Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Σεξ με Πολλά... Πιασίματα!Λένε ότι εμείς οι Ελληνες είμαστε Ανατολίτες. Οτι γουστάρουμε δηλαδή τη γυναίκα με... πιασίματα, με καμπύλες. Και πως, όσο πιο πλούσιες είναι τόσο το καλύτερο.

Εντάξει, αυτό δεν είναι πανάκεια, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί και πολλές που... χαζεύουν όταν περνάει από μπροστά τους ένα ζουμερό θηλυκό, μια... φρεγάτα, όπως την έλεγαν παλιά, μια νταρντάνα!

Και ξέρω ότι τα γούστα είναι διαφορετικά, καθώς πολλοί θέλουν να... μετράνε τη γυναίκα με τη χούφτα τους, αρκετοί με τον πήχη, κάποιοι με το μέτρο και άλλοι με το... στρέμμα!Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα και διαφωνώ κάθετα με εκείνους που υποστηρίζουν ότι το να γουστάρεις τις μεγάλες (στο μέγεθος) γυναίκες είναι φετίχ. Αλλωστε μόνο εκείνοι ξέρουν πως νοιώθουν όταν χουφτώνουν ένα ζουμερό και όχι λεπτεπίλεπτο κορμί.

Εγώ θέλω να σας πω για τους τέσσερις τύπους γυναικών που συναντάμε στο δρόμο και θα τις κατατάσσαμε στην κατηγορία... μόνο για Ανατολίτες.Η ΤΣΟΥΠΩΤΗ: Εκείνη που δεν τολμάει να βγει έξω χωρίς σουτιέν, καθώς θα προκαλέσει ατυχήματα με τα βυζιά της, με τις μπρατσάρες της, τα ψωμάκια, την κοιλίτσα της, τον ευτραφή κώλο και τις μπουτάρες της και όλα αυτά να δένουν με μια συναρπαστική αρμονία πάνω της.Η ΒΥΖΑΡΟΥ: Εχει όλα τα χαρακτηριστικά της τσουπωτής, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό του... μεγέθους της μαζεύεται από τη μέση και πάνω. Δηλαδή στα βυζιά της. Είναι η γυναίκα που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από το ντεκολτέ της και σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα ήταν αν μπορούσες να χωθείς ολόκληρος ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τεράστιους μαστούς.Η ΚΩΛΑΡΟΥ: Μιλάμε για τη γυναίκα που όλα τα κιλά μαζεύονται από τη μέση και κάτω. Κυρίως στον κώλο και λιγότερο στα μπούτια. Φαντάζομαι εκείνους που γουστάρουν τον μεγάλο κώλο να βρίσκονται από πίσω της και να προσπαθούν να μετρήσουν πόσες παλάμες χρειάζονται για να τον αγκαλιάσουν... Αλλωστε, είχα γνωρίσει μια γκόμενα (με την καλή έννοια) η οποία ήταν πολύ προικισμένη στον πισινό της, η οποία μου έλεγε: «Μην κοιτάς, όταν κάτσω στα τέσσερα, κανείς δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στον κώλο μου».Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ: Είναι η γυναίκα που τη βλέπεις να έχει πολύ παραπάνω κιλά από την τσουπωτή, αλλά τα έχει κατανεμημένα και στα τρία σημεία που ενδιαφέρουν όποιον ή όποια πέσει στο κρεβάτι μαζί της. Εκείνη που έχει μεγάλα βυζιά, μεγάλο κώλο και αρκετά κιλά στην κοιλιά και στη μέση της. Εκείνη που γνωρίζοντας τι γουστάρει ο άντρας που έχει δίπλα της, τον απειλεί ότι θα ξεκινήσει δίαιτα αν δεν της κάνει τα χατήρια!

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να διαφωνήσετε, καθώς, εκείνοι που έχουν πάει με γυναίκες που τα ‘χουν τα κιλάκια τους, λένε ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Πήγες μια φορά μαζί της; Ολο τέτοιες γυναίκες θα θέλεις στο κρεβάτι σου...

Θα έκανες Σεξ με ένα Sex Robot;
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Λέμε Αντίο στον Μάιο με Σόλο - Σεξ
Η Γειτόνισσα με τη Φλογερή Κορμάρα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: