Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ολο το Γυναικείκο Κορμί είναι Ζώνη Ερωτογενής...Ο γυναικείος οργασμός αποτελούσε πάντα κάτι το ανεξερεύνητο και θυμηθείτε ότι για πάνω από έναν αιώνα οι επιστήμονες επικεντρώνονταν σε δύο σημεία: τον κόλπο και την κλειτορίδα.

Αλλοι υποστήριζαν ότι φτάνουμε σε οργασμό μόνο με τη διείσδυση και άλλοι μόνο όταν μας χαϊδεύουν την κλειτορίδα.

Ετσι είναι οι επιστήμονες... Κάθεται ο καθένας, ανοίγει τα βιβλία του, βγάζει τα συμπεράσματά του και καταλήγει σε θέσφατα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

   

Δεν κάνουν το απλό... Θέλετε να μάθετε τι μας φτάνει στον οργασμό; Ρωτήστε μας, γαμώτο!

Αλλά μην ξεχνάτε ότι η ευχαρίστισή μας στο σεξ, δεκαετίες ολόκληρες ήταν θέμα απαγορευμένο και δεν έμπαινε καν ως θέμα συζήτησης, όχι δημοσίως, αλλά ούτε μεταξύ των ζευγαριών.

Δουλειά μας, υποχρέωσή μας, ήταν να τ’ ανοίγουμε όποτε είχε όρεξη ο καλός μας, να τελειώνει, να πέφτει για ύπνο κι’ εμείς να μένουμε αγάλματα...

   

Που να του ζητήσεις να κρατηθεί λίγο παραπάνω, ή που να ζήταγες να σου κάνει ή να του κάνεις κάτι... Αμέσως σου κόλλαγε η ρετσινιά της πουτάνας.

Πάλι καλά που τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα άλλαξαν και επί τέλους αποκτήσαμε το δικαίωμα στον οργασμό και σταματήσαμε να θεωρούμαστε... δοχεία νυκτός!

Και υπάρχουν κάποιοι, μη εγωιστές, σύγχρονοι επιστήμονες που έρχονται να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και ν’ ασχοληθούν σοβαρά με τη γυναίκα.

   

Οπως οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο Concordia, που βρίσκεται στο Montreal του Καναδά, οι οποίοι έδωσαν την, κατά τη γνώμη μου, πολύ απλή και πραγματική εικόνα για τον γυναικείο οργασμό.

Εψαξαν πάμπολλες προηγούμενες έρευνες, φαντάζομαι θα ρώτησαν και γυναίκες και κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι το κορμί μας, ολόκληρο και το μυαλό μας, είναι οι ερωτογενείς μας ζώνες.

Με το σωστό τρόπο που μας αγγίζουν και τον ρυθμό μπορούμε να νοιώσουμε οργασμούς όχι μόνο από την κλειτορίδα, το G-spot, τον τράχηλο, αλλά και από τα χείλη, τις ρώγες, τα αυτιά, το λαιμό, τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών.

   

Επίσης... Παίζουν ρόλο οι διαφορετικοί παρτενέρ, η ατμόσφαιρα, οι ήχοι, η διάθεση για πειραματισμούς, η συζήτηση, που μπορούν να διεγείρουν το μυαλό μας.

Και προχωρώντας ακόμη παραπέρα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και πως οι οργασμικές της εμπειρίες εξελίσσονται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου.

Τι να πω; Μπράβο στον καθηγητή ψυχολογίας, Jim Pfaus και στους συνεργάτες του φοιτητές (Gonzalo Quintana Zunino, Conall Mac Cionnaithκαι τη Mayte Parada από το πανεπιστήμιο McGill), γιατί με τα συμπεράσματά τους δείχνουν το αυτονόητο!

 

Δρακοφιλία, το Φετίχ του Game of Thrones
Μπήκε ο Μάιος, γιορτάζουμε με Σόλο - Σεξ
Δώρο: Τα Πασχαλιάτικα Sex Toys
Τσόντα: Game of Bones 2: Winter Came Everywhere
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: