Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Kunyaza: Τεχνική στο Σεξ από την Αφρική!Τόσες συμβουλές διαβάζουμε στα περιοδικά για τα καινούργια πράγματα που μας λένε ώστε να δώσουμε νέα ώθηση στη σεξουαλική μας ζωή.

Θέλετε, όμως να μάθουμε κάτι πραγματικά καινούργιο; Μια νέα τεχνική που έρχεται από τα βάθη της Μαύρης Ηπείρου;

Πρόκειται για την Kunyaza, μια παραδοσιακή σεξουαλική τεχνική που χρησιμοποιείται στην κεντρική Αφρική. Λέγεται ότι είναι το μυστικό για να έχουν απίστευτους και πολύ υγρούς οργασμούς οι γυναίκες. Η τεχνική έγκειται στο να καθοδηγείς με τα χέρια το πέος και το αποτέλεσμα ο εντυπωσιακός γυναικείος οργασμός.Ο Δρ Nsekuye Bizimana, είναι εμπειρογνώμων του σεξ από τη Ρουάντα, την πατρίδα της Kunyaza,  που εργάζεται στη Γερμανία και έχει μελετήσει την τεχνική.

ΒΑΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Οπως λέει, η βασική αρχή είναι απλή και έχει περάσει από στόμα σε στόμα σε χώρες της κεντρικής Αφρικής εδώ και τουλάχιστον 150 χρόνια.

Ο άνδρας κρατάει με τα χέρια το πέος και χρησιμοποιεί το κεφάλι για να χαϊδέψει την κλειτορίδα, το αιδοίο και το άνοιγμα του κόλπου.

Μπορεί μετά να χτυπάει ελαφρά και με ρυθμό το πέος του γύρω από το αιδοίο, κυκλικά, ή κάνοντας ζιγκ-ζαγκ. Το χτύπημα μπορεί να διακόπτεται για λίγο και να τρίβει το κεφάλι του πέους στην ίδια περιοχή.Είναι σημαντικό να έχει λιπανθεί η όλη περιοχή, αλλιώς το άγγιγμα μπορεί να μην είναι ευχάριστο.

Γι αυτό πριν ξεκινήσει ο άνδρας μπορεί ο άνδρας με τη γλώσσα του να γεμίσει όλη την περιοχή με σάλιο, το οποίο κάνει θαύματα.

Αν ύστερα από λίγο κουραστεί ο καρπός του άνδρα, η γυναίκα μπορεί να πάρει στα χέρια της το πέους του και να αναλάβει εκείνη δράση.Οι γυναίκες επίσης, μπορούν να κρατούν με τα χέρια τους ανοιχτά τα χείλη του αιδοίου τους ώστε να εντείνουν την αίσθηση.

ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Σε μια πιο προχωρημένη εκδοχή της kunyaza, ο άνδρας βάζει το πέος του μέσα στον κόλπο της γυναίκας, το παίρνει και πάλι στα χέρια του και στη συνέχεια το μετακινεί από τη μία πλευρά στην άλλη ή γύρω-γύρω για να αγγίζει όλο τον κόλπο στο εσωτερικό. Επίσης μπορεί κατά διαστήματα να το σπρώχνει μέσα – έξω.

Ο Δρ Bizimana περιγράφει ως την «κλασική» θέση της kunyaza, ο άνδρας να είναι καθιστός και η γυναίκα επίσης καθιστή αντικριστά του λίγο γερμένη προς τα πίσω.Αλλά, όπως λέει, στη σύγχρονη εποχή, η στάση έχει εξελιχθεί στο να είναι η γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα, με τον άνδρα γονατιστό ανάμεσα στα πόδια της.

Ολο αυτό το ρυθμικό χτύπημα και χάιδεμα μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη γυναίκα. Οπως λένε, μπορεί να φέρει τον ένα οργασμό μετά τον άλλο. Αλλά η kunyaza φημίζεται για το γεγονός ότι πετυχαίνει τη γυναικεία εκπσερμάτωση!Kunyaza στη γλώσσα Rwanda-Rundi σημαίνει «ουρώ». Ωστόσο, δεν είναι τα ούρα που αναπηδούν από τον κόλπο των γυναικών με την τεχνική αυτή, αλλά πίδακες γαλακτώδους κολπικού υγρού.

Στην πραγματικότητα, η kunyaza είναι επίσης γνωστή απλά ως το «υγρό σεξ». Και οι άνδρες της Ρουάντα, που τόσο τους αρέσει, έχουν ένα προφανώς όχι και τόσο κολακευτικό παρατσούκλι για τις γυναίκες που εκτοξεύουν τα υγρά τους. Τις αποκαλούν shami ry?ikivu, που σημαίνει «Βάζω έναν κουβά κάτω από αυτήν».

Αν αναρωτιέστε αν η Kunyaza αξίζει μια δοκιμή, η ερευνήτρια του σεξ, Sylvia Tamale, λέει πως μία σεξολόγος από την Ουγκάντα της είπε κάποτε:«Είχα πραγματική άγνοια για την γυναικεία εκσπερμάτωση μέχρι που γνώρισα τον εραστή που είμαστε μαζί τώρα. Αν ο εραστής σου ξέρει τι να κάνει, θα χύσεις ποτάμια και θα νιώσεις την εμπειρία να έχεις πολλαπλούς οργασμούς την ίδια στιγμή».

ΙΣΤΟΡΙΑ

Την Kunyaza χρησιμοποιούσαν στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών (μεταξύ των λιμνών Ταγκανίκα και Βικτόρια) στην Ανατολική Αφρική.

Σήμερα είναι η παραδοσιακή σεξουαλική τεχνική στη Ρουάντα, το Μπουρούντι, τη δυτική Ουγκάντα, τη δυτική Τανζανία και στα ανατολικά της Δημοκρατίας του Κογκό.Λέγεται ότι κατά την περίοδο της 3ης δυναστείας (μετά το 1.510 μ.Χ.), στη Ρουάντα, ένας φρουρός τον οποίο επέλεξε η βασίλισσα για να της κάνει σεξ, ήταν τόσο αγχωμένος που απέτυχε να μπει μέσα της. Τότε άρχισε να χτυπάει και να τρίβει το πέος του στα γεννητικά της όργανα και της έδωσε την απόλυτη ικανοποίηση.

 

Το Καλύτερο Σεξ γίνεται στην Κουζίνα
Τι λάθος κάνουν οι Αντρες στο Σεξ
Handjobs: Tips για να του τον παίζεις
Σόλο-Σεξ με το Πιστολάκι για τα Μαλλιά!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: