Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τι να κάνουμε Οταν η Γυναίκα μας πλημμυρίζει...Μιλάγαμε κάποτε με έναν φίλο και μου έλεγε τι του είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, όταν το έκανε με τη γκόμενά του, με την οποία τα είχαν κανά - δυο μήνες. Μου εξηγούσε, λοιπόν, ότι την ώρα που ήταν μέσα της, ένιωσε ΄το μουνί της να σφίγγεται τόσο πολύ γύρω από το πουλί του, που το πέταξε έξω και κατουρήθηκε.

Κατουρήθηκε με δύναμη πάνω του και έκανε χάλια τα σεντόνια και το στρώμα. Οταν του εξήγησα ότι η γκόμενά του δεν κατουρήθηκε, αλλά ότι έχυσε και ότι ο οργασμός της ήταν τόσο έντονος, που έβγαλε με δύναμη τόσα υγρά, αισθάνθηκε πολύ μαλάκας.Οχι γιατί δεν ήξερε ότι η γυναικεία εκσπερμάτιση δεν υπάρχει, αλλά γιατί δεν το περίμενε, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνανε και δεν είχε ξανασυμβεί, αλλά και για την αντίδρασή του. Γιατί σταμάτησε το σεξ, πήγε και πλύθηκε, ξέστρωσε τα σεντόνια και άρχισε να καθαρίζει το στρώμα.

Οσο για τη γκόμενά του, ένιωθε απόλυτα ντροπιασμένη, του ζητούσε συγγνώμη και βέβαια, δεν του είπε λέξη, ότι αυτά τα σωματικά υγρά δεν ήταν τσίσα, αλλά προϊόν ενός έντονου οργασμού. Ετσι, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις, σχετικά με το πως πρέπει να αντιδράμε, όταν μια γυναίκα εκτοξεύει πάνω μας τα υγρά της.1.      ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΙΚΑΡΟΥΜΕ: Να έχουμε χαλαρές αντιδράσεις, καθώς, το να χύνει μια γυναίκα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Σεντόνια, στρώματα, γίνονται μούσκεμα, αλλά δεν χρειάζεται να χαλάσουμε τη μαγεία της στιγμής, καθώς, γι αυτό υπάρχουν τα πλυντήρια και τα καθαριστικά απορρυπαντικά.

Και νομίζω ότι έχουμε αρκετή εμπειρία για να καταλάβουμε τη διαφορά ανάμεσα στα τσίσα και τα σωματικά υγρά. Το χρώμα τους, η μυρωδιά τους, η γεύση τους και ο τρόπος με τον οποίο τα εκτοξεύει πάνω μας, δεν έχουν καμία σχέση.2.      ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ: Εντάξει, γέμισε το κρεβάτι, τα πατώματα με τα υγρά της. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Να τσαντιστούμε και να της δώσουμε τον κουβά και τη σφουγγαρίστρα στο χέρι; Να την κάνουμε να νιώσει ντροπή και να σκεφτεί ότι μας έκανε το σπίτι χάλια;

Οχι, ας της δώσουμε λίγο χρόνο να συνέλθει από τον οργασμό, μπορούμε να μπούμε μέσα της αμέσως, διότι συνήθως, η γυναίκα που τελειώνει εκτοξεύοντας τα υγρά της, μπορεί να το κάνει ξανά και ξανά και ξανά μέσα σε λίγα λεπτά και να το απολαύσουμε.

Και όταν τελειώσουμε, να της πούμε πόσο ικανοποιημένοι είμαστε που μπόρεσε να έχει τόσο δυνατούς οργασμούς μαζί μας, να χαλαρώσουμε και το καθάρισμα, το αφήνουμε για μετά. Οσο για την επόμενη φορά, θα ξέρουμε, αν μας ενοχλεί, να στρώνουμε πετσέτες στο κρεβάτι.3.      ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ: Το γεγονός ότι η γυναίκα που έχουμε στο κρεβάτι είχε έναν τόσο υγρό οργασμό, δεν σημαίνει ότι είμαστε τόσο μεγάλοι μάστορες στο σεξ, ώστε θα πρέπει να κοκορευόμαστε. Να μην το καυχιόμαστε στην παρέα και στους γνωστούς μας.

Εχει μεγάλη διαφορά το να πεις, “Την πήδηξα εχθές και την έκανα να βγάλει όλα τα υγρά της”, από το “Το κάναμε εχθές και με τα υγρά της πλημμύρισε τα πάντα”. Αν και το καλύτερο είναι να μην πούμε τίποτα, καθώς, είναι σωστό να κρατάμε τη σεξουαλική συμπεριφορά του καθενός, κλειδωμένη στην κρεβατοκάμαρα.4.      ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ: Δεν πρέπει να μας γίνει αυτοσκοπός ότι κάθε φορά που το κάνουμε μαζί της, θα πρέπει να μας δίνει όλα της τα υγρά. Κι αυτό, γιατί, άλλες γυναίκες, ναι, τελειώνουν έτσι κάθε φορά, κάποιες άλλες μόνο σε συγκεκριμένες στάσεις (με τις οποίες ερεθίζεται πολύ το G-spot), ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που μια γυναίκα μπορεί κάποια στιγμή να βγάλει όλα της τα υγρά και να μην της ξανασυμβεί ποτέ.

Απλώς, συμβαίνει. Δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που δεν έχει πολύ υγρούς οργασμούς, δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί μας και δεν πρέπει να της το... χτυπάμε, διότι της προκαλούμε άγχος, πίεση και στο τέλος δεν θα απολαμβάνει το σεξ μαζί μας, πραγματικά.5.      ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ: Οταν μια γυναίκα φτάσει στο σημείο να εκτοξεύσει όλα της τα υγρά, τι σημαίνει; Οτι αισθάνεται άνετα και χαλαρά μαζί μας, ότι δεν ντρέπεται να εκφραστεί σεξουαλικά, ούτε για το κορμί της και γενικά μας εμπιστεύεται. Αυτό, λοιπόν πρέπει να απολαύσουμε και να είμαστε τρισευτυχισμένοι, διότι καταφέραμε να αισθανθεί έτσι, γεγονός που καλλιεργεί ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες.Και κάτι τελευταίο. Οπως εμάς μας αρέσει η γυναίκα που έχουμε στο κρεβάτι, να παίζει με το σπέρμα μας, να το παίρνει στο στόμα της, να το απλώνει στο κορμί της, μήπως θα έπρεπε να πειραματιστούμε και με τα δικά της τα υγρά; Να τα απλώσουμε στο δικό της το κορμί και να τα πάρουμε στο στόμα μας; Να δούμε στο φινάλε, τι... γεύση έχει η γυναίκα που έχουμε στο κρεβάτι μας;

Διαδηλώνουν οι Πορνοστάρ για το Instagram
Με Βάρη Τρέξιμο Πεντάλ γίνεσαι Τούρμπο στο Σεξ
Τσαγκαροδευτέρα: Ωρα για Titty Drop
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: