Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
2 Photos In Gallery
  

4.000 Εκτελέσεις Ομοφιλοφύλων στο Ιράν

Πάνω από 4.000 λεσβίες και ομοφυλόφιλοι μπορεί να έχουν εκτελεστεί από το 1979 μέχρι σήμερα στο Ιράν, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασαν οι διεθνείς οργανισμοί για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων PGLO (Persian Gay and Lesbian Organization) και Outrage.
Τα τελευταία θύματα ήταν ο 16χρονος Mahmoud Asgari και ο 18χρονος Ayaz Marhoni οι οποίοι εκτελέστηκαν το περασμένο καλοκαίρι.
Ο Asgari καταδικάστηκε με την κατηγορία ότι είχε βιάσει ένα 13χρονο αγόρι. Σύμφωνα όμως με τους υπεύθυνους του Οutrage η κατηγορία αυτή ήταν προκατασκευασμένη με στόχο να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον του.
Ακτιβιστές στην Ουάσινγκτον, στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες διαδήλωσαν με κύριο αίτημα να σταματήσουν οι φρικτές αυτές εκτελέσεις.
O David Allison, από το Outrage, σε ομιλία του τόνισε, ότι το να σκοτώνεις δύο έφηβους επειδή ήταν ζευγάρι είναι απαράδεκτο τον 21ο αιώνα.
Ο Philip Braun, γενικός γραμματέας του ILGA (International Lesbian and Gay Association), καταδίκασε τη θανατική ποινή για ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ ενήλικων στο Ιράν. Μιλώντας στη Βόννη τόνισε ότι αυτή η βάρβαρη συμπεριφορά ενάντια στους ομοφυλόφιλους είναι ενάντια στις διατάξεις των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Κάλεσε την ιρανική κυβέρνηση και τις κυβερνήσεις εννέα ακόμη κρατών οι οποίες έχουν την ίδια πολιτική με το Ιράν να τις σεβαστεί.
Στο Ιράν ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζουν διακρίσεις, διωγμούς, κακοποιήσεις, βασανιστήρια και εκτελούνται από τους ανθρώπους του καθεστώτος.
Σύμφωνα με το HRW (Human Rights Watch), οι ομοφυλόφιλοι περνούν από δίκη και καταδικάζονται, ενώ κατά τη διάρκεια της κράτησής τους κακοποιούνται σεξουαλικά. Τους εντοπίζουν παρακολουθώντας τα σπίτια τους ή παγιδεύοντας τις γραμμές των τηλεφώνων και του ίντερνετ.
Οι γυναίκες που δεν συμμορφώνονται με την ετεροσεξουαλικότητα αντιμετωπίζουν και αυτές τη βία στο σπίτι, τον αναγκαστικό γάμο, τη ψυχιατρική θεραπεία και τέλος τη θανατική ποινή.
Ο Arsham Parsi, γραμματέας για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο PGLO, λέει πως το μόνο που μπορούν να κάνουν πια οι ομοφυλόφιλοι είναι να κρύβονται. «Δεν υπάρχει χώρος για δικαιώματα καθώς η ζωή τους απειλείται από το νόμο», είπε σε ομιλία του στον Καναδά.
Με επιστολή προς τα Ηνωμένα Έθνη η ηγεσία του PGLO κατήγγειλε ότι στον ισλαμικό νόμο η ποινή για σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε άνδρες είναι ο θάνατος και ο δικαστής το μόνο που αποφασίζει είναι η μέθοδος της εκτέλεσης: πετροβολισμός, απαγχωνισμός, πέταγμα από ύψος ή σφαγή.

Οι Νέοι βλέπουν Netflix και δεν κάνουν Σεξ!
Γεμίζει το Insta με Κώλους Από τα Νησιά μας!
Χαμός με το Revenge Porn τον Ιανουάριο!
Η Πιο «Καυτή» Πολεμίστρια των ΗΠΑ Γυμνή
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: