Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πως αλλάζει το πέος όσο μεγαλώνουμε

Ασπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ...λή, λέει ο λαός και κατά μία έννοια δεν έχει άδικο.
Πολλά πράγματα αλλάζουν όσο μεγαλώνουμε, αλλά εκείνο το οποίο μας προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι η αλλαγή στον τομέα της σεξουαλικότητας.

Και μπορεί ο Hugh Hefner να παρουσιάζεται ακόμα ντούρος (!) όμως οσο και να προσπαθεί δεν γίνεται να είναι τόσο ενεργός όσο ένας νεότερός του. Δεν λέμε ότι ένας 80χρονος δεν έχει επιθυμία για σεξ, αλλά υπάρχουν σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των χρόνων οι οποίες επηρεάζουν το πέος και τον τρόπο λειτουργίας του.

Οι αλλαγές αρχίζουν να γίνονται ορατές από την ηλικία των 30 ετών και είναι:

Το χρώμα: Η βάλανος του πέους αποκτά μια πιο παλ απόχρωση και γενικότερα το χρώμα δεν είναι τόσο έντονο όσο πιο πριν. Αυτό είναι φυσιολογικό και έχει να κάνει με τη μικρότερη ροή αίματος στην περιοχή.

Το μέγεθος:
Το πέος υπάρχει πιθανότητα να συρρικνωθεί με την πάροδο των χρόνων και μεταξύ της ηλικίας των 30 και 70 ετών, μπορεί να χάσει κατά μέσο όρο 1,5 πόντο, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Μερικά κιλάκια που παίρνουμε στο στομάχι και την κοιλιά μπορεί να δώσουν την εικόνα μεγαλύτερης συρρίκνωσης, αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα με λίγη δίαιτα. Επίσης, μικραίνει και η διάμετρος των όρχεων.

Η αίσθηση:
Μεγαλώνοντας το πέος γίνεται λιγότερο ευαίσθητο, με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να έρθει σε πλήρη στύση ή σε οργασμό. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό σε κάποιους άνδρες, ενώ πάλι άλλοι δεν ενοχλούνται ιδιαίτερα.Εκείνο που δεν γνωρίζουν αρκετοί άνθρωποι είναι ότι όπως οι γυναίκες περνούν την περίοδο της εμμηνόπαυσης, έτσι και οι άνδρες περνούν την περίοδο της ανδρόπαυσης. Τότε τα επίπεδα της τεστοστερόνης πέφτουν και είναι γνωστό ότι η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη που εκτοξεύει την επιθυμία.

Η ανδρόπαυση μπορεί να έχει επίσης και ψυχολογικές μεταπτώσεις, όπως άγχος ή κατάθλιψη, ενώ αυξάνει τον κίνδυνο για την εμφάνιση οστεοπόρωσης και καρδιακών επεισοδίων. Πάντως η ανδρόπαυση δεν «χτυπάει» όλους τους άνδρες.

Επίσης, μία κακή διατροφή με προϊόντα φαστ-φουντ, ενώ φαινομενικά δεν επηρεάζει τους νέους, όσο προχωράει η ηλικία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική: βουλωμένες αρτηρίες, πάχος, χοληστερίνη, υπέρταση, καρδιαγγειακά επεισόδια και διαβήτης. Και το επιπλέον κακό είναι ότι οι παραπάνω καταστάσεις εμποδίζουν το αίμα να φτάσει στη γεννητικά όργανα...

Και όλα αυτά δεν τα επισημαίνουν οι γιατροί για να τρομάξουμε, αλλά για να προσέξουμε και να μπορούμε πάντα να ευχαριστιόμαστε το σεξ, καθώς όπως λένε και οι μεγάλοι σε ηλικία: "όσο μεγαλώνεις, το σεξ γίνεται καλύτερο".Οι Ινδές είναι Γυναίκες... Φωτιά!
Γειτόνισσα Milfάρα Παχουλή και Πρόστυχη
Τι σημαίνει να δεις Ονειρο Μεγάλα Βυζιά
Κυριακάτικο... Βυζοξύπνημα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: