Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
3 Photos In Gallery
   

Swinging Story: Το lifestyle του swinging βήμα-βήμα

Ο Stacy και η Kristen είναι το ζευγάρι του μήνα για το περιοδικό Kasidie. Αφηγούνται την ιστορία της ζωής τους, πως γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν και εξηγούν πως έκαναν τρόπο ζωής τους το swinging.
Το ζευγάρι άκουσε για πρώτη φορά για την ανταλλαγή συντρόφων από το αφεντικό του Stacy ο οποίος το ακολουθούσε για πάνω από δέκα χρόνια. Η Kristen πάντα αναρωτιόταν πως θα ήταν να είναι με άλλη γυναίκα και έτσι έμπαιναν μαζί σε ένα website για να δουν διάφορα πράγματα και να τεστάρουν την bi περιέργειά της.

Στην αρχή με γυναίκες

Τον πρώτο χρόνο το μόνο που έκαναν ήταν να συναντούν αρκετές άλλες γυναίκες, αλλά ποτέ δεν κάλεσαν καμία στο σπίτι. Είχαν αποφασίσει από την αρχή ότι θα κάνουν πολύ αργά βήματα, ώστε να μάθουν όσα περισσότερα μπορούσαν για το Lifestyle πριν μπουν για τα καλά μέσα σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Είχαν ακούσει ότι αρκετά ζευγάρια που έμπαιναν απότομα σε αυτόν τον τρόπο ζωής χώριζαν και δεν ήθελαν να συμβεί και σε αυτούς.

Η γυναίκα του με άλλον...

Στην αρχή ο Stacy δεν αισθανόταν ότι μπορούσε να βλέπει την Kristen με έναν άλλον άνδρα και έτσι περιορίστηκαν μόνο στο girl-girl play. Αλλά γρήγορα άλλαξε νοοτροπία μετά την πρώτη soft εμπειρία ανταλλαγής συντρόφων. Εμεινε έκπληκτος από το πόσο ερεθίστηκε στη θέα ενός άλλου άνδρα να το κάνει με την Kristen. Και εκείνη ερεθιζόταν όταν τον έβλεπε να κάνει σεξ μία άλλη γυναίκα.

Swinger με τίτλο!


Τη δεύτερη χρονιά ήταν αρκετά δραστήρια μέλη της κοινότητας και η Kristen κέρδισε ένα διαγωνισμό ομορφιάς, τα Ms. Radiance Pageant. Σαν ένα άχαρο παιδί ποτέ δεν είχε ονειρευτεί ότι θα μπορούσε να κερδίσει οποιοδήποτε διαγωνισμό ομορφιάς. Αυτή η νίκη της έδωσε εμπιστοσύνη στον εαυτό της και αυτοεκτίμηση και την έκαναν πολύ πιο κοινωνική από ποτέ. Προς τα τέλη της δεύτερης χρονιάς ήταν πλέον πεπεισμένη ότι μπορούσε να δοκιμάσει την πρώτη κανονική εμπειρία ανταλλαγής συντρόφων.

Για τα καλά μέσα στο swinging

Τώρα ο Stacy και η Kristen έχουν τα δικά τους βιώματα από αυτόν τον τρόπο ζωής. Το σεξ μεταξύ τους είναι τόσο καλό, γεγονός που θα εμπόδιζε αυτό το lifestyle, που θέλουν να το μοιράζονται και με άλλους. Εφτασαν στο σημείο να διευθύνουν και ένα κλαμπ, το IniQuity, αλλά αυτό κράτησε μόνο 6 μήνες, καθώς η οικονομική κρίση και ο τυφώνας τους ανάγκασε να το κλείσουν το Νοέμβριο του 2008.

Η Kristen και ο Stacy συμφωνούν πως αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για τον καθένα, αλλά μόνο για όσους εμπιστεύονται τον σύντροφό τους και έχουν καλή επικοινωνία. Δεν έχουν μυστικά μεταξύ τους και έμαθαν ότι όσο και να πληγώνει η αλήθεια πρέπει να τη λες και όλα ξεπερνιούνται.

Σε όποιον αρέσουμε


Ακόμη και σήμερα οι οικογένειές τους δεν αποδέχονται τη σχέση τους λόγω του ότι ο Stacy είναι 15 χρόνια μεγαλύτερος. Ο Stacy και η Kristen έχουν παντρευτεί και ζουν μαζί 8 χρόνια.  Είναι συναισθηματικά δεμένοι. Δεν μαλώνουν ποτέ, διαφωνούν σπάνια και ακόμα νοιώθουν ανατριχίλα όταν βλέπουν ο ένας τον άλλον.  Τα Σαββατοκύριακα περνούν πολλές ώρες ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, καθώς, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από αυτό για να βρίσκονται. Η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να την υπερκεράσει.

Το BDSM είναι το Δημοφιλέστερο Φετίχ
Οι Νέοι λένε Ναι στο Διαζύγιο και στο Swinging
Είναι Πάνω από 50 και ζει για να κάνει Σεξ!
Νοίκιασε Ενα Αεροπλάνο για να κάνεις Σεξ!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: