Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Οι Ροζ Περιπέτειες του Tony Blair στη Μ. Ανατολή

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Cherie Blair, καθώς τα media επιμένουν ότι ο σύζυγός της και πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, την έκανε... τάρανδο.
Τα ισραηλινά μέσα αναφέρουν ανοικτά ότι ο Βρετανός έχει σχέση με μία από τις πλουσιότερες και πιο αντιπαθητικές γυναίκες στο Ισραήλ, την 51χρονη Ofra Strauss, που ηγείται μιας εταιρείας τροφίμων με αξία 1,5 δισ. €, οι υψηλές τιμές των προϊόντων της οποίας ξεσήκωσαν τις μεγαλύτερες πορείες διαμαρτυρίας στην ιστορία του Ισραήλ. Η 51χρονη μεγιστάνας χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της πριν από έναν χρόνο.
Η Strauss και ο Blair διέψευσαν τις φήμες και υποστήριξαν ότι δεν συμβαίνει τίποτε το πονηρό μεταξύ τους. Οι φίλοι του επίσης λένε ότι η κυρία Strauss είναι φίλη με τον πρώην πρωθυπουργό και με τη σύζυγό του.  Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέπτεται συχνά το Ισραήλ, καθώς έχει αναλάβει διαμεσολαβητικό ρόλο στην ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

Η Cherie πήρε το γράμμα...

Η σχέση τους άρχισε να απασχολεί τα μέσα όταν στην αρχή του 2011 ένας αρθρογράφος της Maariv, της έγκυρης καθημερινής εφημερίδας του Ισραήλ, δημοσίευσε ένα ανοιχτό γράμμα προς την σύζυγο του Blair, Cherie, προτείνοντάς της να διαλευκάνει τη σχέση του άνδρα της.
«Για να τα μαθαίνει η κυρία Blair...», ξεκινούσε το άρθρο και συνέχιζε: «Πολύ διακριτικά αυτό το Σαββατοκύριακο, το επίσημο αυτοκίνητο που έχει παραχωρηθεί στον Tony Blair, πέρασε την πύλη του σπιτιού της Ofra, το οποίο φυλάσσεται πολύ καλά από σεκιουριτάδες... Κακοπροαίρετοι άνθρωποι κάθε είδους με ειδοποίησαν ότι η επίσκεψη αυτή είχε σεξουαλικό χαρακτήρα, οπότε σας το αναφέρω για να το χειριστείτε προσωπικά».

Η βίλα με το Jacuzzi

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης στην κυρία Blair, ότι το σπίτι που επισκέφθηκε ο άνδρας της, έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης ανάμεσα στη ζωντοχήρα και τον δήμο της περιοχής καθώς η 51χρονη έφτιαξε στον κήπο ένα Jacuzzi χωρίς άδεια από τις αρχές.
Οταν ο απεστλμένος της εφημερίδας Daily Mail στο Ισραήλ έφτασε στη βίλα της Strauss και ζήτησε συνέντευξη, αμέσως βγήκε στο τηλέφωνο ο εκπρόσωπός της ο οποίος απείλησε να καλέσει την αστυνομία. «Κάνατε ένα μεγάλο λάθος», τους είπε. «Εδώ δεν είναι Αγγλία, είναι Ισραήλ και ο νόμος είμαστε εμείς»!
Στο Ισραήλ πάντως ο Tony Blair έχει μεγάλη πέραση! Ενα ειδησεογραφικό website έγραφε ότι την ώρα που ο David Cameron καθάριζε το Λονδίνο από τους διαδηλωτές (όταν είχαν γίνει τα επεισόδια), ο Blair πρέπει να χαμογελούσε, καθώς ασκεί μια ανεξήγητη γοητεία στις Ισραηλινές και πως όποτε επισκέπτεται το Τελ Αβίβ, ξυπνάει κρυφούς πόθους!

Spanking: Το Χέρι μου, ο Κώλος σου...
Φαντασιώσεις για Σόλο Σεξ
Feederism: Το Φετίχ των Καλοφαγάδων!
Latex Girl: Natalia B
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: