Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πόσο Μεγάλη Τσούλα μπορεί να γίνει η Γυναίκα...Πόσο τσούλες μπορούμε να γίνουμε μερικές φορές... Τόσο πολύ, που μετά τα θυμόμαστε και θέλουμε ν’ ανοίξει η γη και να μας καταπιεί και άλλες, που οι αναμνήσεις αυτές μας κάνουν να αισθανόμαστε υπέροχα και να λέμε, «πάλι καλά που το ‘κανα κι’ αυτό».

Ολες θα έχουμε τέτοιες αναμνήσεις και κάποιες φορές τις εκμυστηρευόμαστε με άλλες... τσούλες και λέμε τα δικά μας.

Εδώ θα σας παραθέσω τις... περιπέτειες 19 γυναικών, όπως τις αποκάλυψαν, ανώνυμα, εννοείται, στο Playboy και θα βρείτε μερικές που ούτε σενάριο σε τσόντα δεν θα γραφόταν.1 Εκανα στριπ τιζ στον πάγκο του μπαρ και από κάτω ήταν τρεις άντρες που με κοίταζαν και μου έβαζαν λεφτά στο σλιπάκι μου. Δεν είμαι στριπτιζέζ, απλώς το έκανα για πλάκα.

2 Πήδαγα δύο φίλους και ο καθένας ήθελε να το κρατήσει μυστικό από τον άλλο. Κράτησε μέχρι που έφυγαν και οι δύο από την πόλη. Πολλές φορές, την ώρα που έφευγε ο ένας από το κρεβάτι, ερχόταν ο άλλος. Η πλάκα ήταν τα ψέματα που έλεγε ο ένας στον άλλον, όταν ερχόντουσαν να πηδήξουν.3 Εκανα σεξ στο καπό μιας Ferrari σε ένα δρόμο στο Las Vegas. Δεν ήταν δικό μας αμάξι, αλλά κάποιου άγνωστου. Πολλοί σταματούσαν και μας κοιτούσαν. Δεν μ’ ένοιαζε... Ημουν μεθυσμένη, νέα και... βρισκόμουν στο καπό μιας Ferrari.

4 Κάποτε βγήκα ραντεβού με έναν τύπο που τον έλεγαν Jon. Μετά το ραντεβού, γυρίσαμε σπίτι μου, είδαμε μια ταινία και πηδηχτήκαμε τρεις φορές. Εκείνος έφυγε ύστερα από μια ώρα, αλλά εγώ ήμουν καυλωμένη και έτυχε να μου στείλει μήνυμα ένας τύπος (που τον έλεγαν John) με τον οποίο μιλάγαμε που και που και με ρώτησε τι έκανα...
Τέλειωσα τη βραδιά κάνοντας σεξ με τον Jon και τον John. Σίγουρα, ότι πιο πρόστυχο έχω κάνει!5 Ημουν στο σπίτι μιας κοπέλας που είχα γνωρίσει σε ένα πάρτι. Οταν εκείνη κοιμήθηκε, πήδηξα το γκόμενό της, ενώ εκείνη κοιμόταν δίπλα μας.

6 Εκανα σεξ στις κατακόμβες στο Παρίσι με δύο διαφορετικούς άντρες. Πρώτα με τον ένα και ύστερα από μισή ώρα με τον άλλο. Με τον πρώτο είχαμε μιλήσει κανα δεκάλεπτο, με τον άλλο δεν είπαμε και πολλά. Ηταν φίλοι, οπότε, υποθέτω, ότι αν δεν το είχαν συζητήσει τότε, σήμερα σίγουρα θα το ξέρουν.7 Κάποτε έδειξα τα βυζιά μου για να μου δώσουν ένα σάντουιτς Panini.

8 Ημουνα μια καθολική μαθήτρια. Πήρα πίπα σε έναν από τους φίλους μου στο εξομολογητήριο της καθολικής εκκλησίας που ήταν δίπλα στο σχολείο μας. Ηταν πίσα σκοτάδι μέσα στον ξύλινο θάλαμο, οπότε ύστερα από λίγο βγήκαμε και χαμουρευτήκαμε σε άλλα σημεία της εκκλησίας. Υστερα από καιρό μου είπε ότι αισθανόταν πολλές ενοχές γι’ αυτό, αλλά εγώ δεν ένοιωσα ποτέ έτσι. Θα πήγαινα και στην κόλαση για κάτι τέτοιο...

9 Εκανα σεξ στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενός φίλου μου και με γέμισε πιπιλιές στο λαιμό. Μετά πήγα με τον γκόμενό μου σε ένα πάρτι. Εκρυβα συνέχεια το λαιμό μου και δεν πρόσεξε τα σημάδια. Μετά πήγαμε σπίτι του και κάναμε σεξ, αλλά του ζήτησα να σβήσει τα φώτα. Μου έκανε κι’ εκείνος πιπιλιές και όταν τελειώσαμε, νόμιζε ότι όλα τα σημάδια ήταν δικά του.10 Εβγαλα έξω το πουλί του φίλου μου σε ένα πάρτι και του πήρα πίπα δίπλα στο τζάκι για να βλέπουν όλοι και να διασκεδάσουν.

11 Εκανα παρτούζα με τρεις άγνωστους άντρες και είχα αφήσει επίτηδες τη webcam ανοιχτή.

12 Γνώρισα έναν τύπο στο μπαρ που ήταν τύφλα. Πήγαμε στο σπίτι του και εκεί έμενε και ο δίδυμος αδελφός του, που ήταν ολόιδιος και ήταν κι’ εκείνος πιωμένος. Πηδήχτηκα μαζί τους ταυτόχρονα. Δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή μου. Ισως δημιούργησα οικογενειακό πρόβλημα.13 Πήγα στο σπίτι ενός τύπου μετά το μπαρ, αρχίσαμε να πηδιόμαστε μπροστά στον συγκατοικό του, ύστερα κάναμε παρτούζα με τον συγκάτοικό του, βασικά τα ξεσκίσαμε όλα. Είχα να πηδηχτώ έτσι, έναν ολόκληρο χρόνο. Ενα one night stand που πέτυχε απόλυτα.

14 Οταν ήμουν στο Λύκειο, πήρα μία πίπα σε ένα αγόρι, στο πάρκινγκ των λεωφορείων ενός ιδρύματος που είχαμε επισκεφθεί για ένα σεμινάριο για την εγκράτεια. Τον είχα γνωρίσει μόλις πριν από 15 λεπτά.

15 Μόλις με είχε παρατήσει ο γκόμενός μου και πήγα σε ένα fetish club, κοντά στο σπίτι μου, όπου έγινα λιώμα και γύρισα στο σπίτι με δυο ακόμα γυναίκες κι’ έναν άντρα. Θυμάμαι αμυδρά ότι ήπιαμε λίγο ακόμα, ότι ήμαστε όλες γυμνές και κάτι κάναμε, ότι πήρα μία πίπα στον άντρα και μετά ξεράθηκα.

16 Διακοπές του Πάσχα 2009: Πηδηχτήκαμε με έναν άγνωστο μέσα σε μια χημική τουαλέτα.17 Γυρίσαμε σπίτι με τη φίλη μου και δύο γκόμενους μετά το μπαρ. Στα μισά της βραδιάς αποφασίσαμε να αλλάξουμε παρτενέρς. Εχασα όλο μου τον αυτοσεβασμό εκείνο το βράδυ. Ενοιωσα ξετσίπωτη.

18 Πηγαίνω με όποιον άντρα μου ζητάει σεξ ευγενικά και δεν μυρίζει. Νομίζετε ότι με αυτό με κάνει πουτάνα;

19 Εκανα σεξ με την ξαδέλφη μου όταν μέναμε στο σπίτι του πατέρα της.

Τι λέτε τσουλίτσες μου... Βρήκατε καμιά ιστορία που να ταιριάζει στη δικιά σας;

Βρείτε τις 7 Διαφορές
Vivian: Ενα Ζουμερό Κορμί με Καμπύλες
Ενας... Κύκνος με Κόκκινα Μαλλιά
Θα έκανες Σεξ με ένα Sex Robot;
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: