Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Σε Ποιες Χώρες δεν παίρνουμε Μαζί το ΔονητήΔιακοπές. Φτιάξαμε βαλίτσα, έτοιμες, φύγαμε! Τα πήραμε όλα; Τελευταίο τσεκάρισμα... Τι ξέχασες; Το δονητή. Είναι δυνατόν; Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να βάλεις στη βαλίτσα. Το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για τις διακοπές μας!

Διότι διακοπές σημαίνει χαλάρωση, διασκέδαση, ευχαρίστηση. Και για να νιώσουμε έτσι χρειαζόμαστε τους οργασμούς μας. Εντονους οργασμούς. Γυρνάμε στο δωμάτιο, δεν βρήκαμε παρέα και θέλουμε να δώσουμε στον εαυτό μας τον απόλυτο οργασμό. Εχουμε στο κρεβάτι μας τον ιδανικό εραστή. Το δονητή μας!Ακόμα και με παρέα να είμαστε, τι θα γίνει αν δεν μας ικανοποιήσει; Αν μας αφήσει στη μέση; ΄Η αν δεν έχει όρεξη; Ο δονητής μας είναι πάντα εκεί, έτοιμος να μας ικανοποιήσει, όποτε του το ζητήσουμε.

Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια και να τα αφήσουμε έξω από τη βαλίτσα. Είναι οι περιπτώσεις που ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και οι νόμοι της χώρας που θα πάμε απαγορεύουν τη χρήση sex toys.Οπότε, ή δεν πατάμε το πόδι μας εκεί, ή το παίρνουμε απόφαση ότι θα τη βγάλουμε με το δάχτυλό μας, ή κάποιο άλλο αξεσουάρ, τη βούρτσα των μαλλιών μας, ή την οδοντόβουρτσα για παράδειγμα.

Ας δούμε σε ποιες χώρες απαγορεύεται να έχουμε μαζί μας το δονητή, όπως τις παρουσιάζει στο site της, η εταιρεία κατασκευής sex toys, Carvaka.The Maldives: Απαγορεύεται η πορνογραφία και στο νόμο εμπίπτουν και τα sex toys.

Malaysia: Απαγορεύονται όλα τα άσεμνα αντικείμενα και η ποινή σε αυτόν που τα κατέχει μπορεί να φτάσει τα τρία χρόνια φυλάκιση, μπορεί να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο, ή και με τα δύο.

Saudi Arabia: Απαγορεύονται όλα τα sex toys, καθώς εμπίπτουν στο πορνογραφικό υλικό, το οποίο είναι παράνομο. Απαγορεύονται επίσης και οι συσκευές μασάζ που το σχήμα τους είναι ανήθικο.United Arab Emirates: Το 2010 οι αρχές ανέκρινα μια γυναίκα που είχε αγοράσει  sex toys online. Τα... παιχνίδια καταστράφηκαν και εκείνη υποχρεώθηκε να υπογράψει δήλωση ότι δεν θα αγοράσει sex toys ξανά, αλλιώς θα έμπαινε φυλακή.

Thailand: Θεωρούνται άσεμνα αντικείμενα και είναι στη λίστα με τα απαγορευμένα προϊόντα που δεν πρέπει να εισάγονται στη χώρα.

India: Εδώ μπορεί να γεννήθηκε το Karma Sutra, αλλά τα αντικείμενα που είναι άσεμνα απαγορεύονται. Επιτρέπονται οι συσκευές μασάζ, αρκεί να μην έχουν φαλλικό σχήμα.Vietnam: Τα sex toys κατάσχονται στο αεροδρόμιο και επιστρέφονται στον τουρίστα όταν εκείνος φύγει από τη χώρα.

Τι λέτε λοιπόν; Ελλάδα και πάλι Ελλάδα με τα νησάκια μας, τα καταγάλανα νερά και χωρίς περιορισμούς για το τι θα κάνουμε στο κρεβάτι μας; Με τον ήλιο μας, τη θάλασσά μας και τους οργασμούς μας;Με Βάρη Τρέξιμο Πεντάλ γίνεσαι Τούρμπο στο Σεξ
Λέμε Αντίο στον Μάιο με Σόλο - Σεξ
«Τα Βυζιά μου, το Καμάρι μου»
Squirting: Ο Υγρος Οργασμος
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: