Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Δέκα + 1 Κόλπα για να πετύχει η ΜαλακίαΠολλοί είναι οι υποστηρικτές της άποψης, «Αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να ‘χει το γαμήσι», άλλοι όμως λένε ότι: «Καλή η μαλακία, αλλά με το γαμήσι... γνωρίζεις κόσμο».

Πράγμα που σημαίνει ότι γενικώς η «μαλακία» είναι αποδεκτή ως πολύ ικανοποιητική σεξουαλική πρακτική.

Και επειδή όσον αφορά τους άνδρες, είτε είναι straight, είτε είναι gay, δεν διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο αυτοϊκανοποιούνται, ας δούμε 11 κόλπα, που μας δίνει ο Blake Michaels, ώστε «η χούφτα να γίνει η καλύτερη γκόμενα».

Μερικά από τα κόλπα είναι κάπως προχωρημένα και θυμίζουν τη γνωστή σκηνή από American Pie...
 
1) Ο οργασμός της προσευχής

Βάλε μπόλικο λιπαντικό στις παλάμες σου πασάλειψέ το και βάλε την κάθε παλάμη στις πλευρές του πέους σου. Ακούμπα τα δάχτυλα του ενός χεριού με το άλλο, έτσι ώστε τα χέρια να πάρουν τη στάση που έχουν όταν προσεύχεσαι. Μπορείς να αρχίσεις να κάνεις ότι θέλεις. Να τα πηγαίνεις πάνω κάτω, να πιέζεις να τρίβεις το πέος σου, ότι τραβάει η ψυχή σου τέλος πάντων.

2) Κάνε τη δουλειά με το... κακό σου χέρι

Αν είσαι δεξιόχειρας πιάσ’ το και ξεκίνα να το παίζεις με το αριστερό. Αν είσαι αριστερόχειρας με το δεξί. Θα νοιώσεις ότι οι αδέξιες και οι σπασμωδικές κινήσεις θα σου "πηδήξουν" το μυαλό, επειδή είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα με τη διείσδυση.

3) Αυνανιστήριο στα μαξιλάρια του καναπέ

Πολλοί έφηβοι όταν ανακαλύπτουν τι μπορούν να κάνουν με αυτό που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους, προσπαθούν να βρουν υποκατάστατα για να το χώνουν μέσα. Ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ, στο διπλωμένο μαξιλάρι τους κ.ά. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει, όμως και στην αγορά υπάρχουν τα αυνανιστήρια. Πάρε ένα, βάλτο ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ, ξάπλωσε μπρούμυτα και ξεκίνα να το πηδάς. Η αίσθηση είναι καταπληκτική και σε φέρνει πιο κοντά στην πραγματικότητα.

4) Βάλε Vics

Ακούγεται αρκετά τρελό αλλά για να το λέει ο κύριος Blake Michaels πάει να πεί πως είτε το έχει δοκιμάσει και δεν είχε καμία παρενέργεια, είτε ο τύπος είναι εντελώς φευγάτος... Οπως γράφει:

Το Vics Vapor Rub δεν χρησιμοποιείται μόνο για να σε αποσυμφορήσει από το κρυολόγημα. Μπορεί να σου προσφέρει και έναν απίστευτο οργασμό. Απλωσέ το πάνω στο πέος σου και άρχισε να το χαϊδεύεις με τα δάχτυλά σου. Η αίσθηση που σου προσφέρει η εναλλαγή από το κρύο στο «κάψιμο» του Vics θα σε κάνει να μην μπορείς να αντισταθείς πολύ ώρα και θα αρχίσεις να τον παίζεις πολύ γρήγορα. Ανάλογη αίσθηση μπορείς να νοιώσεις, αν απλώσεις το Vics στα μπαλάκια σου.

5) Πήδα μία πλαστική σακούλα γεμάτη τζελ

Πάρε μία πλαστική σακούλα, αυτές που βάζουμε τα τρόφιμα για παράδειγμα και γέμισέ τη με τζελ, ή βαζελίνη, σε θερμοκρασία δωματίου. Τύλιξέ τη γύρω από το πέος σου και ξεκίνα να πηδάς τη σακούλα, αρχίζοντας με όσο πιο φυσιολογικές κινήσεις μπορείς. Η αίσθηση που θα έχεις είναι το κάτι άλλο και έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να τελειώσεις μέσα της και μετά να την πετάξεις...6) Πάνω από το εσώρουχο

Οταν κάποιος άλλος σου βάζει το χέρι του ή το στόμα του πάνω από το εσώρουχό σου και σε χαϊδεύει, ερεθίζεσαι. Γιατί να μην νοιώσεις αυτή την αίσθηση και όταν είσαι μόνος σου; Πιάσ το’ πάνω από το εσώρουχό σου και άρχισε να τον χαϊδεύεις και να τον παίζεις. Μην κατεβάσεις το εσώρουχό σου όταν κοντεύεις να χύσεις, τέλειωσε μέσα σ’ αυτό και η αίσθηση που θα πάρεις νοιώθοντας το πέος σου να τρίβεται στα υγρά σου είναι καταπληκτική.

7) Ζέστανε το κορμί σου

Οτιδήποτε ζεστό στο κορμί σου, μια καυτή ανάσα, ένα ζεστό τζελ, ένα ζεστό μπάνιο, μπορεί να σε ξεσηκώσει. Οταν μιλάμε για στύση μιλάμε για αυξημένη ροή του αίματος. Και η ζέστη διευκολύνει τη ροή του αίματος. Ζέστανε ένα ζευγάρι κάλτσες και φόρεσέ τις, ζέστανε μια πετσέτα και στρώσ’ την στο κρεβάτι όπου θα ακουμπήσεις τη μέση σου, βρέξε με τα χέρια σου το κορμί σου με ζεστό νερό. Το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να... οδηγήσεις το αίμα στη σωστή κατεύθυνση.

8) Κάν’ το να κρατήσει πολύ

Εκτός κι αν βιάζεσαι, δεν υπάρχει λόγος να τελειώσεις αμέσως. Οσο πιο πολύ κρατήσει, τόσο πιο πολύ θα το ευχαριστηθείς. Οπως ακριβώς και στο σεξ. Και καθώς όταν είσαι μόνος σου έχεις τον απόλυτο έλεγχο, μόλις φθάνεις στο σημείο να τελειώσεις, σταμάτα να το παίζεις, ηρέμησε λίγο και άρχισε πάλι από την αρχή. Αν το κάνεις αρκετές φορές, η αίσθηση που θα πάρεις όταν τελειώσεις, ισοδυναμεί με τον απόλυτο οργασμό.

9) Πίεσε τα... μπαλάκια σου

Για όσους θέλουν λίγο τον πόνο στο σεξ, ή αναζητούν νέες εμπειρίες. Λίγο πριν τελειώσεις, πιάσε με το άλλο χέρι τα μπαλάκια σου και πίεσέ τα λίγο. Θα δεις ότι όχι μόνο τα υγρά σου θα πεταχτούν πιο μακρυά, αλλά θα νοιώσεις το σπέρμα να βγαίνει από μέσα τους.

10) Εξερεύνησε το κορμί σου

Μην επικεντρώνεσαι μόνο στο πέος και στα μπαλάκια σου. Αρχισε να χαϊδεύεις το κορμί σου, να βρεις τις ερωτογενείς ζώνες σου και ξεκίνα να τις ερεθίζεις. Αγγιξε το λαιμό σου, τους γλουτούς, την πλάτη, την κοιλιά, τα πόδια, οπουδήποτε νιώθεις ευχαρίστηση και ερεθισμό. Οταν η στύση σου θα έχει φτάσει στο τελευταίο στάδιο, άρχισε να τον παίζεις μέχρι να τελειώσεις.

11) Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου

Οσο κουρασμένος και αν είσαι, όσο κι’ αν θέλεις να τελειώσεις γρήγορα, αξίζει τον κόπο να το απολαύσεις με ένα απλό τρικ. Αν σου αρέσει να είσαι από πάνω, γύρνα μπρούμυτα, βάλε από κάτω σου το μαξιλάρι και σκέψου ότι πήδας κάποια. Αν σου αρέσει να είσαι από κάτω, γύρισε ανάσκελα, πιάσ τον’και τρίβε τον στην κοιλιά σου, για να νοιώσεις την αίσθηση ότι αυτή είναι από πάνω. Οπως και να έχει, χρησιμοποίησε ακόμα και sex toys, για να φτάσεις με τη φαντασία σου, όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Φωτογραφίες: Elder Macedo

13 Λεπτά θέλει η Γυναίκα για να φτάσει σε Οργασμό
Ετσι θα κάνεις Σεξ στο Αεροπλάνο
Φεβρουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Squirting: Ο Υγρος Οργασμος
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: