Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Polyamorous σχέση: Ζώντας με 2 γυναίκες (στο ίδιο σπίτι)

Μέχρι τρεις είναι σχέση... Ο Michael αγαπάει τη γυναίκα του, Kamala, αλλά ταυτόχρονα αγαπάει και την 27χρονη φίλη του, Rachel. Ετσι, πριν από έξι μήνες, η Kamala αποφάσισε να κάνει αυτό που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν ποτέ: προσκάλεσε τη Rachel να μείνει μαζί τους και με τον 6χρονο γιο τους.

Σόδομα και Γόμορα; Ναι, για τους περισσότερους αυτό είναι μια εντελώς τρελή κατάσταση που γίνεται μόνο στις κωμωδίες. Και φυσικά το τρίτο πρόσωπο θα προκαλούσε μέχρι και το χωρισμό, αλλά ορισμένα (λίγα) ζευγάρια βλέπουν το θέμα αλλιώς και θεωρούν ότι αυτή η κατάσταση, δηλαδή το τρίο στην καθημερινότητα (και όχι μόνο στο κρεβάτι για ποικιλία), είναι κάτι το φυσιολογικό.Ενα τέτοιο openminded ζευγάρι είναι και ο Michael με την Kamala, οι οποίοι μίλησαν για τη ζωή τους στο σόου Polyamory: Married & Dating. Είναι ξεκάθαρο πως η μονογαμική σχέση δεν τους "πάει" και έτσι, αντί απλώς να κερατώνει ο ένας τον άλλον, επέλεξαν να ακολουθήσουν το polyamorous lifestyle και εξήγησαν το γιατί στον δημοσιογράφο του Nightline, Nick Watt.

Μάλιστα η Rachel δεν είναι η πρώτη γυναίκα που έχουν προσκαλέσει να μείνει μαζί κατά τη διάρκεια του γάμου τους! Στο παρελθόν έχουν συζήσει με κάποια άλλη κοπέλα (με την οποία η Kamala είχε σχέση για δύο χρόνια) και επιπλέον η Kamala παλιότερα έχει συμβιώσει με κάποιο άλλο ζευγάρι... 
«Η μονογαμία μπορεί να είναι ένα πραγματικά όμορφο πράγμα, όταν δύο άνθρωποι είναι βαθιά ερωτευμένοι και δεν επιθυμούν καποιον άλλο», λέει η Kamala. «Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι στην κοινωνία μας είναι μονογαμικοί επειδή φοβούνται ότι αν λοξοκοιτάξουν θα χάσουν το σύντροφό τους».

Το τρίο φαίνεται να ζει ευτυχισμένο: κάνουν μαζί γιόγκα, τους αρέσει το ταντρικό σεξ και μεγαλώνουν τον γιο του ζευγαριού. Ετσι ο δημοσιογράφος του Nightline αναρωτιέται αν ίσως αυτό να είναι η λύση στα τόσα πολλά διαζύγια.
 


Η Jenny Block, συγγραφέας του Open: Love, Sex, and Life in an Open Marriage, είχε πει για το θέμα στην στην Daily Beast: «Βλέπουμε ότι οι ετεροφυλόφιλοι μονογαμικοί γάμοι απλά δεν λειτουργούν για τους περισσότερους ανθρώπους. Και νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί να είναι δυσαρεστημένοι. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις δικές μας επιθυμίες και σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις επιθυμίες των άλλων», δήλωσε η Block, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια είχε έναν ανοιχτό γάμο.

«Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον να μην έλκεται από κανέναν άλλο και να μην επιθυμήσει κανέναν άλλον. Εκείνο που μπορείς να του πεις είναι ότι αν είμαστε μαζί εγώ θέλω η σχέση μας να είναι μονογαμική. Αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά και το μυαλό του».Η συζήτηση σχετικά με τις polyamorous σχέσεις μπορεί να γίνεται όλο και περισσότερο συχνά τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πολλά ζευγάρια υιοθετούν αυτό τον τρόπο ζωής. Η Pamela Haag, που το 2011 έγραψε το βιβλίο Marriage Confidential, στο οποίο περιλαμβάνονται συζητήσεις με ζευγάρια σε ανοιχτούς γάμους, αναφέρει ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, μόνο το 5% του συνόλου των γάμων μπορούν να χαρακτηριστούν ως "ανοιχτοί".

Διαβάστε: Polyamorous Τρίο: Μια Γυναίκα με δύο Αντρες

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Η γυναίκα που είναι παντρεμένη με 5 αδέρφια!
Προχωρημένα Πράγματα: Τρίο και στο Γάμο!
Οταν η... Γάτα σας θέλει να "τρώει" και Αλλού!
Polyamorous: Μια Γυναίκα δύο Αντρες
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: