Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πως θα τραβήξεις μια... Hi Tec Μαλακία!



Λοιπόν παλικάρια μου, τι σας έχω; Το απόλυτο... εργαλείο για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όταν βρισκόμαστε εμείς και η χούφτα μας!

Επειδή, κακά τα ψέματα, η αυτοϊκανοποίηση... παίζει, έχουμε το δικαίωμα να τη ζήσουμε σε όλο της το μεγαλείο και να ψαχνόμαστε για το πως θα ζήσουμε συναρπαστικούς οργασμούς.

Σε αυτό το τελευταίο έχουμε δίπλα μας την τεχνολογία, η οποία φροντίζει να μας δίνει βοηθήματα για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Είναι λίγες μέρες που πήρα στα χέρια μου το Hot Octopuss Pulse II Solo και το Hot Octopuss Pulse Duo.

Για όσους δεν την έχουν ακουστά, η Hot Octopuss είναι μια προχωρημένη βιομηχανία sex toys στην Αγγλία, η οποία ασχολείται περισσότερο με την ανδρική ευχαριστήση. Στην περίπτωση όμως του Pulse η εταιρεία αποφάσισε να βγάλει και έκδοση για ζευγάρια, το οποίο γενικά είναι καλό πράγμα όταν μιλάμε για sex toys.



           Το Pulse II Solo απευθύνεται στους άντρες.

           Το Pulse II Duo χρησιμοποιείται και από ζευγάρια.

Η solo εκδοχή του Pulse II είναι ένας δονητής για άνδρες, που κουκουλώνει ή αλλιώς θα έλεγα ότι αγκαλιάζει το πέος. Αυτό το σχήμα τον διαφοροποιεί πολύ σε σχέση με τα κλασικά αυνανιστήρια. Οσοι το δοκιμάσουν θα δουν ότι η λειτουργία του θυμίζει αρκετά την χούφτα.. με τη διαφορά ότι μιλάμε για μια πολύ εξελιγμένη φάση αυνανισμού. 



Ολη τη δουλειά την κάνει το ταλαντευόμενο έλασμα που είναι ενσωματωμένο στον Pulse II, το οποίο προκαλεί έντονη διέγερση απευθείας στο (ας το πούμε επιστημονικά) χαλινό του πέους, ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία στο όργανο του άντρα.

Από την υφή αλλά και από τη χρήση καταλαβαίνεις αμέσως ότι ο Pulse II ανήκει σε κορυφαία κατηγορία: Είναι φτιαγμένος από ματ σιλικόνη και πλαστικό ABS, άρα είναι ασφαλής για το σώμα και δεν έχει δυσάρεστες οσμές. Επίσης είναι αδιάβροχος, με αποτέλεσμα να καθαρίζεται εύκολα. Το πακέτο περιλαμβάνει φυσικά και έναν USB φορτιστή.



Τέλος με τις συστάσεις, πάμε τώρα στη χρήση. Πρώτα απ’ όλα τον φορτίζουμε. Κατόπιν είναι έτοιμος για χρήση όποτε θέλουμε.  Για όσους τον πρωτοδοκιμάσουν συνιστώ να το πάνε με το μαλακό. Ο Pulse ΙΙ έχει εννέα ρυθμίσεις για την ένταση, αλλά καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς τα χαμηλότερα επίπεδα, για μεγαλύτερη διάρκεια και απόλαυση. Επίσης διαθέτει πέντε διαφορετικά μοντέλα δονήσεων ώστε να ξεφεύγεις από τη μονοτονία του κλασικού πάνω – κάτω της χούφτας.

Οι οδηγίες λένε ότι μπορείς να τον χρησιμοποίησεις και χωρίς να τον βαστάς με το χέρι σου, αλλά είναι προτιμότερο, να τον κρατάς, γιατί σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις τον έλεγχο. Επίσης δεν ξεχνάμε να βάζουμε μπόλικο λιπαντικό, γιατί δίνει πολύ πιο ωραία αίσθηση.



Το καλό με τον Pulse II είναι ότι όταν αλλάζεις το μοντέλο της δόνησης δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις ξανά την ένταση, καθώς τη διατηρεί, με αποτέλεσμα να μην σε ξενερώνει.

Ο οργασμός που σου δίνει είναι έντονος, γιατί τη στιγμή που φτάνεις να τελειώσεις, συνεχίζει να δονείται με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κρατηθείς.

Καιρός για δύο

 


Ο νέος Pulse II Duo, όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα είναι φτιαγμένος για δύο. Και αυτός φοριέται στο πέος, είναι hands free και έχει ακόμη περίσσοτερα μοντέλα δονήσεων σε σχέση με τον Solo. Το έξτρα αξεσουάρ του όμως είναι το τηλεκοντρόλ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στη γυναίκα να επιλέξει το μοντέλο της δόνησης, όπως και την ένταση.



Στην αρχή προτείνω η ένταση να εναι στα χαμηλότερο επίπεδα και να αυξάνει σταδιακά, όσο η γυναίκα κοντεύει να φτάσει στον οργασμό, καθώς ο άντρας δεν μπορεί να κρατηθεί με τίποτα.

Η εμπειρία που προσφέρει στη γυναίκα μοιάζει κάπως με αυτην που νιώθει όταν χρησιμοποιούμε δονούμενο δαχτυλίδι, μόνο που με τον Pulse II Duo η ένταση του οργασμού δεν συγκρίνεται. Για να πω και μια ανατομική λεπτομέρεια, κατά τη διάρκεια του σεξ με αυτό το sextoy δεν έχουμε ολοκληρωτική διείσδυση, μόνο το επάνω μέρος του πέους μπαίνει μέσα και επειδή ο σχεδιασμός του  επιτρέπει να προσφέρει δονήσεις όχι μόνο σε ένα σήμειο, αλλά στην ευρύτερη περιοχή, ο οργασμός γίνεται πολύ πιο έντονος.


 
TIPS

    Οταν χρησιμοποιείται από ζευγάρι η ιδανικότερη στάση είναι η γυναίκα on top

    Επίσης και το ιεραποστολικό είναι μια στάση που βολεύει πολύ

    Ο Pulse II και ο Duo είναι αδιάβροχος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από τον άντρα, είτε από το ζευγάρι στη ντουζιέρα


 
Μετά τη χρήση, ο καθαρισμός του είναι πανεύκολος, καθώς είναι αδιάβροχος. Μπορείς να τον καθαρίσεις με σαπούνι και νερό και αν θες μετά μπορείς να τον περάσεις και με ένα ειδικό καθαριστικό για sex toys. Απλώς, μετά τη χρήση αποθήκευσέ τον αμέσως, γιατί τραβάει τη σκόνη σαν τρελός...

Οσο για τον θόρυβο, δεν είναι πολύ έντονος, ούτε όμως πολύ σιγανός. Θα πω ότι σίγουρα δεν σε αποσυντονίζει από αυτό που κάνεις...



Τσαγκαροδευτέρα: Ωρα για Titty Drop
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Τι μας ζητάνε στο Σεξ Τουρίστριες από 21 Χώρες
Σόλο-Σεξ: Μεγάλο Δώρο για την Ανθρωπότητα!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: