Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πως θα την τιμωρήσειςΤο κόλπο για το λεγόμενο soft BDSM είναι να μην την πονέσεις, τουλάχιστον όχι πάρα πολύ και να δεις πόσο σε θέλει και πόσο πρόθυμη είναι να κάνει αυτό που θα της ζητήσεις.

Για πρόλογο αυτό που ακούμε συνήθως στις ταινίες, όταν είναι να πέσει λίγο ξύλο, είναι το:

«Είσαι ένα πάρα πολύ κακό κορίτσι... Πρέπει να σε τιμωρήσω».

Αυτό μάλλον δεν λέγεται τυχαία, αφού κάπως έτσι ο άντρας δίνει στη γυναίκα να καταλάβει ότι αυτός βάζει τους όρους και δεν την ρωτάει, ούτε την προετοιμάζει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.Τι θα συμβεί στη συνέχεια;

Οι ειδικοί στο λάιτ σαδομαζοχιστικό λένε ότι μια γυναίκα το παίρνει πιο σοβαρά όταν της λες τι θα της κάνεις, από το να τη ρωτήσεις αν θέλει να ακολουθήσει. Αλλωστε, έχει όλη την ευχέρεια να πει «όχι» και αυτό το ξέρει καλά.

Πάμε πίσω στην τιμωρία.Οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν πραγματικά να πονάνε, για αυτό και ο άντρας πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός. Ενα μαλακό τράβηγμα στα μαλλιά, ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο, δεν προκαλεί πόνο, το σώμα το θέλει, το "μεταφράζει" ως ευχαρίστηση.

Το παν είναι να καταλάβει η γυναίκα πως ό,τι γίνεται, το κάνεις για το να ευχαριστηθεί. 

Βγάλτης τα ρούχα και βάλτην να σκύψει πάνω σε κάτι και άστην να περιμένει για το πότε θα ξεκινήσεις να την... τιμωρείς είτε χτυπώντας στον κώλο, είτε παίρνοντάς την ξαφνικά και λίγο άγρια.Η αναμονή «χτίζει» τους καλύτερους οργασμούς.

Που θα την βάλεις να σκύψει;

Ο καναπές ή το τραπέζι, είναι πολύ συνηθισμένα και απλά, ενώ αν έχεις γραφείο στο σπίτι, είναι η απόλυτη φαντασίωσή της... Το γραφείο σου σημαίνει για εκείνη επίδειξη δύναμης (σκέψου, sex with the boss) που είναι εξαιρετικά αφροδισιακό. Τώρα αν δεν έχεις γραφείο, συμβιβάσου με το τραπέζι ή τον πάγκο της κουζίνας.

Ενα από τα SOS tips όσων ξέρουν από soft BDSM είναι ότι ο άντρας θα πρέπει να επιβραβεύει τη γυναίκα, όπως ένας δάσκαλος...Δηλαδή σε μια τέτοια κατάσταση το dirty talk είναι απαραίτητο, αλλά θα πρέπει να ακολουθούν και πολλά "μπράβο":

«Τώρα είσαι καλό κορίτσι», ή «Οσο πιο υπάκουη γίνεσαι τόσο πιο πολύ σε αγαπάω»...

Αν δεν το κάνεις, αυτό το role play, μπορεί να καταλήξει σε ναυάγιο!

Εκεί που θα της δίνεις ένα χαστούκι στον κώλο, ή θα χαστουκίζεις ελαφρά τα βυζιά της, ή θα της τραβά τα μαλλιά προς τα πίσω, λέγοντάς της ότι την τιμωρείς γιατί είναι μεγάλη τσούλα, αμέσως θα της λες το πόσο όμορφη είναι από μπρος και από πίσω, ανάλογα σε πια στάση την έχεις και πόσο πολύ σε ερεθίζει και πως δεν μπορείς να κρατηθείς, ή έστω ότι κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθείς και να μην τελειώσει το παιχνίδι.Να είσαι σκληρός μαζί της αλλά και ειλικρινής και να της λες όσα θα ήθελες να της κάνεις (βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, ικανοποιώντας και τις δικές της φαντασιώσεις) και μην περιμένεις από εκείνη να κάνει πράγματα, έχοντας διαβάσει προηγουμένως τη σκέψη σου.

Αλλωστε, θέλεις να της δείξεις ότι εσύ έχεις τον έλεγχο και αν καταλάβει ότι... δεν, αντίο role play.

Πρόσεξε όμως, επειδή σε ξέρει καλά, μην της μιλάς εξωπραγματικά και νιώσει ότι δεν μπορείς να υποστηρίξεις αυτά που της κάνεις, γιατί τότε θα καταλάβει ότι είσαι ανασφαλής, με αποτέλεσμα να χαλάσει το παιχνίδι.Συνεχίζουμε!

Δώσε προσοχή στο πως αντιδρά στο άγγιγμά σου είτε αυτό είναι τρυφερό, είτε σκληρό. Δες αν σε κοιτάζει στα μάτια. Αν δεις ότι δεν σε κοιτάζει και έχει τα μάτια κλειστά, ισως και να σημαίνει ότι δεν το ευχαριστιέται και τόσο.

Πες της ότι θα γίνεις πιο σκληρός αν δεν σε κοιτάει στα μάτια και θα την τιμωρήσεις ακόμη περισσότερο. Το να σε κοιτάει είναι σημαντικό, γιατί από τις εκφράσεις σου θα καταλάβει πότε «ανάβεις» περισσότερο και θα λειτουργήσει η έκφρασή σου ως μεγαλύτερο αφροδισιακό για εκείνη.

Μην ξεχνάς ότι την ώρα του σεξ οι γυναίκες τρελαίνονται και ερεθίζονται πολύ στην ιδέα ότι κάνουν τον άντρα να μην μπορεί να κρατηθεί!Ακόμα και στο κρεβάτι αν πάτε, μην την αφήσεις να χρησιμοποιήσει στάσεις που θα την κάνουν έστω και μία στιγμή να καταλάβει ότι εκείνη έχει τον έλεγχο. Πάρτην μπρούμυτα, ανάσκελα, στα τέσσερα και το μυστικό είναι εκεί που θα θα την παίρνεις άγρια και θα την τιμωρείς, συγχρόνως να την "ανεβάζεις"

Και πρόσεξε, φτάσαμε στο τελευταίο σημείο. Το πιο σημαντικό!

Ηρθε η ώρα που τη βλέπεις να θέλει να τελειώσει...

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ!Ολο αυτό το παιχνίδι θέλει και το παίζει. Το παίζει για να σε ευχαριστήσει και να ευχαριστηθεί η ίδια και είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι της πεις. Σου έχει εμπιστοσύνη γιατί είσαστε μέσα στη σχέση και αισθάνεται σωματική και συναισθηματική ασφάλεια στα χέρια σου.

Δεν θα την αφήσεις λοιπόν να τελειώσει γρήγορα και θα της πεις ότι μπορεί να το κάνει μόνο όταν της το επιτρέψεις...

Μόνο, πρόσεξε, αυτό μην σου πάρει λίγο παραπάνω από κάποια δευτερόλεπτα. Πες της "όχι" και ύστερα από πολύ λίγο, πες της ότι τώρα μπορεί να τελειώσει, γιατί αν καθυστερήσεις λίγο παραπάνω, μπορεί να μην τελειώσει ποτέ, να μην το ευχαριστηθεί και την επόμενη φορά που θα της παίξεις αυτό το παιχνίδι, μπορεί να μην ανταποκριθεί....

Τσαγκαροδευτέρα: Ωρα για Titty Drop
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Τι μας ζητάνε στο Σεξ Τουρίστριες από 21 Χώρες
Σόλο-Σεξ: Μεγάλο Δώρο για την Ανθρωπότητα!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: