Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τι είναι Μιζέρια; Να κάνεις Σεξ ή να πίνεις Καφέ;Πάνε περίπου τρία χρόνια, καλοκαιράκι ήτανε, που καθόμουν απογευματάκι στη βεράντα πίνοντας τον καφέ μου, όταν το μάτι μου έπεσε στο δωμάτιο του πιο κάτω ορόφου στην απέναντι πολυκατοικία. Ανοιχτή η μπαλκονόπορτα, τέντα η κουρτίνα και στον καναπέ καθόντουσαν ένας φοιτητής και, μάλλον, μια φοιτήτρια.

Καθόντουσαν... Οχι ακριβώς, καθώς, πρόσεξα κάτι κινήσεις που φαινόταν ότι κάτι ενδιαφέρον γινόταν μεταξύ τους εκείνη την ώρα. Και δεν έπεσα έξω.  Ο φοιτητής είχε ανοίξει τα πόδια, εκείνη είχε σκύψει το κεφάλι και του τον είχε πάρει στο στόμα κι’ εκείνος της κρατούσε με το χέρι τη μελαχρινή  αλογοουρά της.Καύλωσαν τα παιδιά, τους ήρθε να το κάνουν, μια χαρά, όσοι δεν έχουν δουλειά, το... κουβαδάκι τους και σε άλλη... παραλία. Πήρα τον καφέ, μάζεψα τα τσιγάρα μπήκα στο σαλόνι και άφησα τα παιδιά να χαρούν την πίπα τους μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα.

Δεν πέρασαν τρία λεπτά και ακούστηκε η φωνή... Η φωνή εκείνη του μαλάκα που είναι πάντα δίπλα σου, του αγάμητου, που αν ήταν στη θέση του φοιτητή, δεν θα τον ένοιαζε να τον έβλεπε το πανελλήνιο, του μίζερου που δεν γουστάρει τη γυναίκα του έτσι που ‘χει γίνει και δεν μπορεί να σταυρώσει γκόμενα...«Δεν ντρέπεστε λίγο, ρε! Κλείστε την κουρτίνα. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας βλέπουμε εμείς; Εχουμε και παιδιά. Ας το διάλο»! Δεν φτάνει που τους έκραξε, τους διαολόστειλε κι όλας. Κι αφού δεν ήθελε να βλέπει, γιατί έβλεπε; Γιατί δεν έμπαινε μέσα, να μαντρώσει και τα παιδιά τους και ν’ αφήσει τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους;

Οχι! Γιατί έτσι είναι... Σου λέει, πηδάς εσύ και δεν βρίσκω να πηδήξω εγώ; Θα στην σπάσω, θα σε κράξω και άντε να σου σηκωθεί μετά... Η ζήλια, η δυστυχία της μίζερης ζωής του ήταν εκείνη που τον έκανε να αντιδράσει έτσι. Και το θυμήθηκα το περιστατικό όταν διάβασα τη συζήτηση που άνοιξε μια γυναίκα στο Mumsnet.Μια γυναίκα που άκουγε τους γείτονές της να κάνουν φωναχτά σεξ, το πρωί και μπήκε στο φόρουμ του site και έγραψε: «Πάντα φωνάζουν όταν κάνουν σεξ και κυρίως ακούγεται η γυναίκα. Αλλά τώρα είναι 08:30 το πρωί. Και είναι ωραίο να πίνεις καφέ με ησυχία».

Λίγες ήταν εκείνες που της είπαν να πιει τον καφέ της και ν’ αφήσει τους ανθρώπους ήσυχους, καθώς έχουν βρει ένα σπουδαίο τρόπο να ξεκινήσουν τη μέρα τους. Το πρωινό σεξ. Οι περισσότερες τη συμπόνεσαν, κατανόησαν το δράμα που περνούσε και της συνέστησαν να τους βάλει τις φωνές, να τους χτυπήσει το κουδούνι και να τους πετάξει έναν κουβά νερό και άλλα πολλά κατινίστικα.Αλλά ποιο ήταν το δράμα που περνούσε; Οτι δεν μπορούσε να πιει καφέ με την ησυχία της; Οχι, όχι... Το δράμα που ζούσε ήταν ότι ενώ η γειτόνισσά της είχε κάποιον για να της κάνει σεξ και μάλιστα να τη φτάσει στο σημείο να ουρλιάζει, ενώ εκείνη, ήταν μόνη με τη μιζέρια της  και η μόνη της επιλογή ήταν να πιει καφέ.

Και ρωτάω εγώ τώρα... Ποιος είναι ο μίζερος; Εκείνος που κάνει σεξ και το ευχαριστιέται φωνάζοντας δυνατά, ή εκείνος που μη μπορώντας να βρει κάποιον για να το κάνει πίνει τον καφέ του και μάλιστα θέλει ησυχία; Αχ! Οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Ετσι διώχνουμε το Αγχος...
Τι είναι η Καλοκαιρινή Τσουτσούνα
Ακούτε Μουσική με Ακουστικά την Ωρα του Σεξ;
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: