Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
18 Photos In Gallery
                  

Flagrante Delicto: Τρίο, Φετίχ και Ερωτισμός

«Η ερωτική φωτογραφία μιλάει στα πρωτόγονα ένστικτά μας και καλά κάνει. Τρέφει τη ψυχή και μας επιτρέπει για λίγες στιγμές να αγγίξουμε με παρόρμηση τη σάρκα μας». Will Santillo

Ο Will Santillo «συλλαμβάνει» επ’ αυτοφόρω άντρες και γυναίκες στο κρεβάτι τους και αλλού να επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις έντονου πάθους και φαντασίας. Τα πειστήρια του «εγκλήματος» είναι συγκεντρωμένα στο φωτογραφικό του άλμπουμ «Flagrante Delicto».

Επ αυτοφόρω

Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του «Στα λατινικά σημαίνει «τη στιγμή συμβαίνει το έγκλημα» και είναι ένας νομικός όρος ο οποίος χρησιμοποιείται όταν ο εγκληματίας συλλαμβάνεται ακριβώς την ώρα που διαπράτει ένα αδίκημα. Είναι το κατά το κοινώς λεγόμενο «επ’ αυτοφόρω». Ο λατινικός όρος χρησιμοποιείται όμως πολλές φορές και στις περιπτώσεις που ένα ζευγάρι «συλλαμβάνεται» κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Στη μοντέρνα εκδοχή της συνουσίας δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μοιχός ή παράνομος».

Xaviera Hollander

Το διάσημο πρώην call girl Xaviera Hollander στο «Happy Hooker» έδωσε την άποψη της για το φωτογραφικό άλμπουμ με το δικό της μοναδικό τρόπο:
«Στο «Flagrante Delicto» ο Santillo απαθανατίζει με μαεστρία το πάθος πραγματικών ζευγαριών, συνδυάζοντας ρεαλιστικές συμπεριφορές με καυτές αλλά καλλιτεχνικές εικόνες. Κινείται από τις τρυφερές στιγμές ενός ζευγαριού στο «απαγορευμένο φρούτο» του bi sex, του τρίο, του φετίχ και του ομαδικού έρωτα. Είναι ένα πικάντικο coffee table λεύκωμα το οποίο μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης και να ταρακουνήσει ακόμα και την πιο ασέξουαλ θεία σας... Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αισθανθεί το άρωμα του σεξ που αναδίδεται μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Είναι κάτι που θα έπρεπε να το διαβάσετε στο κρεβάτι μαζί με τον σύντροφο σας, κατά προτίμηση με το ένα χέρι κάτω από το σεντόνι».

O καλλιτέχνης Will Santillo

Ο φωτογράφος Will Santillo έφερε μία μεγάλη γκάμα καλλιτεχνικής αισθαντικότητας στο κόσμο της ερωτικής φωτογραφίας. Μετά από 25 χρόνια δουλειάς πάνω στην εμπορική φωτογραφία, το αρχιτεκτονικό σχέδιο και τον προγραμματισμό υπολογιστών διεύρυνε τη δημιουργικό του φάσμα στην ερωτική τέχνη.
Το πολλαπλό του ταλέντο καταπιάνεται και με το εμπορικό αλλά και το avant-garde γούστο. Ο Santillo επιδιώκει να αποκαλύψει το Κρυφό Πρόσωπο των «αντικειμένων», την αισθησιακή περσόνα που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο.
Το έργο του αντιμετώπιζει αυτά τα πρόσωπα με ευαισθησία, φροντίδα και βάθος. Θυμίζοντας μας κάτι από την αισθησιακή τζαζ του Miles Davis οι φωτογραφίες του Santillo είναι οπτικές «μεταφράσεις» των σόλο της τρομπέτας του Davis. Αιχμαλωτίζουν την τέλεια στιγμή, την παρατεταμένη και φορτισμένη διάθεση και τις αναμνήσεις που θυμάται η ευαίσθητη άλλα και γεμάτη ταμπού ανθρώπινη επιθυμία.
Ο Santillo ακολουθώντας την παράδοση των σπουδαίων φωτογράφων Robert Mapplethorpe, Gregory Colbert και Helmut Newton, ερευνά τα απέραντα όρια της ερωτικής φαντασίας. Συνδυάζοντας την εμπειρία του στην εμπορική φωτογραφία με την ξεχωριστή αισθητική του, αποδίδει τα θέματα του με μία ενστικτώδη αλλά και υπαινικτική ευθύτητα.

Εικόνες του λευκώματος μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: santillophotography.com
Παράλληλα μπορείτε παραγγείλετε το νέο βιβλίο του Santillo με έκπτωση και να δείτε φωτογραφίες από προηγούμενες δουλειές του.

Το BDSM είναι το Δημοφιλέστερο Φετίχ
Δρακοφιλία, το Φετίχ του Game of Thrones
Πόδια από Σιλικόνη για Foot Fetishists
Ονειρα: Τι σημαίνει το Σεξ με το Αφεντικό
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: