Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

30άρης τα έφτιαξε με τη Γιαγιά του Φίλου του!Ηταν ένα Σαββατιάτικο σούρουπο. Καθόταν στον κήπο και έπινε την μπύρα του. Ξαφνικά, την είδε. Μέσα σε ένα μπλε -ελεκτρίκ φόρεμα. Ειχε την πλάτη και τις γάμπες έξω κι’ έπινε σαμπάνια. Του την έδωσε κατακούτελα. Ερωτας με την πρώτη ματιά!

Ας τον πούμε Τζώρτζη, μιας κι’ είναι αγγλάκι, τον 29χρονο ερωτοχτυπημένο, που μέχρι εκείνο το Σάββατο, περνούσε τις μέρες του δουλεύοντας, είχε και τη γκομενίτσα του, που όλο σκεφτόταν να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι, γιατί απ’ τους καυγάδες τους άκουγε όλη η γειτονιά.

Τον... γλύκαινε, όμως, μετά κι’ ήταν φαίνεται ωραίο το... γλυκό κι’ όλο το ανέβαλε, σου λέει, που να ψάχνεις τώρα... Μέχρι που του βαλε φωτιά στα... μπατζάκι ο φίλος του. Που τον κάλεσε σ’ εκείνο το οικογενειακό πάρτι. Εκείνο το Σαββατιάτικο σούρουπο.Εκεί που την είδε σαν οπτασία, μέσα στο μπλε φόρεμα, το ελεκτρίκ. Κι’ ένοιωσε να διαπερνά τη ραχοκοκκαλιά του, ένα ρίγος δυνατό, λες και τον είχε χτυπήσει το ηλεκτρικό ρεύμα!

Μιλήσανε, χορέψανε, πέρασε όλο το απόγευμα μαζί της κι’ όταν έφυγε, δεν έβλεπε την ώρα και τη στιγμή να ξημερώσει, για να τρέξει κοντά της. Διότι η οπτασία, του είχε πει ότι ήταν μόνη της και μπορούσε να την παίρνει τηλέφωνο και να τη βλέπει όποτε θέλει.

Βέβαια ήταν κι’ ο φίλος του, ο οποίος στριτζώθηκε αρκετά, διότι σου λέει, τι κάνεις ρε φίλε; Καμακώνεις τη γιαγιά μου; Μάλιστα κυρίες και κύριοι... Στο φόρεμα το μπλε το ελεκτρίκ, είχε μπει εκείνο το Σαββατιάτικο σούρουπο, μια γυναίκα πολύ ώριμη, που μέτραγε 64 Μάηδες στη ζωή της.Δεν τον ένοιαζε καθόλου. Την έβλεπε πολύ νεότερη, τη γούσταρε τρομερά και όταν συζητούσαν ένοιωθε ότι τον καταλαβαίνει, δεν ήθελε να ξεκολλήσει από κοντά της. Ξαναβρέθηκαν, όλοι μαζί, στο πάρτι της εγγονής της, όπου ο φίλος του τον πρόγγιξε, γιατί φρικάριζε να βλέπει τον Τζώρτζη να καμακώνει τη γιαγιά του!

Ο Τζώρτζης, όμως, δεν κρατιόταν. Την είχε... δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά κι’ εκεί που έστριψε το μάτι του και το πήρε απόφαση, ήταν ένα βραδάκι που ενώ τον... γλύκαινε η καβγατζού, εκείνος φαντασιωνόταν ότι το έκανε με τη γιαγιά του φίλου του.

Εδιωξε τη γκομενίτσα, ύστερα από έξι χρόνια δεσμό και το σκεφτόταν, διότι δεν ήταν απλά τα πράγματα. Θα ‘χανε το φίλο του, τι θα λέγαν οι γονείς του, τι θα σκεφτόντουσαν οι συνάδελφοί του... Δεν πάει στο διάολο, σκέφτηκε. Οτι είναι να γίνει ας γίνει...Και μια και δυο ο Τζώρτζης, τη βουτάει από το χέρι, τη βγάζει βόλτα στη φεγγαράδα, στις όχθες του Τάμεση και της το ψιθυρίζει στ’ αυτί: Σ’ αγαπάω! Κι’ όταν άκουσε ότι τον αγαπάει κι’ εκείνη, παρά λίγο να βουτήξει στο ποτάμι απ’ τη χαρά του.

Αντί για το ποτάμι, βούτηξε μαζί της στο κρεβάτι και πήραν... φωτιά τα σεντόνια, που ο Τζώρτζης δεν το ‘χε ξαναζήσει αυτό και όπως λέει, κόντεψε να λιώσει από το πάθος. Και τώρα θέλει να μείνει μαζί της και να χαρούν τον έρωτά τους, μέχρι τέλους του βίου τους...

Η ιστορία είναι αληθινή (ΕΔΩ), συμβαίνουν αυτά στη ζωή, πάρτε παράδειγμα τον πρόεδρο της Γαλλίας, τον Μακρόν και συμβαίνουν είτε γιατί οι άνθρωποι έχουν φετίχ με τις γηραιότερες γυναίκες, είτε γιατί πάντα έψαχναν μία να τους κανακεύει σαν τη μάνα τους για να την αγαπήσουν. ΄Η γιατί απλώς έτσι τα φέρνει η ζωή...Η Ιδανική Ωρα για Σεξ Ανάλογα με την Ηλικία
Η Γιγάντια Ψωλή που... ψεκάζει!
Οι 50άρηδες κάνουν το Καλύτερο Σεξ;
Ο κύκλος ζωής του Πέους
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: