Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

«Γιατί θέλω να τη βλέπω να με κερατώνει»Θα μπορούσες να δεις τη γυναίκα σου ή τη γκόμενά σου να σε κερατώνει και μάλιστα μπροστά σου; Και όχι μόνο αυτό, αλλά να... φτιαχτείς τρομερά, ώστε να το καθιερώσεις ως μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού;

Δεν μιλάω απλά για ένα τρίο, ανάμεσα σε μια γυναίκα και δύο άντρες. Μιλάω για φετίχ. Το βίτσιο του κερατά. Να καλείς έναν άντρα στο σπίτι σου, να τον βλέπεις να σου πηδάει τη γυναίκα κι’ εσύ να καυλώνεις βλέποντάς τη πόσο πολύ το απολαμβάνει.

Το φετίχ του κερατά διαδίδεται όλο και πιο πολύ και ας δούμε τι λένε στην εφημερίδα metro, έξι άντρες κερατάδες και δύο που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι, ως τα τρίτα πρόσωπα:John, 45 χρονών, αντιπρόεδρος σε οικονομική εταιρεία, Paris: Γουστάρω να έχω τον έλεγχο πάνω και στους δύο. Και τη γυναίκα σαν σκλάβα και τον άντρα της, ειδικά όταν είναι λίγο δειλός. Οι άντρες που τους αρέσει να είναι κερατάδες, έχουν θέματα, όχι κατ’ ανάγκην σεξουαλικά. Μπορεί να φοβούνται ότι θα χάσουν τη γυναίκα τους, να θεωρούν ότι τον έχουν μικρό, ή να είναι αποτυχημένοι επαγγελματικά.

Ο κερατάς έχει διάφορες εκδοχές. Από το να του πηδάω τη γυναίκα και αυτός να παρακολουθεί, μέχρι πιο extreme καταστάσεις, όταν τους ξεφτιλίζω με αυτά που τους ζητάω να κάνουν.Simon, 29 χρονών, μάναντζερ, London: Είμαι καινούργιος στο φετίχ και το κάνουμε με τη γκόμενά μου. Αυτό που μου αρέσει είναι το αίσθημα ότι νοιώθω ανήμπορος να παρέμβω. Αυτό με καυλώνει, όταν βλέπω έναν άλλο άντρα να πηδάει τη γκόμενά μου μπροστά μου. Οταν είμαστε μόνοι μας, είμαι πολύ αυταρχικός, αλλά όταν είμαστε μαζί με άλλον άντρα, είμαι απλώς ο κερατάς.

Ολο αυτό μας κάνει πιο παθιασμένους σαν ζευγάρι. Δεν κάνω τίποτε με τον άλλον άντρα, απλώς παρακολουθώ και βεβαίως υπάρχουν κανόνες. Για όσους είναι καινούργιοι σε αυτό το LifeStyle, έχω να τους πω να πηγαίνουν σιγά – σιγά και να αποφεύγει η γυναίκα τις πίπες, στην αρχή. Μερικές φορές, όταν λείπει η εμπειρία, τα πράγματα μπορεί να γίνουν καταστροφικά.Harry, 55 χρονών, τραπεζίτης, London: Μου αρέσει όταν με προσκαλεί ένας άντρας να πηδήξω τη γυναίκα του, μπροστά του. Πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκα ένα ζευγάρι και έμεινα μαζί τους, αρκετές ώρες. Διέταξα τον σύζυγο μα μας φτιάξει καφεδάκια και καφέδες, αλλά το έδωσα και σεξουαλικές εντολές.

Ο συγκεκριμένος είναι bisexual, παρακολουθεί και μου παίρνει και πίπα. Αυτό που τον τρελαίνει είναι να ξεφτιλίζεται, βλέποντας τη γυναίκα του να καυλώνει τρομερά όταν την πηδάει άλλος άντρας. Μερικές φορές του επιτρέπω να πηδήξει τη γυναίκα του μπροστά μου.  William, 37 χρονών, από το Cuckold Forum Net: Πάνε 10 χρόνια που το κάνουμε. Ξεκίνησε κάπως έτσι. Της είπα πριν παντρευτούμε, ότι είμαι bisexual και cross-dresser. Αισθανόμουνα πάντα ότι είχα θηλυκότητα.
Μια μέρα επισκεφθήκαμε ένα βιβλιοπωλείο ενηλίκων που είχε glory holes. Με παρότρυνε να κοιτάξω μέσα στις τρύπες και να δω τις πούτσες. Λίγο αργότερα την είδα να πηδιέται με μία από αυτές τις τυχαίες πούτσες.Jerobi, 28 χρονών, από το Whiplr: Ο κύριος λόγος που μου αρέσει να με κερατώνει, είναι γιατί γουστάρω να με απορρίπτουν και να με ξεφτιλίζουν. Κανονικά είμαι αυταρχικός, αλλά μου αρέσει και να υποτάσσομαι. Συμμετέχω κι’ εγώ, αλλά μόνο να του τον γλείψω, ή να της γλείψω το μουνί.

Είμαι κατά 99% στρέιτ, αλλά στην καύλα της στιγμής, μπορεί να του πάρω μια πίπα. Βρίσκεις τη γυναίκα των ονείρων σου και μετά βαριέσαι. Θέλεις κάτι να σε καυλώσει ξανά. Τι καλύτερο από το να τη βλέπεις να πηδιέται με έναν άλλον άντρα και μάλιστα μπροστά σου.David, από το Whiplr: Η μεγαλύτερη καύλα είναι να βλέπω τη γυναίκα μου να γουστάρει τρελά το πήδημα. Οταν τη βλέπω να δονείται το μυαλό της και το κορμί της, καθώς πηδιέται με άλλον άντρα, ή όταν παίρνει πίπα, ή όταν της γλείφει το μουνί μια άλλη γυναίκα.Sam, 31 χρονών, δικηγόρος, Toronto: Σας διαβεβαιώνω ότι οι άντρες καυλώνουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Εγώ καυλώνω να τη βλέπω με έναν άλλον άντρα, να δοκιμάζει κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν έχει ξανακάνει. Ζήλια υπάρχει, ειδικά όταν ξεκινούσαμε.

Εγώ είμαι ο κυρίαρχος στη σχέση μας, αλλά προτιμώ να τη βλέπω με έναν άλλον άντρα να ξεφεύγει από τα όριά της. Μου αρέσει να παίρνω μέρος ως ο ματάκιας, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που το έκανα κι’ εγώ με τον άλλον άντρα.Elliott, 37 χρονών, δημοσιογράφος, London: Μου αρέσει να ξεφτιλίζω τους συζύγους. Του ζητάω να μου φέρει μπύρα και την πίνω έχοντας τη γυναίκα του να με καβαλάει. Είναι σαν να βλέπει τη γυναίκα του, να βρίσκει τον άντρα το σωστό.

Τον κερατά πάντα τον διώχνω από το δωμάτιο και μόνο όταν είναι ήσυχος, βάζω τη γυναίκα του να τον φωνάξει μέσα. Στους συζύγους δεν αρέσει να χάνουν κατά κράτος το παιχνίδι, οπότε, είναι εκείνοι που βάζουν τους κανόνες.Γιατί σου τα... φοράνε οι Γυναίκες
Simone: Black Diamond
Τι σκέφτονται οι Αντρες όταν τον παίζουν
Τι Είναι πιο Επικύνδινο; Τα βυζιά ή τα Οπλα;
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: