Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Σεξ κάθε Μέρα το Φάρμακο για την ερωτική επιθυμία

Σεξ κάθε μέρα, ακόμα και αν στην αρχή δυσκολευθούν, λένε οι ειδικοί, όταν έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα, απώλεια της ερωτικής επιθυμίας ανάμεσα στο ζευγάρι.
«Πριν από δύο χρόνια, με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε να κάνουμε σεξ κάθε μέρα. Ο λόγος απλός. Μετά την άφιξη του πρώτου παιδιού μας ήμασταν τόσο εξουθενωμένοι, σταματήσαμε εντελώς να κάνουμε σεξ. Εγώ ήμουν 33 ετών, εκείνη 30 και η ερωτική μας ζωή χρειαζόταν κάτι δραστικό», γράφει ο δημοσιογράφος Τιμ Σκοτ των «Τάιμς» του Λονδίνου, όπως διαβάζουμε στο άρθρο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».
«Η απουσία του σεξ είναι ένας ισχυρός αλλά αθόρυβος εχθρός», συνεχίζει. «Διαβρώνει σιγά-σιγά τα πιο σημαντικά στοιχεία της σχέσης- εμπιστοσύνη, οικειότητα, πάθος, σεβασμό και εάν δεν το αντιμετωπίσεις μπορεί να καταστρέψει την αγάπη. Είμαι πεπεισμένος ότι πολλοί άνθρωποι χωρίζουν επειδή ξεχνούν να κάνουν έρωτα με τον/τη σύντροφό τους.
Όσο λιγότερο κάναμε, τόσο χειρότερα το κάναμε. Στο τέλος, το σεξ διαρκούσε μόνο λίγα λεπτά, τις σπάνιες φορές που το αποφασίζαμε. Βέβαια μια από τις ανισότητες των φύλων είναι ότι ασχέτως με το πόσο κακό είναι το σεξ, οι άνδρες σχεδόν πάντα φτάνουν σε οργασμό, οπότε γυρνούν από το άλλο πλευρό και κοιμούνται. Η λύση στο πρόβλημα είναι να προκαλέσουν πρώτα οργασμό στη σύντροφό τους, κάτι όμως που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.
Όταν η γυναίκα μου μού ψιθύρισε την Πρωτοχρονιά ότι η απόφασή μας για το 2006 θα πρέπει να είναι να κάνουμε σεξ κάθε ημέρα, αρχικά αισθάνθηκα τρόμο. Θα θυμάμαι για πάντα την πρώτη νύχτα. Το σεξ τελείωσε σχεδόν πριν αρχίσει.
Η γυναίκα μου ψιθύρισε: «Μην ανησυχείς, θα βελτιωθεί. Χρειαζόμαστε εξάσκηση». Αυτό ακριβώς μου είχε πει και το πρώτο κορίτσι με το οποίο έκανα έρωτα όταν ήμουν 18. Όμως η γυναίκα μου είχε δίκιο. Κάναμε σεξ κάθε μέρα τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο.


Καθώς οι εβδομάδες γίνονταν μήνες, έμαθα και πάλι να διατηρώ τον έλεγχο και η σύζυγός μου να έχει οργασμούς πιο γρήγορα. Έμεινε έγκυος. Στο τέλος του 2008, 15 μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας ήμασταν πάλι εξαντλημένοι και είχαμε κόψει το σεξ.
Καταφύγαμε στην ίδια συνταγή: αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα κάθε ημέρα. Και συνεχίζουμε...». Η Αυστραλή σεξοθεραπεύτρια Μπετίνα Αρντ υποστηρίζει ότι «πρέπει απλώς να το κάνετε, είτε έχετε διάθεση είτε όχι. Η επιθυμία είναι μια απόφαση. Χωρίς το σεξ, μπορεί να αναπτυχθεί χάσμα το οποίο διαβρώνει τους δεσμούς ενός ζευγαριού».

Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού
Τα... Υγρά Ονειρα κυριαρχούν στον Υπνο μας
Οι Γυναίκες θέλουν Περισσότερο Σεξ
Τι είναι η Καλοκαιρινή Τσουτσούνα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: