Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Γυμνοί Χορευτές στην Πόλη Μετά τα Μεσάνυχτα...Στη μία, στις δύο, στις τρεις το πρωί στη Νέα Υόρκη, χορευτές χορεύουν γυμνοί στους δρόμους, δίπλα από στάσεις λεωφορείων, σε πάρκα, σε πλατείες.

Με κρύο, με βροχή, με τον κίνδυνο να τους μαζέψει η αστυνομία - λες και κάνουν κανένα έγκλημα - αυτοί οι καλλιτέχνες μας παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο την πόλη της Νέας Υόρκης χωρίς να πληρώνονται για αυτό... 

Ολοι τους συμμετέχουν στο πρότζεκτ του φωτογράφου Jordan Matter, «Dancers After Dark».

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, βλέποντας τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και είναι συναρπαστικό το μήνυμα που θέλει να περάσει ο καλλιτέχνης.

 

Στη δήλωση που έκανε δημοσιεύοντας τη δουλειά του, αποκαλύπτει τι θέλει να πει με αυτό το έργο.

«Εδειχνα κάποιες από τις φωτογραφίες στην 4χρονη κόρη μου, Salish, όταν πολύ απλά με ρώτησε:

«Γιατί είναι όλοι γυμνοί μπαμπά;»

Σπουδαία ερώτηση. Θα μπορούσα να της πω για το φως, για τις σκιές και για το κοντράστ μεταξύ της ομορφιάς του σώματος των χορευτών και τη σκληρότητα του περιβάλλοντος που κατοικούν.

Θα μπορούσα να της πω για τα γυμνά όνειρα και τη χαρά της φυσικής και συναισθηματικής ελευθερίας, ή για τα χρόνια ιδρώτα και αφοσίωσης στη δουλειά, που είναι χαραγμένα στο σώμα του κάθε performer.Φυσικά και όλα αυτά είναι στοιχεία που περιλαμβάνονται στο έργο, αλλά δεν είναι αυτό που τελικά θέλει να πει.

Κατά βάθος, το Dancers After Dark, είναι η εσωτερική ώθηση να πεις «ναι», αντί «όχι», όταν βρεις ένα πάθος και να αφεθείς σε αυτό χωρίς ανησυχία ή αμφιβολία.

Δεν υπάρχει προφανής λόγος γιατί αυτοί οι καταπληκτικοί ερμηνευτές εργάστηκαν εθελοντικά για το έργο. Εκανε κρύο, δούλευαν αργά τη νύχτα, ήταν επικίνδυνο, παράνομο, δεν πληρώνονταν και, φυσικά, ΄’ηταν γυμνοί... Και όμως είπαν «ναι». Γιατί;

 

Επειδή συμμερίστηκαν την πεποίθησή μου ότι, αν εμείς κάνουμε το άλμα, το μήνυμα θα περάσει. Συχνά στη ζωή μας πρέπει να τρέξουμε προς ένα στόχο με δεμένα τα μάτια, να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας για να μας καθοδηγήσει. Κάθε μία από αυτές τις εικόνες δείχνει ακριβώς αυτό. Οτι η προθυμία μας να ριχτούμε στους δρόμους χωρίς τον φόβο της αποτυχίας (ή να βρεθούμε φυλακη) μας οδήγησε σε ένα αποτελέσματα που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Η ανταπόκριση στα social media υπήρξε τεράστια, οπότε είναι σαφές ότι το έργο είχε μια σημαντική επίδραση στους ανθρώπους. Ωστόσο, δεν ξέρω ακριβώς γιατί ένοιωσα υποχρεωμένος να το δημιουργήσω, ή γιατί οι χορευτές είναι γυμνοί και όχι ντυμένοι, ή γιατί έκανα γυρίσματα στις 3 το πρωί, όταν έπρεπε να ξυπνήσω τέσσερις ώρες αργότερα.

 

Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, αλλά ξέρω ότι η καρδιά μου χτυπούσε σε κάθε κλικ και ότι μεταφέρθηκα σε έναν κόσμο δημιουργικότητας και συνεργασίας που δεν έχω βιώσει ξανά.

Αλλά, για να απαντήσω στην ερώτηση της κόρης μου: «Δεν ξέρω γιατί είναι γυμνοί, Salish, αλλά θα ήθελα πολύ να το μάθω».

 

Titty Drop με Friday Boobs
Καλή Βδομάδα με Γυμνά Next Door Κορμιά
Σώμα μου φτιαγμένο από Αμμο!
Τα Γυμνά Κορμιά του Igor Egorov
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: