Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
4 Photos In Gallery
    

Fuck for Forest: Σεξ για να σώσεις τα δάση...

Το Fuckforforest.com (το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2004) είναι μία διαφορετική μη κερδοσκοπική οικολογική οργάνωση που συνδυάζει το homemade πορνό με την οικολογία. Η ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που γουστάρουν το σεξ και παράλληλα ενδιαφέρονται για το περιβάλλον έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια πάνω εκατοντάδες ακτιβιστές.  

Το πιασάρικο concept έχει ως εξής: Οσοι συμμετέχουν χρησιμοποιούν τη δύναμη και την ελευθερία της σεξουαλικότητας για να αντιτεθούν στην καταστροφή της φύσης. Για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο η ιστοσελίδα περιέχει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο των ακτιβιστών.

Ο καθένας μπορεί να στείλει το ερωτικό υλικό του στην ιστοσελίδα και να μπει στον αγώνα του Fuck for Forest. 


Oπως λένε οι ιδρυτές του Fuckforforest.com:

«Το FFF είναι κάτι περισσότερο από ένα σεξ-site. Στόχος μας είναι να σώσουμε τη φύση, είναι όμως σημαντικό για μας να δείξουμε την ομορφιά της φυσικής σεξουαλικότητας. Πιστεύουμε ότι μέσω μιας καλύτερης σχέσης ανάμεσα στην ψυχή μας και τη σεξουαλικότητά μας, μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητα γύρω μας. Ετσι μία ανοιχτόμυαλη σεξουαλική συμπεριφορά είναι ο τρόπος για να πετύχουμε τους στόχους μας και την ίδια στιγμή να έχουμε μία υπέροχη ζωή.

Η κακή σχέση των ανθρώπων με τη σεξουαλικότητά τους, έχει πολλά κοινά στοιχεία με την καταστροφή του περιβάλλοντος. Η σεξουαλικότητα είναι ένα πανέμορφο κομμάτι της φύσης. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το δώρο για να ρίξουμε φως στο τι συμβαίνει στον πλανήτη και να τον προστατέψουμε. Στόχος μας είναι ενώσουμε όσους περισσότερους ανοιχτόμυαλους ανθρώπους μπορούμε και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα οικολόγων εραστών.

Ο έρωτας δεν έχει κανόνες. Ο έρωτας είναι κανόνας!

Στον σύγχρονο κόσμο το σεξ και η ανοιχτή σεξουαλική συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτά. Το σεξ είναι για την κοινωνία κάτι, το οποίο θα πρέπει να κρατήσουμε κρυφό. Το σεξ είναι ακόμα μία από τις πρωταρχικής σπουδαιότητας ανάγκες μας, όσο και το φαγητό. Οταν αναγκαζόμαστε να κρύψουμε τη σεξουαλικότητά μας είναι σαν να αναγκαζόμαστε να κρύψουμε ότι τρώμε. Και η αναγκαστική "αποσιώπηση" αυτού του βασικού ενστίκτου μπορεί να είναι ο λόγος για αρκετές ανθρώπινες πνευματικές διαταραχές. Μια ανοιχτή θεώρηση της σεξουαλικότητας μπορεί να μας κάνει να αντιληφθούμε πιο φυσικά τη ζωή και το περιβάλλον και να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ξανά ισορροπία με τη φύση».

Πως όμως χρησιμοποιεί το FFF τα χρήματα που συγκεντρώνει;

«Αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα για να διαθέσουμε τα χρήματα σε διάφορους οργανισμούς, που σχετίζονταν με τη φύση της δουλειάς μας. Το νορβηγικό ίδρυμα για τα δάση αρχικά είχε πει ότι θα δεχόταν τα χρήματα. Οταν όμως το FFF τράβηξε την προσοχή των ΜΜΕ άλλαξαν γνώμη. Το WWF στη Νορβηγία και την Ολλανδία επίσης αρνήθηκε τα χρήματα. Φαινόταν ότι η ιδέα μας να βοηθήσουμε κάποιους καθιερωμένους οργανισμούς ήταν πιο δύσκολη από ότι φανταζόμασταν».

Πως αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα;

«Αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή με μικρότερους οργανισμούς και να βάλουμε μπρος τα δικά μας προγράμματα. Ξεκινήσαμε με το Εκουαδόρ όπου βοηθάμε τους αυτόχθονες, τους Shuar, με προγράμματα αναδάσωσης. Συνεχίσαμε με ένα πρόγραμμα στην Κόστα Ρίκα, όπου αγοράσαμε γη και δημιουργήσαμε προστατευόμενες περιοχές. Αγοράσαμε 55 εκτάρια τα οποία τώρα είναι προστατευμένα από τους άπληστους και αυτή είναι μόνο η αρχή. Δουλεύουμε για να βοηθούμε απ’ ευθείας τοπικά προγράμματα».

Korina, η Γόησσα
Σκανδιναβή, Web Cam Girl και Πρόστυχη!
Die Antwoord: Το «Καυτό» videoclip
«Καυτή» σαν τον Ιούλιο στην Αθήνα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: