Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
4 Photos In Gallery
    

Πως μπορεί να πετύχει ένα ΤρίοΤα «τρίο» ήταν είναι και θα είναι το όνειρο του κάθε άντρα… Το σεξ με δύο "καυτές" γκόμενες είναι η πιο διαδεδομένη φαντασίωση τους και μάλιστα οι γυναίκες που λένε «ναι» στα «τρίο» θεωρούνται άγρια θηλυκά και πολύ προχωρημένες. Πως όμως θα πετύχει ένα τρίο;

Γιατί τα «τρίο» είναι τόσο διαδεδομέναΟι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Μια γυμνή γυναίκα = μία στύση. Αρα με δύο γυμνες γυναίκες, διπλή ευχαρίστηση. Τι γίνεται αν οι δύο γυναίκες αρχίσουν να κάνουν σεξουαλικά παιχνίδια η μία στην άλλη καθώς ο άνδρας βλέπει; Ή ακόμα καλύτερα όταν τον βάλουν και εκείνον στο σεξουαλικό παιχνίδι;
Οι άντρες έχουν την τάση για «μεγάλα» ή «καλύτερα» πράγματα και όταν μιλάμε για σεξ τι πιο «μεγάλο» ή «καλύτερο» από τα «τρίο» ή τα «καρέ».
Δεν είναι μόνο η διπλή ή τριπλή οπτική διέγερση, είναι επίσης ότι αγγίζεις διαφορετικά σώματα την ίδια στιγμή. Εάν απομακρυνθούν όλα τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή και το δει κάποιος με τη ματιά του άντρα (ακριβώς αυτό, να το δει μόνο από τη πλευρά του σώματος) δεν είναι δύσκολο να καταλάβει γιατί τα «τρίο» είναι τόσο δημοφιλή.
Πολλές γυναίκες διασκεδάζουν και εκείνες με τα «τρίο», εαν αισθάνονται ασφαλείς και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στη σχέση τους και στη σεξουαλικότητά τους. Μερικές φορές, τρεις δεν είναι και… πάρα πολλοί.

Μπορεί ένα «τρίο» να καταστρέψει μια σχέση;Μερικές γυναίκες (και άνδρες επίσης) αρνούνται κατηγορηματικά να έχουν μια ανοιχτή σχέση ή να κάνουν «τρίο». Αρκετές γυναίκες θεωρούν ότι αν δεχθούν να κάνουν «τρίο» θα καταστρέψουν τη σχέση τους. Δεν είναι μόνο η ζήλεια, μπορεί και να πληγωθούν. Είναι επίσης και το πόσο δύσκολο τους φαίνεται, αν έχουν πάρει μέρος σε «τρίο» ή «καρέ», να ξαναγυρίσουν σε μία φυσιολογική σεξουαλική ζωή.
Πως θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν; Πως θα μπορέσουν να κρατήσουν τον άντρα τους και να μην θέλει να φέρνει κάθε φορά μια τρίτη στο κρεβάτι; Σίγουρα οι γυναίκες ανησυχούν όταν σκέφτονται να… κάνουν παιχνίδι με τρεις ή με τέσσερις. Πως μπορούν να διαχειριστούν αυτές τις ανησυχίες;
Ενα «τρίο» από μόνο του δεν μπορεί να καταστρέψει ή και να διαλύσει μια σχέση. Είναι όμως κάτι που μπορεί να συμβεί όταν δεν υπάρχει καθαρή επικοινωνία μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και όταν κάποιος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτό. Υπάρχουν, πάντως, τρόποι για να αποφύγετε τα προβλήματα όταν έρθει η στιγμή να προσκαλέσετε ένα ή περισσότερα πρόσωπα στο κρεβάτι σας.

Πως θα πετύχει ένα «τρίο»Πρώτα απ’ όλα μιλήστε για το «τρίο». Είναι κάτι που το θέλετε και οι δύο; Θέλεις να το κάνεις για να ευχαριστήσεις τον άλλον ή είναι κάτι που θα ικανοποιήσει και σένα; Το να δώσετε διαββεβαιώσεις ότι ξεκινάτε μαζί είναι το πρώτο βήμα. Οταν πάρετε την απόφαση να κάνετε «τρίο» προϋπόθεση είναι ότι θα το απολαύσετε και οι δύο. Μιλήστε μεταξύ σας και βάλτε μερικούς βασικούς κανόνες.
Τι ακριβώς περιμένετε και οι δύο από το «τρίο»; Περιμένετε, αν αισθανθείται άνετα σε αυτό ο άλλος να σας το ζητάει συχνά, ή θέλετε να είναι μόνο για μια φορά; Συζητείστε με ποια πράγματα αισθάνεστε άνετα και με ποια όχι. Και πως θέλετε να σας αντιμετωπίζουν όταν με κάποια πράγματα δεν αισθάνεστε βολικά.
Οταν θα έχετε συμφωνήσει σε κοινούς βασικούς κανόνες και είσαστε έτοιμοι, εκτός των άλλων, σιγουρευτείτε ότι και το τρίτο πρόσωπο θα γνωρίζει τους κανόνες αυτούς.

Εχεις κάνει «τρίο»;Το 32% των χρηστών του website Dan and Jennifer που πήραν μέρος στην ψηφοφορία απάντησαν «κατηγορηματικά» ότι έχουν κάνει «τρίο». Το 40% απάντησε ότι θα έκαναν «τρίο», μόνο αν ήταν με «τη σωστή παρέα». Μόνο ένα ποσοστό της τάξης του 29% απάντησε ότι δεν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει «τρίο»

Τα... Υγρά Ονειρα κυριαρχούν στον Υπνο μας
Το Καλύτερο Σεξ είναι το Πρωινό
Θα έκανες Σεξ με ένα Sex Robot;
Το BDSM είναι το Δημοφιλέστερο Φετίχ
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: