Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Γαμάτο προϊόν: Ελληνας πουλάει κρέμα με σπέρμα...

Ενας τύπος πουλάει στο Ricardo.gr κρέμες που έχουν μέσα αντρικό σπέρμα. Η περιγραφή του προϊόντος είναι όλα τα λεφτά! Ο άνθρωπος απλά έχει «ζωγραφισεί», αφού έχει μπλέξει τις ιδιότητες του φυτού Katera (Βιάγκρα των μαλλιών και του προσώπου) με τις αντικαταθλιπτικές ιδιότητες του σπέρματος...

Ο άνθρωπος φαίνεται πως την έχει ψάξει τη δουλειά, όμως στην πραγματικότητα το φυτό Katera σε συνδυασμό με σπέρμα από ΤΑΥΡΟ (και όχι από άνθρωπο), έχει χρησιμοποιηθεί από έναν κομμωτή στο Λονδίνο (Haris hairdressers), ο οποίος με αυτά τα δύο υλικά φτιάχνει ένα σαμπουάν για θεραπεία στα μαλλιά!

Ο πωλητής της κρέμας Katera Sperm (!) που στην ιστοσελίδα προσφέρει από μουσικά όργανα μέχρι τηλεκάρτες και ασημένια κουταλάκια, δίνει την σπάνια κρεμούλα για 60 ευρώ.

Αξίζει να διαβάσετε την περιγραφή παρακάτω:

Σπέρμα ανθρώπου σε προϊόντα για τα μαλλιά και το πρόσωπο !
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, το σπέρμα του ανθρώπου είναι δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα για τα μαλλιά και το πρόσωπο. Το σπέρμα αναμιγνύεται με εκχυλίσματα ενός φυτού που ονομάζεται Katera και στη συνέχεια εφαρμόζεται με τη μορφή κρέμας ή σαμπουάν στα μαλλιά προκειμένου να αποκτήσουν λάμψη και δύναμη και του προσώπου λόγω της ύπαρξης Α βιταμίνης , βοηθά πάρα πολύ και σε γρήγορο χρόνο μάλιστα την καταπολέμηση της γήρανσης πολύ αποτελεσματικά . Είναι γνωστό και ως «Βιάγκρα των μαλλιών και του προσώπου »!

ΠΡΟΣΟΧΗ : δεν είναι ικανό το σπέρμα όλων των ανδρών για αυτό π.χ στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στατιστικά υπάρχουν μόνο 5-8 άντρες που έχει της δυνατότητες αυτές το σπέρμα τους !. Στο εξωτερικό εδώ και 34 χρόνια είναι μαστ μεταξύ γυναικών καλλιτεχνών κ.λ.π γυναικών και μάλιστα πολύ αποτελεσματική μέθοδος με 1000% επιτυχία !! 

Δεν είναι απλώς το βασικό συστατικό για τ ην αναπαραγωγική λειτουργία των ζώων- συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων… Το σπέρμα φαίνεται πως κρύβει και άλλες ευεργετικές δράσεις. Τελευταία, προέκυψαν μελέτες που.... 
υποστηρίζουν ότι το σπέρμα μπορεί να δράσει στις γυναίκες ως αντικαταθλιπτικό. Η πιο πρόσφατη μελέτη η οποία έγινε από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης περιελάμβανε 293.670 σεξουαλικά ενεργές γυναίκες κολεγίων στις ΗΠΑ.

Αυτό που προέκυψε ήταν ότι οι γυναίκες που έκαναν σεξ χωρίς προφυλακτικό είχαν λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν κατάθλιψη, ενώ τα καταθλιπτικά συμπτώματα και οι απόπειρες αυτοκτονίας ήταν συχνότερες μεταξύ των γυναικών που χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό. Η χρήση προφυλακτικών σήμαινε, φυσικά, λιγότερη έκθεση σε σπέρμα.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι ο κόλπος απορροφά έναν αριθμό συστατικών του σπέρματος που μπορεί να ανιχνευθεί στην κυκλοφορία του αίματος, και ότι αυτά τα συστατικά μειώνουν τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Έχει διαπιστωθεί, λ.χ. ότι το πλάσμα του σπέρματος περιέχει διάφορες χημικές ουσίες που βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, αυξάνουν την τρυφερότητα, διεγείρουν τον ύπνο και ασκούν αντικαταθλιπτική δράση. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η τεστοστερόνη, τα οιστρογόνα, η προλακτίνη, η κορτιζόλη, η οιστρόνη και η οξυτοκίνη , γνωστή και ως «ορμόνη της αγκαλιάς» ή της τρυφερότητας. 

Το σπερματικό υγρό περιέχει επίσης θυρεοεκλυτίνη, η οποία είναι αντικαταθλιπτική, μελατονίνη (ορμόνη του ύπνου) και σεροτονίνη (ορμόνη της…σοκολάτας και της ευτυχίας).

Γιορτινό Κρεβάτι για... Καλά Χριστούγεννα
Πιο Εντονοι οι Οργασμοί με το Δονητή
Είναι οι Ηδονές το Υπέρτατο Αγαθό;
Ετοιμοι για Σέξι Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά;
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: