Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
4 Photos In Gallery
    

Η Ιστορία του Άλκη & της Χριστίνας

Από σούπερ σέξι, σούπερ κιτς και ακραία σατανική Βούλα, η Ζέτα Δούκα «μεταμορφώνεται» στο «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε μια ηρωίδα που σπάνια βλέπουμε στην ελληνική τηλεοράση. Tα αδρά χαρακτηριστικά του προσώπου της και ο σωματότυπός της σίγουρα έπαιξαν ρόλο στο να είναι εκείνη που θα έπαιζε στο σηρίαλ μια ξεχωριστή γυναίκα.

Ο Αλκης (ένας από τους τέσσερις αδελφούς) γνωρίζει τη Χριστίνα (Ζέτα Δούκα), γοητεύεται απίστευτα από εκείνη και την πολιορκεί στενά, ενώ η Χριστίνα φαίνεται να είναι επιφυλακτική.

Οταν ο Αλκης της λέει πως χωρίζει με τη γυναίκα του επειδή εκείνος δεν άντεξε την αλλαγή των ρόλων στο σπίτι τους, η Χριστίνα καταλάβαινει πως έχει να κάνει με έναν συντηρητικό άνθρωπο και του δηλώνει πως δεν πρόκειται να ενδώσει εύκολα.

Υστερα από μέρες συναντιούνται στο σπίτι της. Εκεί η Χριστίνα του λέει πως με την οικογένειά της δεν έχει καμία σχέση εδώ και πολλά χρόνια και πως πολύ θα ήθελε να είχε την οικογειακή σχέση που έχει εκείνος. Ο Αλκης της απαντά πως αυτό που δεν αντέχει είναι οι αλλαγές και οι ανατροπές στη ζωή του.

Τότε η Χριστίνα σχεδόν του το ξεκόβει ότι ανάμεσα τους δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Ο Αλκης φυσικά θέλει να μάθει το λόγο. Εκείνη του απαντά: «Δεν είμαι αυτό που θέλεις, ούτε αυτό που μπορείς να χειριστείς». Ο Αλκης συνεχίζει να την πιέζει: «Γιατί κάτι που είναι τόσο απλό το κάνεις να μοιάζει τόσο σύνθετο» τη ρωτάει και αμέσως τη φιλάει.

«Ο,τι και αν είσαι εγώ σε θέλω...» της λέει. Εκείνη σηκώνεται και πίσω από μια πλαστική κουρτίνα βγάζει τη ρόμπα της. Ο Αλκης την πλησιάζει και τη βλέπει γυμνή.
Υστερα από λίγα δευτερόλεπτα της επιτίθεται.
Η Χριστίνα είναι μια γυναίκα η οποία γεννήθηκε άντρας. Δεν έχει κάνει ακόμα εγχείρηση αλλαγής φύλου. Το σοκ για τον Αλκη είναι μεγάλο. Αλλά την επισκέπτεται ακόμα μια φορά για να της ζητήσει συγνώμη και να της εξομολογηθεί πως «είναι η πρώτη φορά που δεν έχει τον έλεγχο».

Κάθονται και τρώνε μαζί. Η Χριστίνα μπορεί πια να μιλήσει ξεκάθαρα για τον εαυτό της: «Αλλό τι είμαι και άλλο τι νίωθω. Και εγώ νιώθω καλά μόνο όταν είμαι γυναίκα». Του μιλάει για τη ζωή της, λέει πως δεν έκανε ποτέ πεζοδρόμιο και του αποκαλύπτει πως θα φύγει για λίγο καιρό από την Ελλάδα ώστε να αλλάξει φύλο. Ο Αλκης της απαντά ότι αν εκείνη θέλει μπορεί να έρθει μαζί της,  αλλά και πως όταν γυρίσει πίσω θα έχει έναν άνθρωπο να την νοιάζεται. Σκύβει και τη φιλάει.  

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για ακόμα μια φορά ασχολείται με ένα ζήτημα ταμπού για την ελληνική κοινωνία. Πολλοί bloggers σχολίασαν αρνητικά την τρανσέξουαλ ηρωίδα του, αλλά αν το καλοσκεφτούμε, στην ουσία ο σεναριογράφος δεν έκανε και ό,τι πιό ανατρεπτικό.

Ο Παπακαλιάτης χρησιμοποιήσε για το ρόλο της Χριστίνας μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς, η ηρωίδα του είναι «καθαρή»: δουλεύει σε μια μεγάλη επιχείρηση, δεν έκανε ποτέ πεζοδρόμιο, ζει σε ένα όμορφο και άνετο διαμέρισμα.  

Αμέσως μας έρχεται στο μυαλό μια άλλη ηρωιδά, η Στρέλλα, την οποία υποδύθηκε μια αληθινή τρανσέξουαλ. Η Στρέλλα ήταν πόρνη, ζούσε σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στην Ομόνοια, ο άντρας που την αγάπησε τη δέχτηκε ολοκληρωτικά.

Ποιό από τα δύο σενάρια είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα; Αυτό το οποίο είναι σίγουρο είναι ότι το τηλεοπτικό σενάριο σίγουρα πέρασε από πολλά φίλτρα για να βγει στην οθόνη πιό γοητευτικό και πιό ανώδυνο.

Η Ζέτα Δούκα στο Esquire Μαΐου 2010
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο Playboy Φεβρουαρίου 2008
Ζέτα Δούκα: σούπερ Σέξι στα 36!
To down Town έγδυσε 124 διάσημους Ελληνες
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: