Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Μοσχαράκι με Σάλτσα Κρασιού και Μοσχοκάρυδο

Μοσχοκάρυδο:

Οι Κινέζες θεωρούσαν το μοσχοκάρυδο ως το καλύτερο αφροδισιακό. Περιέχει αιθέρια έλαια αλλά προσοχή στη δοσολογία, καθώς όπως λένε, αν βάλετε πολύ, αντί για την μπαλάντα των αισθήσεων θα ακούσετε την μπαλάντα των... παραισθήσεων

ΥΛΙΚΑ:


1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες

4 σκελίδες σκόρδο

1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο

200 γραμμάρια μανιτάρια μικρά ολόκληρα

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

2 κουταλιές της σούπας αλεύρι

2 κούπες κόκκινο κρασί

2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα σκόρδα. Ανακατεύουμε, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι τα σκόρδα να πάρουν έντονο καφέ χρώμα, οπότε τα βγάζουμε και τα πετάμε (Με τον τρόπο αυτό παίρνουμε τις αφροδισιακές του ιδιότητες και την έντονη μυρωδιά του).

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το περνάμε στο λάδι για λίγη ώρα. Το πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο και προσθέτουμε τον μαϊντανό και τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι.

Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, κλείνουμε την κατσαρόλα, και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για δύο ώρες.

Mundial: Η Ομορφη Ρωσίδα Οπαδός Γυμνή
Γιορτάζουμε την Εθνική Εβδομάδα Σάντουιτς!
Αυτή τη Ρουκέτα να στείλει ο Trump στον Putin!
Απόκριες Τέλος! Τι τρώμε τη Σαρακοστή
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: