Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Η Αστεγη που έγινε Γυμνό Μοντέλο!Πως μπορεί ν’ αλλάξει η ζωή του ανθρώπου από τη μια στιγμή στην άλλη... Από εκεί που δεν έχεις τίποτε, ζεις στο δρόμο και αντιμετωπίζεις κατάματα το Χάρο, έρχεται η ώρα που αλλάζει η ζωή σου, μπαίνει σε κανονικό δρόμο και σου ανοίγει καινούργιους δρόμους...

Ακούστε την ιστορία μιας γυναίκας που τα έζησε όλα αυτά και από εκεί που ζητιάνευε στους δρόμους, δουλεύει τώρα ως μοντέλο για επαγγελματίες φωτογράφους και δεν διστάζει να δείξει το κορμί της γυμνό.Οταν η Cordia Melancelli ήταν 16 χρονών, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να ζήσει σε μια σκηνή, μαζί με το φίλο της. Το ζευγάρι κοιμόταν σε πάρκα, αλλά σύντομα η πραγματικότητα τους χτύπησε την πόρτα, καθώς η κοπέλα κατέφυγε στην επαιτεία για να εξασφαλίσουν το φαγητό.

Η 20 χρονη, σήμερα, Cordia, λέει: «Η σχέση μας ήταν σπουδαία τους δύο πρώτους μήνες. Σύντομα, όμως, κατέληξα να ικετεύω για χρήματα στους δρόμους, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και να ψάχνω στους κάδους απορριμμάτων για ξεροκόμματα.

   

Μερικές φορές έμενα για μέρες χωρίς φαγητό και ύπνο, έπεσα σε κατάθλιψη και η αυτοεκτίμησή μου εξαφανίστηκε. Εγινα κυριολεκτικά μια ζητιάνα, που δεν περίμενε τίποτε άλλο από τη ζωή».

Ο αγώνας για την επιβίωση επηρέασε τη σχέση του ζευγαριού, το οποίο ύστερα από λίγο χώρισε. Η Cordia, όντας μόνη της στους δρόμους, γνώρισε την κακοποίηση και ύστερα από 18 μήνες, αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι της.«Ημουν ένα ράκος, λέει και θυμάμαι ότι κοιμήθηκα για μέρες. Είχα χάσει πολλά κιλά, σε σημείο να προεξέχουν τα κόκκαλά μου. Είχα πέσει, όμως, σε τέτοια κατάθλιψη, που ήταν αδύνατον να φάω, αν και το φαγητό δεν μου έλειπε πια. Το στομάχι μου είχε συρρικνωθεί. Η μητέρα μου ήταν δίπλα μου αλλά, δεν ήξερε τι να κάνει».

Οι γιατροί προειδοποίησαν την Cordia ότι τα ζωτικά της όργανα δεν λειτουργούσαν σωστά και σε λίγο θα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ολα άλλαξαν όταν την επισκέφθηκε ένα φιλικό πρόσωπο και τη ρώτησε αν θα της άρεσε να δουλέψει ως μοντέλο.

   

Παρά το γεγονός ότι γέλασε, την έφερε σε επαφή με έναν φωτογράφο, ο οποίος της είπε ότι αν έπαιρνε κιλά, θα μπορούσε να βρει δουλειές σε αυτό το χώρο. Οπότε η Cordia ξεκίνησε να τρώει.

Οταν έφτασε σε ένα καλό σημείο, έστειλε τις φωτογραφίες της σε ένα γραφείο και από τότε ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο. «Ταξίδευα σε όλη τη χώρα και μου άρεσε. Το μόντελινγκ μου έδωσε ένα στόχο και με βοήθησε να ανακτήσω την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μου. Δουλεύω δύο χρόνια και είμαι ευτυχισμένη», λέει.Είδατε τι σου είναι εκείνη η στιγμή, που έρχονται πάνω από την κούνια οι Μοίρες και καθορίζουν τη ζωή του κάθε ανθρώπου; Κάτι ήξεραν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που πίστευαν σε κάτι τέτοια.

   

Κοιμήθηκε την Ωρα που έκανε Τρίο!
Astarte, η Θεά του Ερωτα!
69 Κανόνες για να κάνεις Παρτούζα
«Εφυγε» η Πορνοστάρ Amber Rayne
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: