Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Sex Ed: Ετσι θα την πάρεις με τη Γλώσσα σουΠολλές γυναίκες δεν μπορούν ή δεν προλαβαίνουν να φτάσουν σε οργασμό με τη διείσδυση, οπότε χρειάζονται το δάχτυλό σου ή τη γλώσσα σου για να τελειώσουν. Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί και γράφονται για το πως μπορείς να τη φτάσεις στην κορύφωση.

Το σημερινό, το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό, γιατί είναι γραμμένο από μια γυναίκα, η οποία δεν είναι τυχαία, αλλά η βραβευμένη σεξολόγος, Dr. Jess O’Reilly, η οποία σταχυολόγησε τις τεχνικές που προτείνει στο AMA στο Reddit.Ξεκίνα αργά, με τα δάχτυλα
Οταν την έχεις ξαπλωμένη δίπλα σου και τη γουστάρεις τόσο πολύ που δεν μπορείς να κρατηθείς, ξυπνάει μέσα σου το ζώο και θες να τη... φας με τη μία. Η ικανοποίησή της, όμως, μπορεί να μην χρειάζεται την ορμή σου, αλλά την υπομονή σου. Ξεκίνα λοιπόν σιγά-σιγά και χάιδευέ τη με την αφή των δαχτύλων σου, αλλάζοντας την πίεση και το ρυθμό μέχρι να βρεις το σωστό τέμπο.

Χάιδεψέ τη με τη μύτη σου
Εχεις σκεφτεί ότι η μύτη σου μπορεί να γίνει το τέλειο σεξουαλικό όργανο; Αν αγγίξεις την άκρη της μύτης σου θα καταλάβεις τι σου λέω. Βάλε λίγο λιπαντικό, πάρε μια βαθιά αναπνοή και όπως βρίσκεσαι ανάμεσα στα πόδια της, άρχισε να την αγγίζεις κάτω από την κλειτορίδα, σπρώχνοντας τη μύτη σου μέσα της και κάνε διαδρομές, από δεξιά προς τα αριστερά και από κάτω προς τα πάνω.Κάνε το στόμα σου βεντούζα
Ανοιξε το στόμα σου όσο πιο πολύ μπορείς, κόλλα το ανάμεσα στα πόδια της σαν βεντούζα και σπρώχνε με τη γλώσσα σου τα χείλη της.

Χάιδεψέ τη με την παλάμη σου
Χρησιμοποίησε την παλάμη σου, αφού έχεις βάλει μπόλικο λιπαντικό, για να τη γραπώσεις ανάμεσα στο πόδια της, βάλε λίγη πίεση και ξεκίνα να την τρίβεις πάνω-κάτω.Ανέβα... το όρος της Αφροδίτης
Επειδή είναι από τις πλέον ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες, το σημείο που βρίσκεται πάνω από την κλειτορίδα, το Ορος της Αφροδίτης, είναι το κλειδί για τον οργασμό για πολλές γυναίκες. Φίλησέ το, εξερεύνησέ το με τη γλώσσα σου και μην ξεχάσεις την ώρα που τη γλείφεις, να τη χαϊδεύεις το Ορος της με τα δάχτυλά σου ή με την παλάμη σου.

Χάιδευέ τη στο εσωτερικό των ποδιών της
Πέρνα τη γλώσσα σου παντού ανάμεσα στα πόδια της. Γλείψε το εσωτερικό των μηρών της και την ώρα που η γλώσσα σου βρίσκεται ανάμεσα στα χείλη της, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να χαϊδεύεις το εσωτερικό των μηρών της και μερικές φορές γρατζούνα της απαλά με τα νύχια σου.

Και καθώς θα τη δεις να πλησιάζει στον οργασμό, άρχισε να περνάς τη γλώσσα σου πάνω-κάτω, από την κλειτορίδα μέχρι τη βάση, ενώ ταυτόχρονα πίεζε τα χείλη της με τα δάχτυλά σου, το ένα προς το άλλο, ώστε τρίβονται στη γλώσσα σου.Ο Οργασμός
Οταν φτάνει σε οργασμό, βιώνει μια σειρά από συσπάσεις που ξεκινούν στην πυελική περιοχή, αλλά μπορεί να εξαπλωθούν σε όλο της το κορμί. Για να αυξήσεις την έντασή τους, πίεσέ τη με τη γλώσσα σου ή με την παλάμη σου, ή με ένα sex toy στην κλειτορίδα ή σε όλη την περιοχή.TIPS

1.      Χρησιμοποίησε έναν δονητή, την ώρα που τη γλείφεις για να την ερεθίζεις στο Ορος της Αφροδίτης, στην κλειτορίδα, στο εσωτερικό των μηρών, ή στην πίσω πόρτα.

2.      Μίλα της την ώρα που είσαι ανάμεσα στα πόδια της για να της δείξεις πόσο απολαμβάνεις αυτό που της κάνεις.

3.      Δοκίμασε νέες στάσεις εκτός από την κλασσική που θα την ξαπλώσεις ανάσκελα και θα της ανοίξεις τα πόδια, όπως:         Πες της να πέσεις στα τέσσερα και βάλε το πρόσωπό σου ανάμεσα στα πόδια της από πίσω.

         Πες της να έρθει από πάνω και να κάτσει πάνω από το πρόσωπό σου

         Βάλτη να κάτσει στην πολυθρόνα και ακούμπα τα πόδια της στα μπράτσα της πολυθρόνας.         Βάλτη να ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι και να στηριχτεί στους αγκώνες της για να σε βλέπει να κάθεσαι στην καρέκλα, μπροστά της και να την παίρνεις με τη γλώσσα σου.

         Δες της τα χέρια στο κεφαλάρι του κρεβατιού, δες της και τα πόδια ανοιχτά στην κάθε άκρη του κρεβατιού.

Δοκίμασε την τεχνική της Doctor, γυναίκα είναι, σεξολόγος είναι, κάτι περισσότερο θα ξέρει.

Οδηγός: Ολα για τα Golden Showers
Σεμινάριο για το σεξ από πίσω στο Χάρβαρντ!
Εκπαιδευτικό βίντεο για τον αυνανισμό από το 1975
Candida Royalle: Femme Chocolat μόνο για Γυναίκες
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: