Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ψάχνουν Γυναίκες από την Ασία στα Νησιά ΦερόεςΤους θυμάστε τους... ψαράδες, εκείνους από τα Νησιά Φερόες που μας κέρδισαν μέσα – έξω και μας άφησαν εκτός από το Euro 2016; Ε! Λοιπόν, οι κάτοικοι της νησιώτικης αυτής χώρας, έχουν πρόβλημα.

Και μάλιστα σοβαρό, καθώς τους έχει χτυπήσει η αγαμία στο κεφάλι και βλέπουν τον πληθυσμό τους να συρρικνώνεται. Τι έχει συμβεί; 50.000 είναι όλοι κι’ όλοι οι κάτοικοι της χώρας και οι άντρες είναι 2.000 περισσότεροι από τις γυναίκες.

Και πόσες φορές να πούνε οι άνθρωποι, «Δε γαμείς που δε γαμείς, πήγαινε για ψάρεμα»; Στο τέλος, θα τελειώσουν τα ψάρια από τη θάλασσα. ΄Η τι να κάνουν; Ν’ αγοράσουν ένα αυνανιστήρι ή μια Sex Doll και να τη βγάλουν μ’ αυτήν;

   

«Ψαράδες» τους λέμε, αλλά δεν είναι ηλίθιοι. Στράφηκαν λοιπόν στο ίντερνετ, σε site γνωριμιών και άρχισαν να ψάξουν νύφες, για να τις φέρουν στα νησιά, ώστε να μπορούν να πηδάνε οι άνθρωποι.

300 από αυτούς, βολεύτηκαν ήδη, καθώς έβαλαν στο σπίτι τους γυναίκες από την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες! Και εδώ είναι το εντυπωσιακό, αυτό που χρήζει διερεύνησης.

Διότι εγώ ξέρω ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις, μπαίνεις στα site που είναι γεμάτα Ρωσίδες, Λευκορωσίδες, Ουκρανές, Βουλγάρες, Ρουμάνες, που ζητάνε άντρα, εξασφάλιση και είναι διατεθειμένες να μεταναστεύσουν και να συνεχίσουν τη ζωή τους σε άλλη χώρα.Αλλά Ταϊλανδαζέζες και Φιλιππινέζες (ειδικά για τις τελευταίες, που την εθνότητά τους έχουμε συνδυάσει με τη λέξη υπηρέτρια); Ποιος ξέρει... Μήπως οι πρώτες ψάχνουν για πιο θερμά κλίματα και μεγαλύτερα πορτοφόλια; Ισως.

Διότι όπως και να το κάνουμε... Το πήδημα σ’ όλο τον κόσμο ίδιο είναι, αλλά οι πολιτισμικές οι διαφορές είναι τεράστιες. Είναι οι Ασιάτισες συνηθισμένες στο κρύο; Πόσο εύκολο είναι να μάθουν τη Φεροϊκή γλώσσα; Βάλτε και τις τεράστιες διαφορές στην κουζίνα...

Πάντως οι... ψαράδες επιμένουν και τα site που φιλοξενούν Ασιάτισες που ψάχνουν άντρες, έχουν πάρει φωτιά! Και στην προσπάθειά τους να βρουν γυναίκα, οι... ψαράδες έχουν τη συμπαράσταση της κυβέρνησης, η οποία υποδέχεται τις γυναίκες με ανοιχτές αγκάλες.

   

Εχει θεσπίσει, δε, προγράμματα εκμάθησης της Φεροϊκής και εξεύρεσης εργασίας, ώστε να διευκολύνουν την παραμονή τους και να τις βοηθήσει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Τώρα δεν ξέρω αν έχουν σκεφτεί ότι σε λίγα χρόνια οι κάτοικοι των Φερόε θα έχουν λίγο σχιστά ματάκια και το δέρμα τους θα έχει γίνει λίγο κιτρινωπό, αλλά άμα οι Ασιάτισες βγουν κορμάρες, αυτά είναι λεπτομέρειες.

Οπως τα δύο κορμιά που σας δείχνω. Την Ταϊλανδέζα Maria Ozawa στην αρχή και τη Φιλιππινέζα Lana Violet (με τις κόκκινες κάλτσες) στη συνέχεια.

Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Οι Χωρισμένες 50άρες γίνονται Λεσβίες
Πω, πω... Kayla!
Γυμνές Selfies μόνο με την Κυλότα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: