Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Η πρώτη νύχτα του γάμου δεν τελειώνει χωρίς γαμ..ι (μπά...)

«Στην πατρίδα μου λέμε... Η πρώτη νύχτα του γάμου δεν τελειώνει χωρίς γαμήσι»
Βλαδίμηρος Πούτιν

Στην πραγματικότητα ο Ρώσος Πρόεδρος δεν μίλησε ποτέ τόσο χύμα μπροστά στην Μέρκελ για το τι συμβαίνει την πρώτη νύχτα του γάμου...Η τρολιά που έκανε το γύρο των ελληνικών blogs είναι απλά ένα μονταρισμένο βίντεο από συνέντευξη τύπου των δυο τους το 2013, τότε που οι δύο ηγέτες ήταν αρκετά αγαπημένοι. Το αστειάκι που είπε ο Πούτιν πάνω-κάτω μεταφράζεται: «ό,τι και αν κάνεις την πρώτη νύχτα του γάμου το αποτέλεσμα πρέπει να είναι το ίδιο».Ομως η ρώσικη παροιμία που πέταξε ο πρόεδρος είναι μεν κλασική αλλά δεν κολλάει και τόσο στα σημερινά δεδομένα.  Πολλοί νιόπαντροι μετά το χορό του Ησαΐα, τις φωτογραφίες, τις χαιρετούρες και τη δεξίωση προτιμούν να την πέφτουν για ύπνο.

Πρόσφατο γκάλοπ που έγινε για το αν το κάνουν τα ζευγάρια μετά την τελετή έδειξε ότι το ένα τέταρτο ΔΕΝ. Τα ίδια είχε δείξει και παλιότερη έρευνα που δημοσιεύτηκε στην «Daily Telegraph» και έλεγε ότι ενώ το 90% των νιόπαντρων ζευγαριών θέλει να κάνει σεξ μετά το γάμο, μόνο το 1 στα 4 τα καταφέρνει. Αλλη έρευνα (που δημοσιεύτηκε από την «Daily Mail») έδειχνε ότι για κάποιον λόγο μόνο οι μισοί κάνουν σεξ μετά το γάμο.

Τι συμβαίνει;

1.Σκνίπα ο γαμπρός 24%

2.Πτώμα η νύφη 16%

3.Τύφλα η νύφη 13%

4.Κάποιος έπρεπε να προσέχει τα παιδιά 11%

5.Καυγάς ζευγαριού στη δεξίωση 9%

6.Έπρεπε να φύγουν για το γαμήλιο ταξίδι 9%

7.Το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί 7%

8.Πτώμα ο γαμπρός 4%

9.Δεν ήθελε κανείς από τους δύο 4%

Εννοείται βέβαια ότι ο γαμπρός και η νύφη το έχουν κάνει αμέτρητες φορές πριν το γάμο, όμως σ’ αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά που σώνει και καλά πρέπει είναι πολύ ρομαντική και "καυτή" συμβαίνουν διάφορες καταστροφές που μπορεί να οφείλονται και σε "μάτι"...

Τι λένε οι νύφες:

«Ο πρώην άντρας μου στραμπούληξε τον αστράγαλό του καθώς χόρευε στη δεξίωση. Οι γονείς του ήρθαν στο ξενοδοχείο μας για να τον δουν. Περιττό να πω ότι το μόνο μουγκρητό που ακουγόταν ήταν το δικό του. Από τον πόνο...»

«Η μέρα ήταν δύσκολη. Έπρεπε να κάνουμε πολλά για το ταξίδι που θα ξεκινούσε την επόμενη μέρα. Φύγαμε από τη δεξίωση για το αεροδρόμιο. Μείναμε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο και τρώγαμε αποφάγια από τη δεξίωση γελώντας και σχολιάζοντας τα όσα έγιναν. Μετά πέσαμε απλά για ύπνο».

«Ο άντρας μου μέθυσε με σαμπάνια. Το σεξ ήταν άθλιο και μετά λιποθύμησε. Εγώ έβλεπα τηλεόραση. Τώρα είμαστε χωρισμένοι».

«Τσακωθήκαμε στη δεξίωση. Οι φίλοι του μέθυσαν με το που άνοιξε το μπαρ. Με κατηγόρησε ότι τους έδιωξα. Ηταν όλοι τους γαϊδούρια. Κοιμηθήκαμε σε χωριστά δωμάτια».

«Έβαλα ένα σέξι νυχτικό ειδικό για την περίσταση. Ομως ο άντρας μου ενδιαφερόταν περισσότερο να δει πόσα χρήματα είχαν οι φάκελοι που μας έδωσαν στο γάμο. Μέχρι που μου είπε ότι είμαστε πολύ κουρασμένοι για σεξ και παιχνιδάκια και πήγαμε απλά για ύπνο».

Τι είναι η Καλοκαιρινή Τσουτσούνα
Η Cicciolina χρεοκόπησε
Αυτή είναι η Λιλή η Σκανταλιάρα
Οι Πορνοστάρ που σάρωσαν στα AVN
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: