Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πως νιώθεις το Σεξ Οταν έχεις Μουνί...Πώς είναι να έχεις ένα πουλί μέσα στο μουνί σου; Μπορούμε να καταλάβουμε τι νιώθουν οι γυναίκες, τη στιγμή που τους το βάζουμε μέσα τους; Νιώθουν ευχαρίστηση, πόνο, παρακαλάνε να τελειώνουμε γρήγορα;

Ας δούμε τι είπαν 19 καθημερινές γυναίκες στην εφημερίδα Metro και προσέξτε, δεν μιλάμε για όταν φτάνουν σε οργασμό. Μόνο για την ώρα που το πουλί μας μπαίνει μέσα τους και ξεκινάει να μπαινοβγαίνει.

Heather, 24 χρονών: Στην αρχή νιώθεις πίεση και μετά αισθάνεσαι ζεστασιά και ακόμα περισσότερη ζεστασιά, όσο το πέος μπαινοβγαίνει. Τελικά αισθάνεσαι γεμάτη και καις ολόκληρη.Sammi, 20 χρονών: Οταν έχω διάθεση, η ικανοποίηση που νιώθω, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Οταν είμαι καυλωμένη επειδή έχω καιρό να κάνω σεξ, είναι σαν ξύνομαι κάπου που έχω φαγούρα και να παίρνω την ικανοποίηση από αυτό. Πάντως, αντί για σεξ, προτιμώ να μου το κάνουν με το στόμα.

Rebecca, 24 χρονών: Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά είναι σαν να είσαι γεμάτη. Ειδικά όταν είσαι καυλωμένη, το μουνί σου, δεν θα ησυχάσει αν δεν αισθανθεί γεμάτο. Το δάχτυλο κάνει κάποιες φορές τη δουλειά, αλλά είναι στιγμές που θες οπωσδήποτε να μπει μέσα σου μία ψωλή.Cara, 27 χρονών: Θα έλεγα ότι νιώθεις ευφορία όταν μπαίνει μέσα σου. Αναστατώνεσαι το κορμί. Δεν είναι η ίδια αίσθηση με τον οργασμό, αλλά και πάλι το αίμα σου βράζει και η καρδιά τρελαίνεται. Είναι καλή η αίσθηση που σου αφήνει, εκτός αν πρόκειται για πούτσα τέρας που πάει να σου τρυπήσει το στομάχι, ή σε παίρνει από λάθος γωνία, οπότε είναι επώδυνο.

Laura, 24 χρονών: Είναι σαν να ανακαλύπτεις το σωστό κλειδί για να ξεκλειδώσεις την πόρτα της ευχαρίστησης

Kim, 28 χρονών: Εάν σε παίρνει από λάθος γωνία, ή μπαίνει πολύ βαθιά και άγρια, είναι σαν να σε μαχαιρώνουν.‘Natasha, 27 χρονών: Είναι το πιο αγαπημένο μου συναίσθημα. Είναι σαν να με γεμίζουν σιγά – σιγά με κάτι που μου δημιουργεί ευχαρίστηση, μυρμήγκιασμα και τελικά απόλαυση. Δεν παίζει ρόλο το σχήμα ή το μέγεθος. Ο συνδυασμός να μπαίνει μέσα σου ένα πέος, με το βάρος που νιώθεις όταν κάποιος είναι πάνω σου, είναι εκπληκτικός.

Amy, 31 χρονών: Είναι σαν ζεστό αγγούρι

Anne, 25 χρονών: Ξέρω πως το λένε ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο, αλλά ειλικρινά παίζει. Πολύ μεγάλο και ελπίζεις να τελειώσει γρήγορα. Πολύ μικρό και δεν νιώθεις τίποτα.Emma, 26 χρονών: Με κάθε... σφυριά υπάρχει ένα γεμάτο συναίσθημα, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το πάχος. Αλλά ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλα και ειδικά αν είναι προικισμένο, μπορεί να νιώσεις ότι θα σε ξεσκίσει και να σου χαλάσει η διάθεση.

Sue, 29 χρονών: Είναι σαν να έχεις βάλει καινούργια σεντόνια στο κρεβάτι, όλο το κορμί σου είναι έτοιμο και γλιστρά κάτω από τα σεντόνια. Νιώθεις ότι όλα είναι στην εντέλεια.

Emily, 25 χρονών: Είναι σαν ένα καλό τέντωμα. Οταν οι μύες σου είναι πιασμένοι και τεντώνεσαι για να τους απελευθερώσεις. Μετά νιώθεις γεμάτη. Είναι περίεργο να το εξηγήσω, καθώς όταν δεν κάνω σεξ, δεν νιώθω το μουνί μου άδειο, αλλά στο σεξ νιώθω αυτή την πληρότητα. Είναι σαν να έχεις φάει ένα ωραίο φαγητό και νιώθεις το στομάχι σου να σκάσει.Harriet, 25 χρονών: Είναι σαν γλιστράει μέσα σου αυτό που πάντα θα έπρεπε να είναι εκεί.

Kate, 23 χρονών: Βασικά εξαρτάται από πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος και το πάχος παίζουν ρόλο, γιατί πρέπει να ταιριάζει... γάντι, για να νιώσεις άνετα, γεμάτη και να το ευχαριστηθείς. Παίζει ρόλο και το πως κινείται και ποια σημεία σου χτυπάει, όπως το G spot. Οι καλύτερες εμπειρίες που έχω, ήταν όταν με έκανε να ξεπεράσω τα όριά μου και να γίνω πολύ υγρή. Στις κακές εμπειρίες μου, ήταν πόνος και εξαιρετικά βαρετό. Οπότε, μέγεθος, πάχος, συναισθήματα του ενός για τον άλλον, οδηγούν στο καλύτερο σεξ.Miranda, 42 χρονών: Ακριβώς όπως είναι να μπαίνει ένα χέλι.

Tabitha, 31 χρονών: Νιώθοντας το πουλί του άντρα μου μέσα μου είναι σαν να ανοίγει ένα λουλούδι και μετά να κλείνει μέσα του το πουλί του. Στην αρχή πολλές φορές δεν είναι ευχάριστο, γιατί ο κόλπος μου δεν είναι αρκετά υγρός και είναι σαν να με τρυπάει.

Sasha, 28 χρονών: Το πως νιώθεις εξαρτάται από το μέγεθος (συγγνώμη παιδιά) και πόσο καυλωμένη είσαι. Εάν υπάρχει καλή χημεία και είναι καλός στα προκαταρκτικά, όταν μπαίνει μέσα σου νιώθεις μία ηλεκτρική εκκένωση.Georgia, 25 χρονών: Είναι σαν να είσαι γεμάτη με κάτι ταυτόχρονα σκληρό και μαλακό. Είναι όμορφα και μην μπαίνουμε στην κουβέντα για το μέγεθος.

Willow, 31 χρονών: Οταν είναι πολύ μεγάλο είναι τρομακτικό. Είναι σαν να προσπαθεί να μπει μια κολοκύθα σε μια κλειδαρότρυπα. Οταν όμως έχει το τέλειο μέγεθος για σένα, τότε είναι σαν τα κομμάτια του παζλ που κουμπώνουν τέλεια.

Το Pussy Slip της Bella Hadid στη Μύκονο
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Φεβρουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
«Τα Βυζιά μου, το Καμάρι μου»
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: