Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
4 Photos In Gallery
    

"Με Υπερηφάνια δηλώνω ότι είμαι gay"

Ο Ricky Martin, ο pop star με το γεροδεμένο κορμί, έδωσε τέλος στις φήμες που επί χρόνια οργίαζαν, ανακοινώνοντας ότι είναι gay. Ο Martin, ο οποίος το 2000 και το 2006 ανακυρήχθηκε ανάμεσα στους 50 ομορφότερους άνδρες του πλανήτη από τα περιοδικά People και People en Espanol, έκανε την αποκάλυψη μέσω του δικού του web site.
Ο 38χρονος Ricky Martin, έγραψε στο website: «Με υπερηφάνεια δηλώνω ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άνδρας. Είμαι ευλογιμένος που είμαι αυτό που είμαι».Ο τραγουδιστής που το 1999 έκανε την παγκόμια επιτυχία Livin La Vida Loca, και ο οποίος πάντοτε απέφευγε έξυπνα τις ερωτήσεις σχετικά με την σεξουαλικότητά του, ομολόγησε ότι ένοωθε «φόβο και ανασφάλεια» κρατώντας το μυστικό του τόσο καλά κλειδωμένο.
Αλλά όπως είπε η γέννηση των δίδυμων γιων του τον Αύγουστο του 2008 και το γεγονός ότι έγραψε την αυτοβιογραφία του τον έκαναν να αλλάξει στάση.
«Το να συνεχίσω να ζω όπως έκανα μέχρι τώρα θα μείωνε, εμμέσως, τη λάμψη που έφερε η γέννηση των παιδιών μου. Αρκετά λοιπόν. Σήμερα είναι η δική μου μέρα, η δική μου στιγμή», είπε.
Ο Ricky Martin αποκάλυψε επίσης ότι πολλά αγαπημένα του πρόσωπα τον ωθούσαν όλα αυτά τα χρόνια να μην αποκαλυφθεί. Οπως λέει: «Αυτή τη στιγμή νοιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως όταν είμαι στη σκηνή και χωρίς καμμία αμφιβολία ένοιωθα την ανάγκη να μοιραστώ αυτό που είμαι.
Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν: «Ricky δεν είναι απαραίτητο, δεν αξίζει, όλη η δουλειά που έχεις κάνει αυτά τα χρόνια και ότι έχεις χτίσει θα καταρρεύσουν, πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την αλήθεια σου, την πραγματικότητά σου, τη φύση σου».
Επειδή αυτή η συμβουλή ερχόταν από πρόσωπα τα οποία αγαπούσα πολύ, αποφάσισα να προχωρήσω τη ζωή μου χωρίς να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια που έκρυβα. Επιτρέποντας στον εαυτό μου να είναι έρμαιο του φόβου και της ανασφάλειας, τον υπονόμευα. Σήμερα αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των αποφάσεων και των πράξεών μου».
Τον Αύγουστο του 2008 ο Martin έγινε πατέτρας δύο διδύμων του Matteo και του Valentino, με τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας.Στο παρελθόν φημολογείτο ότι ο Martin ήταν ερωτευμένος με τη Μεξικάνα τηλεπαρουσιάστρια, Rebecca de Alba, με την οποία επί 14 χρόνια τα έφτιαχναν και χώριζαν κατά διαστήματα.
Λεγόταν επίσης ότι ετοιμάζονταν να κάνουν οικογένεια και ότι ο Martin σχεδίαζε να της κάνει πρόταση γάμου. Ομως με την κυκλοφορία του Life, ο Martin ξεκαθάρισε ότι εκείνος και η De Alba τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.

"Ετσι έγινα Λεσβία"
14 Πρόστυχες Ερωτήσεις που κάνουν οι Αντρες
Πως θα βρεις Γκόμενα στις διακοπές
Στασεις για Σεξ μέσα στη Θάλασσα και την Πισίνα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: