λιονταράκια μου. Αισθησιασμός, πάθος, ερωτισμός, κυριαρχούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Η καύλα σας χτυπάει στο κεφάλι και το μόνο πράγμα που σκέφτεστε, είτε είστε στο σπίτι, στη δουλειά, με παρέα, είναι το σεξ. Κάτι που το καταλαβαίνουν όλοι γύρω σας, οπότε, κεραίες σηκωμένες, για να μην χάσετε την ευκαιρία. Επανεμφανίζονται πρώην και καινούργια πρόσωπα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας. Ενα ταξίδι, ένα πάρτι, μια εκδρομή, θα καταλήξει σε άγριο σεξ, είτε είστε singles, είτε σε σχέση. Κέρατο μυρίζει... Μετά τις 15 έρχεται στην επιφάνεια η πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, δεν σας ενδιαφέρει μόνο το σεξ για το σεξ, θέλετε την επικοινωνία και ειδικά μετά τις 18 θα ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο το ταίρι σας, με αποτέλεσμα το σεξ να είναι περισσότερο εγκεφαλικό

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο χέρι σας βρίσκεται η σεξουαλική σας ικανοποίηση για αυτόν τον μήνα, παρθενάκια μου. Απλώς μην το παίζετε... παρθένες. Αφήστε στην άκρη ντροπές και ταμπού και πιάστε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μια πρόταση για ταξίδι, ένα πέσιμο στη δουλειά, μια γνωριμία στην παρέα, ή στα social media, θα σας οδηγήσει σε κάποιο κρεβάτι, όπου θα κάνετε συναρπαστικό σεξ. Μετά τις 15 του μήνα, αισθάνεστε γεμάτες/οι αυτοπεποίθηση και δύναμη, με αποτέλεσμα να βγάζετε από τη γυναίκα ή τον άντρα που έχετε δίπλα σας, την επιθυμία να σας υπηρετεί. Θα έχουν τη διάθεση να σας χαϊδεύουν, να σας περιποιηθούν, να σας φιλήσουν, να σας τρίψουν την πλάτη, να μαγειρέψουν για σας και στη συνέχεια να κάνετε σεξ μαζί τους, ως ανταμοιβή. Παρθενάκια μου, απολαύστε αυτό που σας δίνετε και ζήστε αυτόν τον μήνα τη σεξουαλική ευδαιμονία.

ΖΥΓΟΣ: Ο μήνας ξεκίνησε γεμίζοντάς σας αυτογνωσία ζυγάκια μου. Ψάχνετε για αρμονία, ισορροπία και μια ζωή χωρίς στρες. Αυτό σημαίνει αντίο σε τοξικές σχέσεις. Και αυτό θα γίνει μέχρι τις 15 του μήνα, που παράλληλα θα είναι ένα διάστημα που θα καταλάβετε ότι μπορείτε να έχετε μια υγιή, ζωντανή σχέση και επίσης να έχετε μια εκρηκτική σεξουαλική ζωή. Εάν είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση, μην περιμένετε από το ταίρι σας να διαβάσει το μυαλό σας, ζητήστε του ότι θέλετε να δοκιμάσετε στο σεξ. Εάν σκέφτεστε τον χωρισμό ή είστε singles, ετοιμαστείτε στο τελευταίο 12ήμερο του μήνα να ζήσετε την πιο εκρηκτική νύχτα της ζωής σας. Θα γνωρίσετε το άτομο που θα σας βγάλει την πιο kinky πλευρά του εαυτού σας και θα κάνετε το πιο συναρπαστικό σεξ που κάνατε ποτέ. Μπορεί να είναι ένα ταξίδι, ένα επαγγελματικό ραντεβού που θα τελειώσει με άγριο σεξ. Δώστε βάση στο τι έχετε ανάγκη, γιατί αυτή είναι η εποχή για να κάνεις σεξ ελεύθερα και άφθονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιουδάκια μου, ο Μάης έρχεται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για σας. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση που σας ικανοποιεί σεξουαλικά, πνευματικά και συναισθηματικά, θα παρατηρήσετε ότι από το πρώτο 15νθήμερο η σχέση γίνεται πιο δυνατή. Εάν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα στο σεξ με το ταίρι σας, οι μέρες αυτές βοηθούν, αρκεί να είστε ειλικρινείς. Ειδικά μετά τις 15 του μήνα, οπότε η καύλα σας απογειώνεται και θα θελήσετε να πειραματιστείτε στο κρεβάτι. Εάν είστε σε μια σχέση που δεν πάει καλά, το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσει μετά τις 18 του μήνα, γεγονός που θα σας απελευθερώσει και θα σας ανοίξει το δρόμο για νέες περιπέτειες. Για τους singles, μην πιέζετε τα πράγματα και μην εμπλέκεστε σε περιστασιακές σχέσεις μόνο να για να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές σας ορέξεις. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, άλλωστε ο Μάιος, αυτό είναι, ο μήνας που τραβάμε μαλακία.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Μάιος σας κάνει... αρνάκια τοξοτάκια μου. Μαζεύεστε πολύ, δεν χτυπάτε ότι πετάει και ότι κινείται δίπλα σας, απλώς ψάχνετε να συνδεθείτε με έναν πιο πνευματικό τρόπο με τη γυναίκα ή τον άντρα που μοιράζεστε το κρεβάτι σας ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί. Και επειδή, τοξότες είσαστε και δεν αλλάζετε, αυτή η σύνδεση θα σας βοηθήσει να πειραματιστείτε στο σεξ και να βγάλετε την kinky πλευρά σας στο κρεβάτι με το ταίρι σας. Οσοι είναι singles, δεν θα περιμένουν για πολύ. Μια γνωριμία, το πιθανότερο ύστερα από μια βραδιά σε παρέα, θα οδηγήσει σε μία πιο μόνιμη σχέση, μέσα από την οποία θα γνωρίσουν συναρπαστικό σεξ και δυνατά συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναβροχιά βλέπω τον Μάη για σας αιγοκεράκια μου, εκτός αν μπορέσετε να ξεφύγετε από ότι κάνετε συνήθως. Το πρώτο 15νθήμερο θα αναπολείτε συντρόφους και σεξουαλικές εμπειρίες και θα προσπαθείτε να οργανώσετε καταστάσεις, ώστε να τις ξαναζήσετε με νυν. Ξεχάστε το. Ο μήνας δεν βοηθάει για αυτό. Πάρτε αυτό  που σας προσφέρετε, κάντε σεξ ακόμα και όταν είναι απρόβλεπτο, μην διστάσετε να το κάνετε μέσα στο αυτοκίνητο, στην τουαλέτα ενός μπαρ, όπου σας κάτσει. Για να κάνετε σεξ, σκεφτείτε με το ένστικτο και όχι με ορθολογισμό. Μετά τις 18 του μήνα η καύλα σας απογειώνεται και ψάχνετε κάποια/ον για να πειραματιστείτε σεξουαλικά. Μην αφήνετε εκείνες/ους, που δεν σας πρόσφεραν την απόλυτη ικανοποίηση στο κρεβάτι, διότι εσείς είσαστε εκείνοι που πρέπει να πάρετε τον έλεγχο και να τις/τους καθοδηγήσετε, ώστε η σεξουαλική σας ζωή να ζωντανέψει ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτός ο μήνας έρχεται να δώσει λύσεις στη σεξουαλική σας ζωή υδροχοάκια μου. Πρώτα από όλα θα νιώσετε ότι οι γύρω σας δεν σας βλέπουν φιλικά, αλλά πως ψάχνουν να βρουν την ευκαιρία να σας ρίξουν στο κρεβάτι. Είτε είναι από το επαγγελματικό, είτε από το φιλικό περιβάλλον. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε το ναι για να ικανοποιήσετε τη σεξουαλική σας όρεξη. Και μετά τις 21 του μήνα θα επανεμφανιστεί μία ή ένας πρώην ο οποίος θα σας ταρακουνήσει και θα σας ξυπνήσει ευχάριστες σεξουαλικές αναμνήσεις, τις οποίες θα θελήσετε να ζήσετε ξανά. Οσοι/ες είστε σε σχέση μετά τις 21 του μήνα, είναι η ώρα να λύσετε τα όποια μικροπροβλήματα και να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας για το τι θέλετε εσείς και τι εκείνο στο σεξ, ώστε η σεξουαλική σας ζωή να σταματήσει να είναι επιφανειακή και να γεμίσει με έντονους οργασμούς.

ΥΧΘΕΙΣ: Ο μήνας της καύλας είναι ο Μάιος για σας ψαράκια μου. Οι singles θα δουν στο πρώτο 15νθήμερο να επανεμφανίζεται μία ή ένας πρώην που θα σας ξυπνήσει ευχάριστες σεξουαλικές αναμνήσεις και θα θελήσει να σας οδηγήσει σε καινούργια μονοπάτια ηδονής. Αλλά και από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα εμφανιστούν άτομα τα οποία θα σας διεγείρουν σεξουαλικά, με αποτέλεσμα να ζήσετε μεγάλες στιγμές στο κρεβάτι. Επειδή η καύλα σας απογειώνεται, όσες/οι είστε σε σχέση, αν ανοιχτείτε στο ταίρι σας και του δείξετε την kinky πλευρά σας, τότε το σεξ δεν θα είναι το ίδιο ξανά. Θα έχετε σπάσει ταμπού και όρια και θα είναι όλο και πιο συναρπαστικό. Μην διστάσετε. Είναι η ώρα για role-play, για χειροπέδες, δερμάτινα, δεσίματα, spanking, η ώρα για να γίνει πραγματικότητα η πιο άγρια σεξουαλική σας φαντασίωση.

«Ποτέ Σόλο – Σεξ Χωρίς τον Δονητή μου»
Ενα Γυμνό Κορίτσι του Μάη
Μπήκε ο Μάιος, γιορτάζουμε με Σόλο - Σεξ
Οκτώβριος 2018: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: