Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

6 Βήματα για να γίνει Σκλάβα στο Κρεβάτι

Ενα από τα πράγματα που κάνουν μια γυναίκα να «ανάψει», είναι όταν ο άντρας δίνει τις εντολές στο κρεβάτι.

"Οταν συμπεριφέρεσαι σαν άντρας, τότε και εμείς νοιώθουμε σαν γυναίκες..."

Ποιός τα λέει αυτά; Η Shawna Lenee η πεπειραμένη στο σεξ που έχει δημιουργήσει το website 2 Girls Teach Sex, μέσα από το οποίο δίνει συμβουλές για καλύτερη επαφή και σήμερα μας μιλάει για την Κυριαρχία. Ή για το πως θα γίνεις αφέντης στο κρεβάτι. Και όπως λέει, αυτό το παιχνίδι μπορεί να κάνει μια γυναίκα να ικανοποιηθεί 100%.

"Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποτάξεις τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου. Δες 6 από αυτούς που θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο και ξεκίνα απόψε..."

1. Πάρε τον έλεγχο

Μην την παρακαλάς για να κάνετε σεξ. Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση! ΕΣΥ θα πρέπει να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Ενας πολύ καλός τρόπος για να της δείξεις ότι έχεις τον έλεγχο είναι, τη στιγμή που την έχεις ανάψει, είστε γυμνοί και έτοιμοι να το κάνετε, να της πεις ότι εκείνη δεν είναι έτοιμη ακόμη.

Κάνε τον δύσκολο και πες της ότι θα πρέπει να σας παρακαλέσει, να σας ικετέψει για να το πάρει και τότε ίσως το δώσετε...  Στη συνέχεια πες της τι στάσεις να πάρει, τι να σου λέει, πες της οτιδήποτε, αρκεί να φαίνεται ότι εσύ διατάζεις!

Κάντην να φτάσει σε οργασμό με τη δική σου εντολή! Οταν δεις ότι είναι έτοιμη να φτάσει, πες της να τελειώσει μόνο για σένα. ‘Η αν αντέχεις, πες της ότι δεν επιτρέπεται να τελειώσει πριν δώσεις εσύ το ΟΚ. Και συνέχισε να της το κάνει μέχρι να δώσεις το ΟΚ.

2. Μίλα της βρώμικα

Ο... αφέντης δεν μπορεί να το κάνει στα βουβά!
Ξεκίνα από νωρίς: Πριν τη συναντήσεις, τηλεφώνησέ της ή στείλε ένα μήνυμα που θα τη βάλει στο κλίμα, ώστε να της δείξεις ότι έχεις άγριες διαθέσεις. Αν την ώρα που βρεθείς στο κρεβάτι δεν σου έρχεται κάτι βρώμικο να της πεις (πράγμα περίεργο), μπορείς να αρχίσεις να της περιγράφεις τι θέλεις να της κάνεις. Πες της τι στάση να πάρει και ζήτησέ της να σου μιλήσει βρώμικα, πες της ό,τι προστυχιά θες και κράτα το «Σ' αγαπώ» για κάποια άλλη φορά!

3. Πάρτην άγρια!

Δεν μπορείς να είσαι ο αφέντης αν δεν την πάρεις άγρια και στα ίσα. Κράτα τις ευαισθησίες για κάποια άλλη στιγμή και χρησιμοποίησε τις στάσεις που σου επιτρέπουν να τη διατάζεις. Μια καλή αρχή μέχρι να προχωρήσεις σε πιο προχωρημένα πράγματα είναι το το doggystyle.
Και μην μπερδεύεις το άγρια με το γρήγορα! Δεν χρειάζεται να χτυπιέσαι σαν κομπρεσέρ! Απλά πάρτην άγρια, γεμάτα και βαθιά..
Τράβα της απαλά αλλά σταθερά τα μαλλιά της από το πίσω μέρος κοντά στις ρίζες, δώστης απαλά χαστούκια στα πισινά, πέταξέ την πάνω στο κρεβάτι, κάνε ότι της ξεσκίζεις τα εσώρουχα με τα δόντια σου!

4. Αφέντης σημαίνει

Για να κάνουμε μια επανάληψη:
Πες της σε ποια στάση θέλεις να την πάρεις.
Μίλα της πρόστυχα.
Πάρ την άγρια.

5. Προσοχή

Η κυριαρχία ή η υποταγή για ένα ζευγάρι μπορεί να σημαίνει εντελώς διαφορετικά πράγματα για τον καθένα.
Εάν ας πούμε το κάνετε με έναν βαρετό, ήσυχο τρόπο και με τα φώτα σβηστά για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικος και να μην πάρεις φόρα για να τα κάνεις όλα πολύ γρήγορα. Αλλιώς μπορεί να την κάνεις να αισθανθεί άβολα και να χάσεις το παιχνίδι και την απόλαυση...

Αρα λοιπόν πρέπει να ξεκινήσεις με απλά και σταθερά βήματα. Στην πορεία και καθώς και οι δύο θα αισθάνεστε πιο άνετα, προχώρησε το παιχνίδι της υποταγής ακόμα περισσότερο.

6. Κυριαρχία δεν σημαίνει ταπείνωση!

Η κυριαρχία ή υποταγή σε σοφτ καταστάσεις σημαίνει να είναι όλα υπό έλεγχο και να λες στη γυναίκα που έχεις δίπλα σου, τι θέλεις να σου κάνει. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ταπεινώσεις, να την κάνεις να αισθανθεί άβολα και να είσαι υπερβολικά σοβαρός.

Ενα από τα πράγματα που θα αγαπήσει σε αυτό το παιχνίδι είναι όταν ο άντρας παίζει και είναι αυθεντικός σε αυτό. Και για τον άντρα μετράει περισσότερο να ξέρει ότι η γυναίκα απολαμβάνει να την υποτάσσει μέσα από το παιχνίδι, ώστε να της ζητήσει χωρίς δισταγμούς αυτά που θέλει και να ξέρει ότι του τα δίνει επειδή αισθάνεται άνετα και ασφαλής.

Το Καλύτερο Σεξ γίνεται στην Κουζίνα
Τι λάθος κάνουν οι Αντρες στο Σεξ
Handjobs: Tips για να του τον παίζεις
Σόλο-Σεξ με το Πιστολάκι για τα Μαλλιά!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: