Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ποιο Είναι το Σωστό Μέγεθος για το Πουλί σου...Εχεις θέμα με το μέγεθος; Νομίζεις ότι το πουλί σου θα έπρεπε να είχε κάποιους πόντους παραπάνω και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι κομπλεξικά όταν πέφτεις στο κρεβάτι με το άλλο σου μισό;

Αντρες, ρε παιδί μου... άντρες! Που αντί να τα γράψουν όλα στ’ αρχίδια τους και να επικεντρωθούν στο να μας δώσουν ευχαρίστηση, τους πιάνει πονοκέφαλος για το μέγεθος του κάτω κεφαλιού τους.

Εντάξει, ένα πουλί στο μέσο όρο ή και λίγο παραπάνω, είναι ωραίο να το βλέπεις, αλλά, όπως και να ‘χει ένα πουλί, ότι μέγεθος και να έχει μπορεί να μας δώσει ευχαρίστηση.

Για του λόγου το αληθές και για να μην νομίσετε, αγόρια μου, ότι μόνο εγώ παίρνω και γουστάρω ότι να ‘ναι, ακούστε τι λέει και η Blithe Velour (είναι αυτή που σας δείχνω στις φωτό), η οποία είναι σαδομαζοχίστρια και ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα στο μπουρδέλο Ranch Sheri στη Νεβάδα.

Ακούστε τι λέει η... εμπειρογνώμονας για τους μύθους, σχετικά με το μέγεθος.

1: Υπάρχει ένα ιδανικό μέγεθος για το πουλί σου

   

«Εχω δει πολλές ψωλές. Σε όλα τα σχήματα, τα μήκη, τα πλάτη και τα χρώματα. Μερικές κυρτές προς τα πάνω, άλλες προς τα κάτω και άλλες να στρίβουν στο πλάι.

Αλλες έχουν σχεδόν το μέγεθος του βραχίονά μου και άλλες το μέγεθος του αντίχειρά μου. Εχω ψωλές με μια απότομη στροφή σαν βρύση και άλλες σε σχήμα μανιταριού, με μεγάλο κεφάλι και λεπτό... κορμί.

Ενώ πολλοί θα σας ζαλίσουν με νούμερα προσπαθώντας να σας πουν πόσα εκατοστά είναι το ιδανικό μέγεθος, εγώ θα σας πω ότι, όσο το πουλί σας είναι υγιές, είναι ιδανικό για σεξ και μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα».

2: Το μέγεθος ικανοποιεί μια γυναίκα

   

«Το να έχεις ένα χοντρό ή μεγάλο πουλί δεν σημαίνει ότι είσαι και σπουδαίος στο σεξ.


Σύμφωνα με την εμπειρία μου, αυτό που μετράει περισσότερο είναι να επικεντρώνεσαι στο σώμα της συντρόφου σου, να μάθεις τις ανάγκες της και να προσέξεις σε ποιες κινήσεις σου ανταποκρίνεται θετικά.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, αν ασκείς πίεση στα σωστά σημεία και έχεις το σωστό ρυθμό θα την ικανοποιήσεις απόλυτα.

Επίσης, πρέπει να χρησιμοποιείς περισσότερα... όργανα και όχι μόνο το πουλί σου. Δηλαδή το στόμα και τα χέρια σου, αλλά και sex toys.

Για να το θέσω απλά: Oταν μιλάμε για σεξουαλική ικανοποίηση, μόνο ένα μεγάλο πουλί είναι ένα φτωχό υποκατάστατο ενός τολμηρού και ικανού εραστή».

3: Οι γυναίκες κουτσομπολεύουν το μέγεθος

   

«Οταν οι γυναίκες μιλάμε μεταξύ μας για τις σεξουαλικές μας περιπέτειες, δεν κουτσομπολεύουμε το μέγεθος, αλλά τη συνολική απόδοση ενός άντρα.

Μας ενδιαφέρει ν’ ακούσουμε τη συνολική εμπειρία. Μιλάμε για τα κόλπα ή τα sex toys που χρησιμοποιήθηκαν και είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα κουβέντα από το μέγεθος.

Ειλικρινά, όταν μια γυναίκα περιγράφει ένα καλό σεξ, πολύ σπάνια θα μιλήσει για το μέγεθος ή την εμφάνιση που είχε το πουλί του συντρόφου της.

Καταλαβαίνετε ότι το μέγεθος δεν νοιάζει εμάς, οπότε γιατί πρέπει εσείς να ανησυχείτε τόσο»;

Τώρα, αν δεν πειστήκατε από την επαγγελματία και νομίζετε ότι θέλει να σας χαϊδέψει τ’ αυτιά, τι να πω; Μόνο μια συμβουλή μπορώ να σας δώσω.

Γυρίστε στην κορυφή της σελίδας, μπείτε στο Sizegain+, αποφασίστε πόσους πόντους θέλετε να προσθέσετε και κάντε την παραγγελία σας.

 

Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού
Οι Γυναίκες θέλουν Περισσότερο Σεξ
Η Γειτόνισσα με Φετίχ το Spanking
Τι είναι η Καλοκαιρινή Τσουτσούνα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: