Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Foot Fetish Lovers: Οι Ρόλοι του Ποδιού στο Σεξ

Σε όσους φαίνεται περίεργο το παιχνίδι με τα πόδια στο σεξ δεν είναι κακό να δουν τι ρόλο μπορεί να παίξει η πατούσα στο σεξουαλικό παιχνίδι...Υπάρχουν αρκετοί που βρίσκουν εξαιρετικά ερωτικό να χαϊδεύουν με τις ώρες τα πόδια, να τα γλείφουν ή απλά ξεσηκώνονται μόνο και μόνο κοιταζοντάς τα!
Υπάρχει κάτι λάθος σε αυτούς τους τύπους; Απολύτως τίποτε!

Το πόδι θησαυρός:

Για τους foot lovers το πόδι αντιπροσωπεύει άλλη μία ερωτογενή περιοχή ακριβώς όπως τα στήθος και το πέος. Τα πόδια είναι ένα κομμάτι τέχνης στο κορμί, έχει καμπύλες και απαλές περιοχές.

Ο φετιχιστής προσέχει την καμπύλη του αστραγάλου μέχρι τη φτέρνα, την καμάρα που σχηματίζει το πόδι όταν η γυναίκα φοράει ψηλά τακούνια και την υπέροχη γραμμή των νυχιών. Και αυτός, ή αυτή θέλουν να ασχοληθούν με αυτές τις περιοχές όπως με κάθε άλλη ερωτογενή περιοχή.Οπως ακριβώς μπορεί κάποιος να δει το σουτιέν ή τον κορσέ σε ένα γυναικείο σώμα, στους λάτρεις των ποδιών τους αρέσει να τα βλέπουν με ανοιχτά δάκτυλα και με λουριά. Τα περιποιημένα και αρωματισμένα πόδια είναι ένας τρόπος για πέσει ο φετιχιστής στα γόνατα. Αλλά υπάρχουν και foot lovers που τρελαίνονται για τη φυσική μυρωδιά του ποδιού. Και είναι τόσο ερεθιστικό γι’ αυτούς όσο η οσμή των γεννητικών οργάνων.

Το πόδι σύμβολο:


Και δεν είναι μόνο η φυσική εμφάνιση αυτό που τρελαίνει τους φετιχιστές. Αυτή η λεπτή αίσθηση του ποδιού παραπέμπει στη δουλεία, στην υποταγή. Η θέα ενός ψηλού τακουνιού μπορεί να φέρει τον φετιχιστή σε ερωτική έξαρση λόγω του ότι παραπέμπει στο να υποτάξει τα θέλω και τις επιθυμίες του άλλου.Ο ήχος του τακουνιού πάντοτε χρησιμεύει για να σου πει πότε επιστρέφει στην τάξη η δασκάλα. Οταν έχεις δεμένα τα μάτια, τα τακούνια σου λένε πότε η αφέντρα επιστρέφει στον σκλάβο της. Τα πόδια σε ψηλά τακούνια υποδηλώνουν εξουσία επάνω στον άνδρα.

Μία γυναίκα που φορά μπότες με ψηλές σόλες ελέγχει τις επιθυμίες του άνδρα επειδή αυτός καίγεται να αγγίξει τα πόδια της. Αλλά εκείνη τα κρατάει κρυμμένα μέχρι ο άνδρας να υποκύψει στις επιθυμίες της.

Ωρα για παιχνίδι:


Το πόδι μπορείς να το χαϊδεύεις τρυφερά όπως κάθε άλλη ερωτογενή περιοχή.
Μερικοί άνδρες θέλουν να γαργαλάνε και να ερεθίζουν το πόδι με πούπουλα για να βλέπουν τον τρόπο που κινείται και στρέφεται. Επειδή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη, το πρόσωπο που νοιώθει να τον αγγίζουν στο πόδι μπορεί να ανακαλύψει ότι αυτό που κάποτε προκαλούσε γέλιο, τώρα προκαλεί επιθυμία.Πολλοί άντρες που τους αρέσουν τα πόδια, θα αγγίξουν τη γλώσσα τους στα δάχτυλα προσποιούμενοι το στοματικό σεξ. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά ερεθιστικό για τον αποδέκτη, καθώς οι ευαίσθητες περιοχές στο πόδι μπορούν να δώσουν μαζί ευχαρίστηση και πόνο (αν τα δαγκώνουν συγχρόνως).

Φανταστείτε να προσπαθείτε να κρατηθείτε να μην γελάσετε όταν κάποιος σας γλύφει τα δάκτυλα και την ίδια στιγμή να νοιώθετε ερεθισμένοι.

Μπορεί να είναι φανταστικό:

Σε μερικούς φετιχιστές αρέσει να χρησιμοποιούν τα πόδια στο σεξ. Χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα ή ένα μέρος του παπουτσιού ώστε να ερεθίζουν το πέος και το όσχεο, οι φετιχιστές μπορούν να νοιώσουν πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Μερικοί φετιχιστές μπορούν να νοιώσουν οργασμό μόνο όταν το πόδι γίνεται ερωτικό εργαλείο. Και μερικά αρσενικά βρίσκουν ερωτικά και ερεθιστικά τα ίδια τους τα παπούτσια. Βρίσκουν ερωτογενείς περιοχές σε κάθε σημείο του παπουτσιού. Τα τακούνια είναι ερωτικά, οι σόλες είναι ερωτικές, το σημείο που βρίσκονται τα δάκτυλα είναι ερωτικό.

Το παπούτσι

Τα ψηλοτάκουνα είναι φυσικα τα παπούτσια που κάνουν το πόδι να φαίνεται πιό σέξι. Δεύτερα έρχονται τα παπούτσια με ψηλές σόλες που δημιουργούν μια ψηλή καμάρα και η λεία γραμμή στη γάμπα.

Για τους φετιχιστές το παπούτσι είναι η "κάλυψη" του αντικείμενου του πόθου δηλαδή του ποδιού. Αλλη μία "κάλυψη" είναι τα καλσόν και οι κάλτσες με τα οποία επίσης μπορεί να τρελαθούν...

Νορμάλ

Η λατρεία των ποδιών είναι απολύτως νορμάλ και υγειές και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν ο/η συντροφός σου θέλει να δοκιμάσετε αυτήν την εμπειρία ετοιμάσε τα πόδια σου και άφησε τον/την να απολαύσει τα δέκα δάκτυλά σου.

Κείμενο: Iris Emery για το oasislingerie.com

Το BDSM είναι το Δημοφιλέστερο Φετίχ
Πόδια από Σιλικόνη για Foot Fetishists
Ελληνες και Ελληνίδες είμαστε Foot Fetish
Οι Ελληνες Foot Fetish κρύβουν το Φετίχ τους
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: