Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Naked Boys Singing και live μουσική από τον Γιώργο Αξά

Τα γυμνά αγόρια επιστρέφουν στη σκηνή ανανεωμένα και με παρέα!Το έργο «Naked Boys Singing» αφού έκανε τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο του στην Ελλάδα, στο θέατρο Πειραιώς 131 την περασμένη θεατρική σεζόν, επανέρχεται δριμύτερο στο «Dirty Mezzo» (Συγγρού 58). Στην παράσταση αυτή τη φορά συμμετέχει και μια γυναίκα: H ηθοποιός Σοφία Μουτίδου παίζει ένα stand up ρόλο έκπληξη (κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00 μμ).
Μετά το τέλος του έργου μπορείτε να απολαύσετε live μουσική από τον Γιώργο Αξά και την μπάντα του και όλ αυτά σε ένα all night club με all night φαγητό!
Οσοι δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα για το «Naked Boys Singing» πάρτε μια μικρή γεύση τώρα:
Το Naked Boys Singing, ξεκίνησε την καριέρα του το 1998, στην Νέα Υόρκη και παρά το γεγονός ότι σόκαρε αρχικά, εξαιτίας του ανδρικού γυμνού, τόσο οι κριτικές όσο και η αγάπη του κοινού, το ανέδειξαν αμέσως ως ένα από τα δημοφιλέστερα θεάματα της αμερικάνικης μητρόπολης και όλου του κόσμου!


Η πρωτοτυπία του σπονδυλωτού μιούζικαλ είναι ότι πέρα από την ενδιαφέρουσα μουσική και τις χορογραφίες, τολμά να ασχοληθεί με το ανδρικό γυμνό -θέμα ταμπού ακόμη και σήμερα- παρουσιάζοντας το αθώο του πρόσωπο, όπως άλλωστε είναι και από τη φύση του.
Η ελληνική απόδοση του έργου, πέρα από το έντονο interactive στοιχείο, αντιμετωπίζει χιουμοριστικά διάφορους προβληματισμούς του σύγχρονου άνδρα, όπως οι προσδοκίες της οικογένειας και της κοινωνίας από εκείνον, οι σχέσεις, η ερωτική ζωή, η καριέρα, η μοναξιά, η αποξένωση των αστικών κέντρων κ.α.
Επτά εντυπωσιακοί άντρες επί σκηνής και η Σοφία Μουτίδου σε έναν άκρως ανατρεπτικό ρόλο και interactive παιχνίδι με το κοινό, δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τη "γυμνή αλήθεια" τους... επιτυγχάνοντας ένα αισθησιακό και απόλυτα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, που σίγουρα θα προκαλέσει ξανά αίσθηση !
Σκηνοθεσία -Απόδοση στίχων - κείμενα: Γιώργος Βάλαρης- Στέλιος Παπαδόπουλος
Μουσική ενορχήστρωση-διδασκαλία: Κων/νος Παγιάτης
Χορογραφίες: Wendy Gibbins
Σκηνικά: Peter C. Smith
Κατασκευή κοστουμιών: Σήλια Δεμίρη
Φωτισμοί: Αλέξης Κοέν
Πρωταγωνιστούν:
Σοφία Μουτίδου, Μάνος Πίντζης, Φίλιππος Constantine, Γιώργος Βάλαρης, Στέλιος Κρητικός, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Ντούρος.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210-9211834, 9211044

Τα έφτιαξε με τη Φίλη της η Γυμνή Ολλανδέζα
Η Μικρή Ολλανδέζα που ταξιδεύει Ολόγυμνη
Ολόγυμνες Ρωσίδες και Ρώσοι
«Εφερα τη Φίλη μου να πηδήξουμε το Φίλο μου»!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: