Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Το Σεξ, ο Βασιλιάς των Σπορ στους Ολυμπιακούς!Ποιο 100άρι, ποια 10.000μ. και ποιο τριπλούν; Οτι θέλουμε λέμε τώρα; Ο βασιλιάς των σπορ στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι ένας... Το σεξ!

Εμείς καθόμαστε μπροστά στις τηλεοράσεις και βλέπουμε τα κατορθώματα του Bolt και των άλλων μεγάλων αστέρων, ενώ για φανταστείτε να βλέπαμε σε απ’ ευθείας μετάδοση τις προσπάθειες και τις επιδόσεις τους μέσα στα δωμάτια του Ολυμπιακού Χωριού... Παγκόσμιο ρεκόρ τηλεθέασης!

Διότι, σας το λέω, το Ολυμπιακό Χωριό δεν είναι τίποτε άλλο, από ένα τεράστιο Sex Club, όπου 24 ώρες το 24ωρο, αθλητές, παράγοντες, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, προπονούνται στις ασκήσεις επί... κλίνης και συναγωνίζονται ποιος ή ποια θα πάρει τους περισσότερους/ες!Μπορεί εμείς να βλέπουμε τα άλματα στον στίβο, αλλά για τα... πραγματικά άλματα στο Ολυμπιακό Χωριό, δεν παίρνουμε χαμπάρι!

Της πουτάνας γίνεται. Ολοι πηδιούνται με όλους. Δυο – δυο, τρεις – τρεις, παρτούζες ολόκληρες, στα κρεβάτια, στο γκαζόν, ανάμεσα στα κτήρια. Καύλωσες; Πήδηξες. ΄Η πηδήχτηκες! Τόσο απλά. Δεν έχει μαλακίες εκεί...Και κάθε φορά, όλες οι ομάδες, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, όλοι οι επίσημοι, ξέρουν ποιοι και ποιες είναι οι πραγματικοί Ολυμπιονίκες στην κάθε διοργάνωση. Και ατύπως τους κρεμάνε το χρυσό, το ασημένιο και το μπρούντζινο μετάλλιο. Στο άθλημα του Σεξ!

Και βέβαια, οι επίσημοι φροντίζουν να τους προσφέρουν τα πάντα, ώστε να απολαύσουν το σεξ, γι’ αυτό δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στις ανέσεις που πρέπει να έχουν τα κτήρια στο Ολυμπιακό Χωριό και φροντίζουν να τους εξασφαλίσουν το ασφαλές σεξ, μοιράζοντας δωρεάν προφυλακτικά.Και οι Αγώνες του Ρίο, που ξεκινάνε σε λίγες μέρες, αρχίζουν ήδη με ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ. Στο Χωριό, μοιράστηκαν 450.000 προφυλακτικά για τους πάνω από 10.000 αθλητές και μερικές εκατοντάδες συνοδούς που για ένα μήνα θα καλύπτουν με τα βογγητά τους τους ήχους της σάμπα από τα κλαμπ της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης...

Και στη φετινή διοργάνωση οι υπεύθυνοι πρωτοτυπούν, καθώς ο ιός Zika είναι εκεί, απειλητικός και διέθεσαν και 100.000 γυναικεία προφυλακτικά, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.Το ότι γίνεται της... Πόπης στο Ολυμπιακό Χωριό, ακούστηκε πρώτη φορά το 1992, όταν ο Ολυμπιονίκης στο πινγκ-πονγκ Matthew Syed, μόλις τέλειωσαν οι Αγώνες της Βαρκελώνης, είχε πει: «Στη Βαρκελώνη, το σεξ επισκίασε τα σπορ. Μέσα σε δυόμισι βδομάδες το έκανα τόσες φορές, όσες δεν το είχα κάνει στην υπόλοιπη ζωή μου».

Αλλά και η Hope Solo, η τερματοφύλακας της εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, είχε δηλώσει στο Adam & Eve (το Sex Shop). «Το σεξ δίνει και παίρνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εβλεπα ανθρώπους να κάνουν σεξ παντού. Εξω, στο γκαζόν, ανάμεσα στα κτήρια...»Και δεν είναι μόνο αυτοί (δείτε τις εξομολογήσεις πολλών άλλων αθλητών).

Για να καταλάβετε τι γίνεται και γιατί το σεξ είναι ο βασιλιάς των σπορ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα σας πω ότι, ενώ το 1988 στη Σεούλ μοιράστηκαν 8.500 προφυλακτικά, στην επόμενη διοργάνωση, στη Βαρκελώνη, ο αριθμός έφτασε στις 90.000 και το 2004 στην Αθήνα τις 130.000. Για να μοιραστούν στους αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, 150.000 προφυλακτικά!

Πάμε Ρίο να γίνουμε εθελοντές; Στο σεξ, όχι στους Αγώνες...Ετσι διώχνουμε το Αγχος...
Τα... Υγρά Ονειρα κυριαρχούν στον Υπνο μας
Οι Ινδές είναι Γυναίκες... Φωτιά!
Το Καλύτερο Σεξ γίνεται στην Κουζίνα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: