Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Απρίλιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο

Μας μπέρδεψε ο Απρίλης με τις καλοκαιρινές λιακάδες του και τις χειμωνιάτικες βροχές του. Ομως, όταν μιλάμε για σεξ, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς, εδώ μιλάνε τα άστρα, που ποτέ δεν πέφτουν έξω. Πάμε να δούμε, λοιπόν, το σεξουαλικό ωροσκόπιο αυτού του μήνα, για να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα στο κρεβάτι μας. Ποια ζώδια θα απολαύσουν το σεξ της ζωής τους, ποια θα δεν θα βρουν χαρά στα σκέλια και ποια θα φτάσουν μέχρι και τον χωρισμό, για να αναζητήσουν την αναζωογόνηση της σεξουαλικής τους ζωής.

ΚΡΙΟΣ: Αχαλίνωτο σεξ σας επιφυλάσσει ο Απρίλιος κριαράκια μου. Η σεξουαλική σας ενέργεια έχει... χτυπήσει ταβάνι, γεγονός που το καταλαβαίνουν όλοι γύρω σας, με αποτέλεσμα να καυλώνουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι. Είτε είστε σε σχέση, είτε singles, μέχρι τις 19 του μήνα, που είναι η πανσέληνος, θα αναζητήσετε σεξουαλικές επαφές και περιπέτειες που θα πάνε το σεξ σε άλλο επίπεδο. Γίνεστε ευάλωτοι/ες απέναντι σε όποιον/α σας υποσχεθεί άγριο πήδημα και τεχνικές που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ. Μετά τις 20 του μήνα, όμως, προσγειωνόσαστε, γίνεστε ο σωστός Κριός, που ξέρει τι ζητάει στο σεξ και ξαναβγάζετε στο κρεβάτι τον πραγματικό σας εαυτό, με αποτέλεσμα και εσείς και οι γκόμενές/οί σας να απολαμβάνουν την κάθε σεξουαλική επαφή.

ΤΑΥΡΟΣ:  Ολοι σας θέλουν αυτό το μήνα ταυράκια μου. Περπατάτε και αποπνέετε καύλα. Και επειδή είστε σούπερ καυλωμένα, μη διστάσετε και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Οι singles, θα έχετε μεγάλη επιτυχία, οπότε οι κεραίες σηκωμένες, στις παρέες, στο γραφείο, για να καταλάβετε ποιος ή ποια σας γουστάρει. Και αξιοποιήστε στο έπακρο τα social media και τις εφαρμογές. Αυτό τον μήνα θα νιώσετε ότι μπορείτε να έχετε εκπληκτικό σεξ. Οσοι/ες είστε σε σχέση θα καταλάβετε ότι αυτό το μήνα το ταίρι σας είναι κολλημένο μαζί σας και θα κάνει ότι του ζητήσετε. Αυτό είναι το... κλειδί για να βρείτε τη σεξουαλική ικανοποίηση μέσα στη σχέση σας. Και στο τέλος του μήνα θα καταλάβετε ότι σας άξιζε να ζήσετε αυτή τη σεξουαλική αφύπνιση και γιατί όχι, να τη συνεχίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Απρίλιος ξυπνάει το... ζώο που κρύβετε μέσα σας, διδυμάκια μου. Θα έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε στο κρεβάτι και να είστε με κάποιον που δεν θα σας κρίνει για τις περίεργες επιθυμίες σας, αλλά θα προσπαθήσει να τις ικανοποιήσει. Και όσο αφήνετε την τολμηρή πλευρά του εαυτού σας να βγει στην επιφάνεια, τόσο περισσότερες ευκαιρίες για συναρπαστικό και αχαλίνωτο σεξ θα έχετε. Για τους singles, αυτό το μήνα θα συναντήσετε τον γκόμενο ή τη γκόμενα που θα σας κάνει άγριο, τολμηρό, φλογερό σεξ και θα απολαύσετε σεξουαλικές εμπειρίες, που μόνο στις φαντασιώσεις σας υπήρχαν. Οσοι/ες είστε σε σχέση, θα νιώσετε τη διάθεση να ανοιχτείτε, να ζητήσετε από το ταίρι σας καινούργια πράγματα στο κρεβάτι και θα βάλετε τη σεξουαλική σας ικανοποίηση πάνω απ’ όλα. Αν αυτό δεν συμβεί, σας βλέπω να τα φοράτε στο ταίρι σας...


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οτι ψάχνετε σας ψάχνει κι’ εκείνο καρκινάκια μου. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τις ανασφάλειες, να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε στο σεξ και τι να σας κάνουν και να το αναζητήσετε. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να κάνετε αρκετό σόλο – σεξ, αλλά αξίζει τον κόπο. Διότι η αυτοπεποίθηση που θα αποκτήσετε θα οδηγήσει μία γκόμενα ή έναν γκόμενο να σας πλησιάσει και να ζήσετε μαζί τις πιο συναρπαστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Και θα δείτε, ότι μέχρι τις 15, το πολύ 20 του Απρίλη, αυτό το άτομο θα παρουσιαστεί στο εργασιακό περιβάλλον, ή στις παρέες σας. Οσοι/ες είστε σε σχέση, ξεκαθαρίστε μέσα σας αν πραγματικά θέλετε το ταίρι σας και αν σας ικανοποιεί σεξουαλικά. Αν νιώσετε πως όχι, μην διστάσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα, καθώς μέχρι το τέλος του μήνα θα ζήσετε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμπειρίες της ζωής σας. Αρκεί να μην αποκλείσετε οποιαδήποτε ή οποιονδήποτε που θέλει να πηδηχτεί μαζί σας και να είστε έτοιμοι/ες, να βγείτε από τα όρια.

ΛΕΩΝ: Λιονταράκια μου σας βλέπω να γίνεστε... γατάκια τον Απρίλιο! Οχι ότι θα σας λείψει το σεξ... Ισα – ίσα θα έχετε φλογερό και παθιασμένο σεξ, αλλά σας βγαίνει μια ρομαντική διάθεση. Οσοι/ες είσαστε σε σχέση, θέλετε να δεθείτε ακόμα περισσότερο με το ταίρι σας και να πάτε το σεξ σε άλλο επίπεδο μαζί του, μέσα από την επικοινωνία. Αν και ευκαιρίες για ξενοπηδήματα θα προκύψουν, ειδικά μετά τις 20 του μήνα, θα τις απορρίψετε, γιατί είπαμε δεν θέλετε σεξ μόνο για το σεξ. Οι singles δε θα πέσετε στο κρεβάτι με τη γκόμενα ή τον γκόμενο που σας καυλώνει, καθώς και εσείς αναζητάτε το κάτι παραπάνω. Θα το ψάξετε ανάμεσα στα άτομα που γνωρίζετε, ή στους φίλους τους και θα ξεκινήσετε μια σχέση μαζί του, όχι με σκοπό, μόνο το πήδημα, αλλά να προχωρήσει περισσότερο, καθώς βαρεθήκατε τη μοναξιά. Οι περισσότεροι/ες, θα το βρουν μετά τις 20 του Απρίλη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Παρθένες» θα μείνετε παρθενάκια μου, μέχρι τις 20 του μήνα. Είτε είστε σε σχέση, είτε είστε singles, το πρώτο 20ήμερο του Απρίλη, η καύλα και η διάθεση για σεξ υποχωρούν και σε πρώτη μοίρα έρχεται η προετοιμασία για μια νέα σεξουαλική αφύπνιση! Κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλά προσπαθείστε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Μείνετε γυμνοί/ές μπροστά στον καθρέφτη και κάντε μόνο θετικές σκέψεις για το κορμί σας. Το σόλο – σεξ και οι φαντασιώσεις θα σας οδηγήσουν να καταλάβετε πως θέλετε να είναι στο εξής η σεξουαλική σας ζωή. Και καθώς θα βγαίνετε από το... καβούκι σας, θα καταλάβετε ότι το ταίρι σας, ή τα άτομα που σας την πέφτουν, είναι έτοιμα να αποδεχτούν ότι πίσω από ένα δειλό πλάσμα, μπορεί να κρύβεται ένα σεξουαλικά αχόρταγο θηρίο! Το οποίο, το τελευταίο 10ήμερο του μήνα σπάει τις αλυσίδες και ξεχύνεται στη... ζούγκλα της ηδονής.


ΖΥΓΟΣ: Ετοιμαστείτε για έναν από τους πιο σεξουαλικούς μήνες της χρονιάς, ζυγάκια που είστε σε σχέση. Αρκεί να είστε ειλικρινείς και να μην παίζετε mind games. Οσο πιο ειλικρινείς και αυθόρμητοι/ες είστε, θα καταλάβετε ότι το σεξ μπορεί να είναι καλό, αλλά μπορεί να είναι πάντα καλύτερο. Πάντως, οι περισσότεροι/ες από εσάς θα βρεθείτε μπροστά στον τερματισμό μιας σχέσης. Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε προτεραιότητα στη δική σας σεξουαλική ευχαρίστηση και να σταματήσετε να πιέζετε τον εαυτό σας για να ικανοποιήσετε το ταίρι σας. Αν δείτε ότι δεν ικανοποιείται η επιθυμία σας, μετά τις 20 του μήνα, λέτε... αντίο. Οι singles θα διαπιστώσουν ότι πολλά άτομα θέλουν να σας ρίξουν στο κρεβάτι τους, όμως εκείνα που θα σας τραβήξουν την προσοχή, είναι αυτά που θα σας δείξουν ότι σας θέλουν, με κάποια τρυφερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανοίγετε τις... δαγκάνες σας και δαγκώνετε ότι κινείται σκορπιουδάκια μου. Ειδικά τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Απρίλη, η καύλα σας... χτυπάει στο κεφάλι, το σεξ θα είναι παθιασμένο, είτε είστε στο κρεβάτι με το ταίρι σας, είτε σε one night stand και όσο περισσότερους οργασμούς έχετε, τόσο πιο καλά θα αισθάνεστε με τον εαυτό σας και θα ψάχνετε για ακόμα πιο πολλούς. Το μόνο που σκέφτεστε είναι το σεξ, οπότε... απολαύστε το. Το μόνο που θέλετε είναι ύστερα από ένα καλό πήδημα, να μην μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας, οπότε, ζήστε το. Προσοχή μόνο, γιατί σε τέτοιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις, μπορεί να μπλέξετε, άρα να είστε προετοιμασμένοι/ες να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Και ο Απρίλιος σας κάνει ένα extra bonus! Το τελευταίο δεκαήμερο θα απολαύσετε την πιο παθιασμένη, άγρια και οργασμική νύχτα της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το βέλος του έρωτα θέλετε να ρίξετε αυτόν τον μήνα τοξοτάκια μου. Το σεξ, μόνο για τον οργασμό δεν σας κάνει μέχρι το τέλος του Απρίλη και θα προσπαθήσετε να δεθείτε ακόμα πιο πολύ συναισθηματικά με το ταίρι σας, καθώς αναζητάτε το ποιοτικό σεξ. Οι οιωνοί είναι καλοί, αρκεί να είστε ειλικρινείς με τους άλλους. Μην κρατάτε καβάντζες. Αν το ταίρι σας δεν σας γεμίζει, ξεκαθαρίστε μαζί του και ψάξτε για άλλη σχέση. Αν πάλι θέλετε το χρόνο σας για να αποφασίσετε, μιλήστε μαζί του, αλλά μετά τις 20 του Απρίλη. Οι singles ψάχνετε το σεξ με το σωστό άτομο και μπορεί να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Το τελευταίο δεκαήμερο, πάντως, τα άστρα λένε ότι θα γνωρίσετε το άτομο με το οποίο θα κάνετε το σεξ της ζωής σας, είτε μέσα από τα social media, είτε σε κάποιο φιλικό σπίτι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγοκεράκια μου, ήρθε η ώρα να βγείτε από το.. καβούκι σας, γιατί ο Απρίλης σας επιφυλάσσει εκπληκτικό σεξ! Ομως, πρέπει να φέρετε στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του εαυτού σας και να αφήσετε την καύλα που σας κυριεύει να σας καθοδηγήσει. Είτε είστε σε σχέση, είτε singles, θα έχετε συναρπαστικό σεξ, όλο το μήνα αρκεί να ζητήσετε από το άτομο με το οποίο θα πέσετε στο κρεβάτι, να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις σας και να σας πει τις δικές του για να τις πραγματοποιήσετε. Είναι ώρα να δοκιμάσετε καινούργιες στάσεις και να μπείτε στον κόσμο του kinky σεξ. Βάλτε στην κρεβατοκάμαρά σας sex toys, καυτά εσώρουχα, πειραματιστείτε με το BDSM. Στο τέλος του μήνα θα καταλάβετε, ότι το σεξ δεν είναι κάτι που το κάνουμε για να διώξουμε το στρες από μια κουραστική μέρα, αλλά ότι πρέπει να το ζούμε με συναρπαστικό τρόπο και να το απολαμβάνουμε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ηρθε η ώρα να ζήσετε το σεξ που πάντα ονειρευόσασταν υδροχοάκια μου. Ο Απρίλης σας φέρνει στο κρεβάτι το άτομο που θα σας... πηδήξει πρώτα το μυαλό και στη συνέχεια θα σας οδηγήσει στα μονοπάτια της υπέρτατης ηδονής. Το άτομο με το οποίο θα ζήσετε νέες σεξουαλικές περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να βγάλετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας, να νιώσετε τη διανοητική και σωματική διέγερση και κυρίως να ζήσετε καυτές νύχτες γεμάτες οργασμούς. Μην απογοητευτείτε αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο τις τρεις πρώτες εβδομάδες, καθώς μετά τις 20 του μήνα, είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί το άτομο με το οποίο θα μοιραστείτε το μυαλό, την ψυχή και το κορμί σας και θα νιώσετε τι θα πει συναρπαστικό σεξ.

ΥΧΘΕΙΣ: Ψαράκια μου, ετοιμαστείτε να ζήσετε μια συναρπαστική, αισθησιακή και περιπετειώδη σεξουαλική ζωή αυτό το μήνα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απρίλη, όμως. Οσοι/ες είστε ήδη σε μια σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα δοκιμάσετε καινούργιες στάσεις και καινούργια μέρη που θα κάνετε σεξ. Θα νιώσετε ότι η σχέση σας έχει αναζωογονηθεί σεξουαλικά. Οσοι δεν είστε σε μια σχέση, το τελευταίο δεκαήμερο θα γνωρίσετε τον γκόμενο ή τη γκόμενα που θα ταρακουνήσει τη ζωή σας και κυρίως το κρεβάτι σας. Να είστε ανοιχτοί/ές στις προκλήσεις (και... προσκλήσεις) που θα παρουσιαστούν, καθώς το άτομο αυτό είναι εκείνο που θα ξεκλειδώσει τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και θα σας μεταμορφώσει σε σούπερ σταρ του σεξ.

Σκισμένο Καλσόν & Ψηλά Τακούνια
Βυζοselfies με τη Lana!
Η Kim, τι Αλλο, και Πάλι Γυμνή!
"Εκανα WebCam Chat με ένα... Κουτάβι"!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: