Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πήγα σε μια παρτούζα για να δω τι "παίζει"

Εχεις πάει ποτέ σε ομαδικό όργιο; Εστω ρε παιδί μου σαν παρατηρητής... Διάβασε πως το έζησε μια γυναίκα που πήγε για να δει τι "παίζει" σε μία παρτούζα…

"Μπαίνοντας στο πάρτι θα πρέπει να σας πω ότι κόλωσα κάπως... Τριαντάρες και σαράντάρες (πολλές απο αυτές θα ήταν μαμάδες) γυρνούσαν στο διάδρομο με τα εσώρουχά τους ενώ δίπλα τους περνούσαν γυμνοί άντρες με τα όργανά τους καυλωμένα!
Στην σπιράλ σκάλα μια γυναίκα ανοιγε διάπλατα τα πόδια προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο. Έχω έρθει με τον άντρα μου και μέχρι τώρα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ήρθαμε στο πάρτυ γιατί του το χρωστούσα ή μου το χρωστούσε.
Αποφασίσαμε να μπούμε παραμέσα και διέκρινα να σχηματίζεται η λέξη «ευχαριστώ» στα χείλη του. Στην κουζίνα υπήρχαν διάφοροι γυμνοί άντρες.
Γνωρίστηκα σε κάποιους που με προσκάλεσαν να συμμετέχω και εγώ στο παιχνίδι τους... Ενοιωθα πως δεν ήμουν έτοιμη. Βέβαια η παρέα ακολουθούσε όλους τους κανόνες ενός καθωσπρέπει swingers party. Ήταν φιλικοί, ευγενείς και καθαροί.   Ξαφνικά η παρέα των αντρών χάθηκε ακολουθώντας την πρόταση μιας γυναίκας για παρτούζα.
Ετσι είναι το πάρτι. Οι άντρες κάθονται χαλαροί, περιμένοντας την γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση. Κάποιος από αυτούς που γνώρισα στην κουζίνα μου είπε ότι αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά έτσι γίνεται.
Άρχισα να ανεβαίνω τη σκάλα και μπήκα σε ένα δωμάτιο. Ηταν σκοτεινό. Το μόνο που άκουγα ήταν βογγητά... Κοίταξα καλύτερα και είδα δύο γυναίκες να παίρνουν πίπα σε έναν τύπο, ενώ αυτός έγλειφε μια άλλη της παρέας!
Με εξαίρεση το στοματικό σεξ, όλοι φορούσαν προφυλακτικά. Μου είπαν όμως ότι σε κάποια τέτοιου τύπου πάρτι υπάρχουν και ορισμένοι που δεν θέλουν να φορέσουν.
Έκλεισα την πόρτα και πήγα σε έναν καναπέ όπου μια γυναίκα κοιμόταν. Επιασα συζήτηση με μια νέα κοπέλα. Την ώρα που έφτιαχνε το make up της μου έλεγε πως είχε ανέβει πάνω και έκανε ένα ντους. Το πρόβλημά της ήταν πως προσπαθούσε να μπει στο κλίμα...
Γρήγορα παρουσιάστηκε μπροστά της ένας άντρας, εκείνη του έπιασε με τα χέρια της το καυλωμένο του πέος και αρχισε "δουλειά" με το στόμα της... Ξεκινώ να βρω τους φίλους που έκανα στην κουζίνα. Εκείνοι βρίσκονται ακόμα με την τύπισσα που δεν αφήνει κανένα δυσαρεστημένο. Ενας από την παρέα μου κάνει χώρο στο κρεβάτι για να κάτσω και να βλέπω. Λίγο πιο πέρα τρια ζευγάρια το κάνουν στα τέσσερα.
Οι άντρες που δεν είχαν βρει άκομα παρέα έπιαναν το πουλί τους και το παιζαν, ήταν ένα είδος οντισιόν για να τους διαλέξει κάποια!  Μια γυναίκα στο κέντρο του δωματίου «έπαιζε» με μια πετσέτα και ένα μπουκάλι πριν γίνει διαθέσιμη για να το πάρει από παντού... Για να πω την αλήθεια μέχρι τώρα τα έχω δει όλα!
Παρακολουθούσα το όργιο για σχεδόν δύο ώρες και είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου... Ενοιωθα σαν να έβλεπα ένα 3D πορνό. Πάντως το πάρτυ δεν κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, κατά τη μία οι περισσότεροι άρχισαν να ντύνονται και να φεύγουν..."

Πηγή: Thefrisky.com

Το Οργιο στην Τέχνη
To domain PASOK.xxx στο Σφυρί!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: