Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Γιατί οι Straight Γυναίκες βλέπουν Λεσβιακό ΠορνόΣύμφωνα με μία έρευνα που έκανε το Pornhub στη database του site, το 2014, η αναζήτηση «lesbian», ήταν μακρά η πρώτη, ανάμεσα στις προτιμήσεις των γυναικών χρηστών.

Παράλληλα, οι γυναίκες αναζήτησαν την κατηγορία «girl on girl» σε ποσοστό 445% περισσότερο από τους άντρες.

Επίσης, η αναζήτηση «lesbian seduces straight girl» (λεσβία ξελογιάζει straight κοπέλα), αυξήθηκε κατά 328% από το 2013 έως το 2014, ανάμεσα στις γυναίκες χρήστριες του site.

Γιατί όμως οι straight γυναίκες ψάχνουν τόσο πολύ το λεσβιακό πορνό;Η Karen, τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, ψάχνει για νέα βίντεο στις κατηγορίες που της αρέσουν: Big breast play (παιχνίδια με μεγάλα βυζιά), Squirting (γυναίκες που χύνουν), Lesbian.

Πρόσφατα είδε ένα βίντεο το οποίο την έκανε και τέλειωσε αμέσως: δύο γυναίκες που δεν είχαν στητά, ψεύτικα βυζιά, αλλά φαινόντουσαν πραγματικές, καθημερινές γυναίκες. Ηταν στο κρεβάτι και φιλούσε και χάιδευε η μία την άλλη.

«Ηταν πολύ ωραίο», λέει η 35χρονη, «Αισθησιακό. Με έκανε να τελειώσω γρήγορα, καθώς έλκομαι από το which is girl-on-girl».

Αλλά η Karen είναι ετεροφυλόφιλη.Η Vickie λέει ότι της αρέσει πολύ. Δεν το έχει κάνει ποτέ με γυναίκα, ούτε που της έχει περάσει από το μυαλό, αλλά θεωρεί ότι το λεσβιακό πορνό της ταιριάζει και βλέπει ταινίες τρεις με τέσσερις φορές το μήνα, αρκετές από αυτές με τον άντρα της.

Ψάχνει ταινίες στις οποίες παίρνουν μέρος λεπτές γυναίκες, με μακριά μαλλιά και ωραία νύχια.

Η 46χρονη, δεν έχει νοιώσει έλξη για γυναίκα στη ζωή της και όπως λέει, «Το πορνό με λεσβίες είναι φαντασίωση».

Για άλλες γυναίκες, το λεσβιακό πορνό είναι λίγο πιο περίπλοκο, καθώς  τις βοηθάει να εκφράσουν ένα κομμάτι της σεξουαλικότητάς τους, το οποίο, αν δεν υπήρχε το online porn, θα έμενε καταπιεσμένο.Για παράδειγμα η Karen, η οποία είχε αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά της όταν ήταν 20 χρονών. Σήμερα αυτοπροσδιορίζεται ως straight, αλλά λέει ότι θα ήθελε να κάνει σεξ με μια γυναίκα, αλλά είναι πολύ άτολμη να το επιχειρήσει.

«Δεν το έχω κάνει, αλλά το σκέφτομαι. Αγχώνομαι και ντρέπομαι πολύ, οπότε δεν νομίζω ότι πρόκειται να το κάνω», λέει η Karen.

«Τα στατιστικά στοιχεί λένε ότι το 1/3 των χρηστών που βλέπουν πορνό, είναι γυναίκες και οι straight γυναίκες βλέπουν λεσβιακό πορνό», λέει η σεξολόγος Kimberly Resnick Anderson, στη «The Huffington Post».
 
Γιατί;

Για πολλές γυναίκες το λεσβιακό πορνό είναι μια ευκαιρία για να νοιώσουν πως θα ήταν αν το έκαναν με μια άλλη γυναίκα.Γι’ αυτές, που βλέπουν ταινία με δύο οι και περισσότερες γυναίκες, είναι καθαρά θέμα φαντασίωσης και όχι επιθυμίας για να το κάνουν στην πραγματικότητα.
 
«Αυτό είναι το επίτευγμα του ίντερνετ. Διώχνει τις αναστολές των ανθρώπων. Αισθάνονται ελεύθεροι να ψάξουν για πράγματα, τα οποία δεν σημαίνει ότι θα ήθελαν απαραιτήτως να κάνουν στην πραγματική τους ζωή, αλλά τους συναρπάζει να τα βλέπουν, ή μαθαίνουν από αυτά», λέει η Resnick Anderson.

Σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των γυναικών που προσφεύγουν στο λεσβιακό πορνό, έχει να κάνει με πολύπλοκα ζητήματα στο σεξ, τη σεξουαλική φαντασίωση. Επίσης ότι στο λεσβιακό πορνό, κυριαρχούν περισσότερη ώρα οι σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες θέλουν όλες οι γυναίκες και με αυτές μπορούν να φτάσουν στην απόλυτη ικανοποίηση.

Για παράδειγμα, το στοματικό σεξ.

«Ενα 70 με 80% των γυναικών, δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με τη διείσδυση, οπότε το στοματικό σεξ τους είναι απαραίτητο και το βρίσκουν πιο ερωτικό.Στο λεσβιακό πορνό δίνεται περισσότερη έμφαση στο foreplay και στη διέγερση του στήθους και είναι πιο τρυφερό και οικείο για τη γυναίκα. Ενώ στο straight πορνό, ξεκινάει αμέσως το πήδημα και εξαντλείται σε αυτό», λέι η Resnick Anderson.

«Μου αρέσει να βλέπω συγκεκριμένα πράγματα», λέει η Vickie. «Κυρίως να γλείφει η μία την άλλη και να χρησιμοποιούν sex toys». Το straight πορνό που βλέπει, όπως λέει, επικεντρώνει στη διείσδυση και της αφήνει την αίσθηση ότι όταν ένας άντρας γλύφει μία γυναίκα, είτε το κάνει με βαριά καρδιά, είτε δεν ξέρει πως να το κάνει.

«Νομίζω ότι μόνο οι γυναίκες ξέρουν τι ακριβώς θέλει μία γυναίκα. Πως θέλει να της το κάνουν για να το απολαύσει», λέει η 46χρονη, η οποία, όταν βλέπει μία γυναίκα να γλύφει μία άλλη, στο 90% των περιπτώσεων σκέφτεται ότι είναι εκείνη που δέχεται το γλείψιμο.Μία άλλη γυναίκα, η Hilary, λέει ότι χρησιμοποιεί το λεσβιακό πορνό, ως εκπαιδευτικό εργαλείο για να καταλάβει ο σύντροφός της τι πρέπει να κάνει.

«Νομίζω ότι οι άντρες σκέφτονται κάπως έτσι: Αν βάλω τα δάχτυλά μου, ή το πουλί μου, θα φτάσει σε οργασμό», λέει η 50χρονη. «Μπορώ λοιπόν με το λεσβιακό πορνό να του δείξω, ότι δεν φτάνει το να μπαινοβγαίνει μέσα μου και πως υπάρχουν άλλα σημεία στο κορμί μου που πρέπει να ερεθίσει και όχι μόνο το μουνί μου. Βλέπω πορνό μαζί του και μου λέει: Θα είναι ωραίο να παίξω με τα βυζιά σου».

Οπως είπαν και οι τρεις γυναίκες, αν το straight πορνό περιείχε περισσότερα από αυτά που ψάχνουν οι γυναίκες - ερωτικά παιχνίδια, στοματικό σεξ και πραγματικούς και όχι θεατρινίστικους οργασμούς - θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον.Γι’ αυτό κι εκείνες βλέπουν ταινίες girl on girl.

Το λεσβιακό πορνό παρέχει στις γυναίκες την καλύτερη προσέγγιση για το τι ποθούν πραγματικά στην πραγματική τους ζωή: Την αίσθηση της πραγματικής απόλαυσης. Εναν έμπειρο παρτενέρ.

Με άλλα λόγια, το καλό σεξ.

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Τη χάσαμε τη Γειτόνισσα Πατριώτη!
Suzy Cortez: Messi Αγάπη μου σήκωσέ το
Butts: Mega Αφιέρωμα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: